psyber Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2011 παιδια έχω κανει αυτήν την επιλογη από το aquatuning:Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenterθα ήθελα να μου προτείνετε fittings και διαμετρο σωληνα. γενικά μου φαίνονται αντιαισθητικοι οι πολυ χοντροί αλλα αν υπαρχει καποιο ιδιαίτερο όφελος από τη χρήση τους δεν τους απορρίπτω. θα ήθελα λοιπόν να μου προσθέσετε compression fittings που να ταιρίαζουν με τους σωλήνες που προτείνετε και να μου πείτε τι εχω ξεχασει. Ανεμιστήρες έχω ήδη. το ψυγείο που έβαλα πως σας φαίνεται; έχετε να αντιπροτείνετε κάτι καλύτερο; η αντλία; σε τι χρησιμευει αυτό το top που έρχεται bundle μαζί της; έχετε να αντιπροτείνετε καλύτερη και οικονομικότερη;πσ: Α! θα μου βρείτε και ένα μπλοκ για 4670; Ευχαριστω εκ των προτέρων!Ο κυβερνοψυχολογος σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Οκτώβριος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Κατ' αρχάς, πάρε αυτό το tank που μπορεί να ενσωματώσει την αντλία με όφελος όχι μόνο την εξοικονόμηση χώρου αλλά και συνδέσεων.Fitings πάρε όποια θέλεις, καθώς είναι περισσότερο θέμα αισθητικό, άρα και υποκειμενικό. Προσωπικά προτιμώ τα barbed fitings.Σωλήνα πάρε 10/13, που έχει καλή απόδοση και έχει δυνατότητα μεγάλης ποικιλίας συνδέσεων.Το ψυγείο που έχεις διαλέξει είναι μια χαρά.Η αντλία είναι και αυτή εντάξει, απλώς πάρε την έκδοση χωρίς έξτρα καπάκι (top), καθώς τον ρόλο του θα παίξει τον tank που σου πρότεινα.Full cover W/B για 4670 δεν υπάρχει, οπότε θα πρέπει να πας σε GPU core block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 https://www.aquatuning.de/shopping_cart.php/bkey/ba71bfa95113bd356690032b03875b16Για την καρτα δεν νομιζω να χρειαζετε block απο οσο ξερω δεν ζεσταινετε τοσο πολυ αρα γνωμη μου τζαμπα λεφτα θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 αυτα εδω ειναι μια καλη και αποδοτικη λυση εφοσον εχεις χωρο για τριπλο μεσαιο/χοντρο ψυγειοεαν θες να πας σε ddc τυπου αντλια κοιτα το ιδιο configuration με το res/pump combo που προτεινει κι ο Μιχαληςκερδιζεις σε χωρο και διαταξη λογω του οτι pump & res πανε στα 5,25, απο αποδοση στα ιδια με το πρωτο θα εισαιεναλλακτικα εαν θες πιο budget λυση (πολυ παραπλησιας αποδοσης βεβαια) πας εδωκι οταν αργοτερα θελησεις να βαλεις καμια βαρβατη καρτουλα στο κυκλωμα,προσθετεις και το αντιστοιχο της μπλοκ καθως κι ενα μονο ψυγειο πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.