paschalia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2004 Κατι που μου ηρθε πριν λιγο.Ενημερωστε τους γυρω σας γιατι αν και αστειο εχει παρει αρκετα μεγαλη εκταση το παρακατω ωστε να γινει και σχετικο ρεπορταζ στο αλτερ η στο σταρ.--Αγαπητοί Φίλοι, Ξέρω ότι όλοι εσείς που σας στέλνω αυτό το email δεν είσαστε γυναίκες, αλλά ελπίζω ότι θα το μοιραστείτε με τις συζύγους σας, τις κόρες, τις μητέρες, τις αδελφές, κτλ. Ο κόσμος μας μοιάζει να τρελαίνεται μέρα μετη μέρα. Βόμβες στα ταχυδρομικά κουτιά και τρελοί σε parking με αρώματα. Να είσαστε προσεκτικοί. Με πλησίασαν χθες το απόγευμα, περίπου στις 15:30, στο parking Super Market κοντά στο Πανεπιστήμιο δύο άντρες και με ρώτησαν τι άρωμα φορούσα. Τότε με ρώτησαν εάν θα ήθελα να μου δειγματίσουν μερικά περίφημα αρώματα που ήταν πρόθυμοι να μου πουλήσουν σε πολύ λογική τιμή. Πιθανότατα να είχα συμφωνήσει εάν δεν είχα λάβει ένα email μερικές εβδομάδες πιο πριν με την προειδοποίηση: «Θέλεις να μυρίσεις αυτό το ωραίο άρωμα;»Ο άντρας συνέχισε να στέκεται ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και φαντάζομαι ότι περίμενε και κάποιον άλλον να «χτυπήσει». Σταμάτησα μία κυρία που πήγαινε προς το μέρος τους, της τους έδειξα και της είπα ότι μου είχαν στείλει ένα email στη δουλειά σχετικά με κάποιον που σεπλησιάζει σε ταχυδρομεία και σε parking και σε ρωτάει αν ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ που πουλάνε σε πολύ φθηνή τιμή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ. Όταν το μυρίσεις, λιποθυμάς. Θα σου πάρουν τοπορτοφόλι, όλα τα τιμαλφή και ένας Θεός ξέρει τι άλλο.Αν δεν ήταν αυτό το email, πιθανότατα θα είχα μυρίσει το «άρωμα». Αλλά, ευτυχώς στην γενναιοδωρία ενός φίλου, γλίτωσα οτιδήποτε μπορεί να μου τύχαινε. Ήθελα να κάνω το ίδιο και για σένα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙΕΝΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL, ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ. Κυρίες, αυτό συνέβη και σε μένα χθες και δεν μύρισα το άρωμα ούτε εγώεξαιτίας αυτού του email. Αυτό είναι αλήθεια. Πιστέψτε με. Ξέρω. Ήμουν στο parking όταν με πλησίασαν. Νύχτα ή μέρα, δεν έχει σημασία. Ήταντρεις άντρες μαζί όταν με πλησίασαν. Φώναξα την αστυνομία όταν γύρισα στο σπίτι μου. Όπως λέει και το email παραπάνω: ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ. Με βοήθησε. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η προειδοποίηση από το email.
Kostas7GTR Ιούνιος 15, 2004 #2 Ιούνιος 15, 2004 Βασικά το συγκεκριμένο κρούσμα έχει αναφερθεί και στην TV και το κύκλωμα δρα σε όλη σχεδόν την Ευρώπη...
mauros Ιούνιος 16, 2004 #3 Ιούνιος 16, 2004 ειμαι off topic αλλα ειμαι και στο off topic ηξερα ενα τυπα που ειχε σπιτι του μια μπουκαλα αιθερα και την ρουφαγε :banging: :banging: :banging:
Kostas7GTR Ιούνιος 16, 2004 #4 Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Arapis ειμαι off topic αλλα ειμαι και στο off topic ηξερα ενα τυπα που ειχε σπιτι του μια μπουκαλα αιθερα και την ρουφαγε :banging: :banging: :banging: Οχ τελειωμένος ο τύπος !
mauros Ιούνιος 16, 2004 #5 Ιούνιος 16, 2004 το καλυτερο ηταν οταν την ειχε ξεχασει ανοιχτη...ο συγκατοικος του επαθε πλακαlol
Chosen Ιούνιος 16, 2004 #6 Ιούνιος 16, 2004 Paschalia, το μονο που μενει ειναι να μας ποσταρεις και εκεινο που λεει οτι ενα παιδακι πεθαινει απο καρκινο και πρεπει να στειλουμε ολοι mail για να πληρωσει ο Gates για την εγχειρηση του...
paschalia Ιούνιος 16, 2004 Author #7 Ιούνιος 16, 2004 Chosen σιγα μην καθομουν να ποσταρω οτιδηποτε μειλ που μου εστελναν τυπου αν δεν το κανεις προωθηση θα σου πεσει 200 χρονια κακοτυχια κλπ κλπ. Το συγκεκριμενο το εβαλα γιατι οντως εχει συμβει και οπως λεμε συνηθως : προσεχουμε για να εχουμε
Kostas7GTR Ιούνιος 16, 2004 #8 Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Arapis το καλυτερο ηταν οταν την ειχε ξεχασει ανοιχτη...ο συγκατοικος του επαθε πλακα lol Οχ κατάλαβα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.