Daidalos Ιούλιος 1, 2004 #41 Ιούλιος 1, 2004 Φοβερο το κουτι!!! Ενα απο τα καλυτερα που εχω δει! Μπραβο!
GoriLLakoS Ιούλιος 1, 2004 #42 Ιούλιος 1, 2004 Πολυ ωραιο!Συγχαρητηρια για ολαη την προσπαθεια κ το τελικο αποτελεσμα!!!! και κανενα sleeving δεν θα του εκανε κακο...
taramas Ιούλιος 1, 2004 Author #43 Ιούλιος 1, 2004 Αρχικα θελω να σας ευχαριστησω για τα καλα λογια, αν μη τι αλλο δινουν κουραγιο γιατι πιστεψτε με ειναι πολλες ωρες δουλειας και τα προβληματα πολλα οταν εισαι ερασιτεχνης. Τωρα θα σας γραψω τι θα μπει μεσα στο κουτι και στα κενα σημεια θελω τις προτασεις σας MOBO : Gigabyte GA-K8NSNXP (NF3 250) CPU : Athlon 64 3200 socket 754 Μνημες : ? VGA : ASUS Radeon 9800 pro / XT DVD RW : PLEXTOR 712 Panel : Aerogate II BLACK Akasa black hard disk : WD 160GB SATA η 2X120GB SATA RAID PSU : ? Η ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ CPU BLOCK : ELEVEN ΨΥΓΕΙΟ : ΔΙΠΛΟ ASETEC ANTΛΙΑ : L30 ASETEC VGA BLOCK : ELEVEN ASETEC UNIT CONTROL ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
GoriLLakoS Ιούλιος 1, 2004 #44 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 14:28] PSU : ?............................... Βest choice---------->Tagan 480:T:
taramas Ιούλιος 1, 2004 Author #45 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 12:47] Βest choice---------->Tagan 480:T: Σε αυτο προσανατολιζομαι και εγω
petroSEXtreme Ιούλιος 1, 2004 #46 Ιούλιος 1, 2004 Συνχαρητηρια και απο μενα.Οντος παρα πολυ καλη δουλεια.
Kostas7GTR Ιούλιος 1, 2004 #47 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας Σε αυτο προσανατολιζομαι και εγω Tagan 480 Rules !
taramas Ιούλιος 3, 2004 Author #50 Ιούλιος 3, 2004 Μια ξεχασμενη φοτο οπως φαινοταν το εσωτερικο πριν αρχισουν τα εσωτερικα μαστορεματα, σιγα-σιγα εχουν περαστει καλωδια σε κρυφα σημεια και εχουν σκεπαστει τα σημεια του ξυλου με μαυρο μονωτικο. Σε αναμονη των κομματιων (Mobo-cpu-hard disk) για την τελικη εγκατασταση, φοτο στην τελικη φαση μολις ειναι ετοιμο καθως και αποτελεσματα με τις θερμοκρασιες.
taramas Ιούλιος 3, 2004 Author #51 Ιούλιος 3, 2004 Και τελος μια φοτο που διχνει γιατι θα με χωρισει η γυναικα μου αφου το σαλονι του σπιτιου εχει γινει εργαστηριο
Kimi Raikkonen Ιούλιος 3, 2004 #52 Ιούλιος 3, 2004 περιμενω θερμοκρασιες... λογικα με τη διαρρυθμιση που εχεις κανει θα πεσει καποιους βαθμους! και καποιο συγκριτικο ισως με το ιδιο συστημα σε αλλο κουτι???
wrong method Ιούλιος 3, 2004 #53 Ιούλιος 3, 2004 Φοβερό case μπραβο,φαντάζομαι ποσο χρονο ξόδεψες να το φτιάξεις,αλλά αν υπαρχει μεράκι όλa γίνονται.Ερωτηση: τα πλαινά fans ειναι η ιδιά κατασκευή που έφτιαξες για το Τt με τους 12αρηδες;
taramas Ιούλιος 3, 2004 Author #54 Ιούλιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 12:54] Φοβερό case μπραβο,φαντάζομαι ποσο χρονο ξόδεψες να το φτιάξεις,αλλά αν υπαρχει μεράκι όλa γίνονται.Ερωτηση: τα πλαινά fans ειναι η ιδιά κατασκευή που έφτιαξες για το Τt με τους 12αρηδες; Σωστο, στο Ττ μετρησα τι μου προσφεραν σε κινηση αερα τα 2χ8αρια της κασας και αποφασισα οτι το πλαστικο καπακι μονο εφε ητανε και το εβγαλα εντελως.
taramas Ιούλιος 14, 2004 Author #55 Ιούλιος 14, 2004 Παντα σε ολα τα ονειρα υπαρχει και η προσγειωση στην πραγματικοτητα που ειναι καμμια φορα πικρη :sick: επειδη το pc εγινε συντριβανι λογω κακης εφαρμογης των σωληνων δυστυχως βγηκαν ολα απο μεσα, ξηλωθηκαν οι μονωσεις και ξαναστηθηκε προσωρινα χωρις νερακι, εχει ενδιαφερον ομως να σας δωσω στοιχεια απο θερμοκρασιες σε συγκριση με το ιδιο ακριβως συστημα στα δυο κουτια.... το συστημα δεν εχει νερο και η cpu αεριζεται με ενα Thermaltake Volcano 12 1/ στο Thermaltake Xaser III V1000 cpu : idle 43-44 full load : 48-49 vga core : 49 56 case : 32 33 (με 1 cold cathode on) 2/ στο κουτι της κατασκευης μου (chicken cage) cpu : idle 39-40 full load 43-44 vga core : 47 52 case : 26 28 (με 3 cold cathode on) Το συστημα ειναι ακριβως το ιδιο και η θερμοκρασια δωματιου παλι η ιδια, ο θορυβος ειναι απο ιδιος μεχρι λιγοτερος αφου δεν υπαρχουν οι πολλοι 8αρηδες της Thermaltake αλλα αντιστοιχοι 12αρηδες σε χαμηλες στροφες. και μια φοτο του προχειρου στησιματος μετα το δυστυχημα
Guest Ιούλιος 14, 2004 #56 Ιούλιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας Σε αυτο προσανατολιζομαι και εγω Γιατί δεν κοιτάς για κάποιο μαύρο τροφοδοτικό? Νομίζω πήρε το μάτι μου ένα μαύρο ονόματι OCZ.
taramas Ιούλιος 15, 2004 Author #57 Ιούλιος 15, 2004 Μολις τελειωσε η εγκατασταση και τοποθετηθηκαν οι νεοι σωληνες (asetec) που ηρθαν σημερα, ευτυχως δεν ειχαμε κανενα παρατραγουδο αλλο και το συστημα ειναι σε λειτουργια. Περιμενω ψυκτρακια για της μνημες της VGA για να βαλω το νερακι και στην καρτα, μετα θα πεσει βαψιμο στα 2 cdromia που φαινονται ασπρα και τελος θα μπουν στην σωστη θεση τους οι μαυρες μονωσεις καλυπτοντας και τα καλωδια και ΤΕΛΟΣ Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες, οι θερμοκρασιες που βλεπω ειναι φανταστικες, ειχα παρει μια ιδεα απο τις μετρησεις με αερα αλλα πραγματικα δεν περιμενα τοσο χαμηλες με το νερο, μολις ειμαι ετοιμος θα σας ποσταρω δοκιμες.
naz Ιούλιος 15, 2004 #59 Ιούλιος 15, 2004 μας τρελανες με τις φωτογραφιες ταραμα!! θελουμε και αλλες!!σκεφτηκα μηπως χωραγε στο πανω μερος κανα τροφοδοτικο δευτερο το οποιο θα δινει σε φανες και ide συσκευες.εγω εκανα το ιδιο σπιτι και πραγματικα ειδα επιτελους σταθερο vcore στον μπαρτον με ψιλομαπα τροφοδοτικο.ενα δευτερο,οσο γομαρι να ειναι το πρωτο,ολο και θα βοηθησει σε διαφορες τροφοδοσιες...οσο για πρωτο τροφοδοτικο αν δεν εχεις παρει ακομα,θα προτεινα ενερμαξ και μετα ταγκαν,χωρις να εχω δοκιμασει καποιο αλλα επειδη ψηνομαι και εγω το εχω ψαξει..τελος ειμουνα σιγουρος οτι με το ξυλο θα ειχες καλυτερες θερμοκρασιες,ειναι θεμα υλικου.αν και βλεπω το τιγκαρες τρελα,μην το φορτωσεις πολλα φωτακια και φανακια,θα χασει την αρχοντια του.μονοχρωμιες γενικα επελεξε και θα δειχνει πολυ mean ......στην πανω φωτο με αυτα που εχεις κομπλε ποσο ζυγιζει? ετσι απο περιεργεια
naz Ιούλιος 15, 2004 #60 Ιούλιος 15, 2004 μας τρελανες με τις φωτογραφιες ταραμα!! θελουμε και αλλες!!σκεφτηκα μηπως χωραγε στο πανω μερος κανα τροφοδοτικο δευτερο το οποιο θα δινει σε φανες και ide συσκευες.εγω εκανα το ιδιο σπιτι και πραγματικα ειδα επιτελους σταθερο vcore στον μπαρτον με ψιλομαπα τροφοδοτικο.ενα δευτερο,οσο γομαρι να ειναι το πρωτο,ολο και θα βοηθησει σε διαφορες τροφοδοσιες...οσο για πρωτο τροφοδοτικο αν δεν εχεις παρει ακομα,θα προτεινα ενερμαξ και μετα ταγκαν,χωρις να εχω δοκιμασει καποιο αλλα επειδη ψηνομαι και εγω το εχω ψαξει..τελος ειμουνα σιγουρος οτι με το ξυλο θα ειχες καλυτερες θερμοκρασιες,ειναι θεμα υλικου.αν και βλεπω το τιγκαρες τρελα,μην το φορτωσεις πολλα φωτακια και φανακια,θα χασει την αρχοντια του.μονοχρωμιες γενικα επελεξε και θα δειχνει πολυ mean ......στην πανω φωτο με αυτα που εχεις κομπλε ποσο ζυγιζει? ετσι απο περιεργεια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.