Jump to content

Αδυναμία φόρτωσης λειτουργικού μετά από απεγκατάσταση οδηγών

vgiozo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...μετά από χρήση του AtiMan Uninstaller δεν μπορώ πλέον να μπω στο λειτουργικό σύστημα...

...δοκίμασα "last known good configuration" & safe mode, καθώς και repair με δισκάκι του λειτουργικού, αλλα κολλάει κι επανεκκινεi

Το σφάλμα που παράγεται είναι το

STOP: 0X0000007B (0XFFFFF880009A9928, 0XFFFFFFFFC0000034, 0X0000000000000000, 0X0000000000000000)

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επανακτήσω τη πρόσβαση στο λειτουργικό?

Πέρα από την διαδικασία "επανεγκαταστασης",που είναι κουραστική, θέλω να διατηρήσω ρυθμίσεις/σελιδοδείκτες εφαρμογών όποως οι utorrent, opera, chrome

Όταν τρέχω το startup repair από το δισκάκι των Windows μου εμφανίζει την εγκατάσταση του λειτουργικού στο G αντί στο C όπου είναι εγκατεστημένο...

Αν υποθέσω ότι αυτό σχετίζεται με το πρόβλημα της αδυναμίας φόρτωσης του λειτουργικού, θα ήθελα να ρωτήσω:

- Υπάρχει τρόπος να αλλάξω αυτή τη διαδρομή του λειτουργικού συστήματος;

Αν δεν γίνεται να κάνω κάτι ώστε να ανακτήσω κανονικά πρόσβαση, ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να αντιγράψω τους σελιδοδείκτες και τις αποθηκευμένες συνεδρίες του Firefox (Session Manager)....έχω ένα δισκάκι Ubuntu με το οποίο μπορώ να έχω πρόσβαση στους δίσκους...

Αν θυμαμαι καλα (δεν χρησιμοποιω ποια Firefox)

C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile

το αρχείο με το όνομα bookmarks.htm

Ta Session αποθηκεύονται στον κατάλογο sessions μεσα στον κατάλογο profile

Αν οι δισκοι σου ειναι δηλωμένοι AHSI στο Bios δοκιμασε να τους βαλεις IDE

Ευχαριστώ πολύ, τώρα κι εγώ ξεψάχνιζα αυτούς τους καταλόγους...

Δοκίμασα και ide και raid, αλλα το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο

Ψάχνω τώρα να δω πως μπορώ να αντιγράψω και τις ρυθμίσεις και τη cache το utorrent, για να μην χρειάζεται να ξαναπροσθεσω όσα torrent έχω φορτωμένα κτλ

Ψάχνω τώρα να δω πως μπορώ να αντιγράψω και τις ρυθμίσεις και τη cache το utorrent, για να μην χρειάζεται να ξαναπροσθεσω όσα torrent έχω φορτωμένα κτλ

Βρήκα αυτές τις δυο λύσεις μέχρι τώρα...τις σημειώνω μήπως βοηθήσουν και κάποιον άλλο

http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=31306

http://sites.google.com/site/teemue/

να ρωτήσω κάτι; Πόσους σκληρούς έχεις στο σύστημά σου;

δεν ξέρω αν έχεις κάνει ήδη φορματ, αλλά ΑΥΤΟ και ΑΥΤΟ ίσως σε βοηθήσουν, βάζοντας και σε IDE mode τον controller από το Bios

Σ' ευχαριστώ πολύ για τους πολύ χρήσιμους συνδέσμους...δυστυχώς είχα ήδη βάλει μπρος τη διαδικασία της επανεγκατάστασης...

να ρωτήσω κάτι; Πόσους σκληρούς έχεις στο σύστημά σου;

Επί του παρόντος μόνο 4 (μάλλον 3, γιατί ο ένας ήταν για backup κάποιων δεδομένων) καθώς ήμουν εκτός βάσης το καλοκαίρι...λέω μόνο 4 γιατί κανονικά έχω 9 δίσκους εγκατεστημένους...

Δοκίμασα και την όλη διαδικασία με τους δίσκους πλην εκείνον του λειτουργικού αποσυνδεδεμένους...δεν βοήθησε...

Σ' ευχαριστώ πολύ για τους πολύ χρήσιμους συνδέσμους...δυστυχώς είχα ήδη βάλει μπρος τη διαδικασία της επανεγκατάστασης...

Επί του παρόντος μόνο 4 (μάλλον 3, γιατί ο ένας ήταν για backup κάποιων δεδομένων) καθώς ήμουν εκτός βάσης το καλοκαίρι...λέω μόνο 4 γιατί κανονικά έχω 9 δίσκους εγκατεστημένους...

Δοκίμασα και την όλη διαδικασία με τους δίσκους πλην εκείνον του λειτουργικού αποσυνδεδεμένους...δεν βοήθησε...

δηλαδή άφησες μονο το δίσκο του λειτουργικού και κατα την προσπάθεια repair σου τον διάβαζε για G αντι C

Ναι...αν και δεν ξέρω αν φταίει αυτό τελικά...ήταν πάντως η αναντιστοιχία η φανερή που προκαλούσε υποψίες ή ανησυχίες δυσλειτουργίας...

Το πώς και γιατί σταμάτησε να δουλεύει - να ανιχνεύεται ο δίσκος από το λειτουργικό (μια χαρά αναγνωριζόταν από το σύστημα), δεν ξέρω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.