d@mi@NOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2011 χερετω!!θελω να αγορασω εναν σκληρο δισκο για τον υπολογιστη μουο οποιος να ειναι γρηγορος δεν θελω κατι πολυ μεγαλο σε χωριτικοτηταγιατι εχω να βαλω κατι μεγαλο σαν αποθηκη.με ενδιαφερει η ταχυτητα!ακουσα κατι για ssd δεν ξερω αν ειναι καλοιειναι και ακριβοι αλλα αν ειναι καλοι οκ, δεν ξερω και τι υποστηριζει η μιτρικη μου.εγω διαθετω γυρω στα 100-150 ευρω γιαυτη την αγορα.η μιτρικη μου ειναι αυτη...ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS M3A32-MVP Deluxe/WiFi-APευχαριστω εκ των προτερων!
d@mi@NOS Οκτώβριος 2, 2011 Author #2 Οκτώβριος 2, 2011 αυτος ειναι καλος??OCZ AGT3-25SAT3-60G 60GB AGILITY3 SATA3 2.5'' SSD - - E-SHOP.GRτον υποστηριζει η μιτρικη??τι να πω ψαχνω και γω..
d@mi@NOS Οκτώβριος 2, 2011 Author #4 Οκτώβριος 2, 2011 μωρε σπεσιαλ μπορει να ειναι. τον υποστηριζει η μιτρικη ομως? Διαβασα κατι για σατα 3και γιατι λεει 2.5''δεν επρεπε να λεει 3.5''?οι 2'5'' δεν ειναι μονο για λαπτοπ?
ΛΑΜΠΡΟΣ Οκτώβριος 2, 2011 #5 Οκτώβριος 2, 2011 diamane ολοι οι ssd ειναι 2.5 δεν εχεις προβλημα.το οτι ειναι sata 3 παιζει και σε 2 αλλα χανει σε ταχυτητα.ετσι και αλλιως θα δεις χαοτικες διαφορες σε σχεση με ενα μηχανικο δισκο οποτε προχωρα αφοβα.αν θες να δωσεις λιγα περισσοτερα χρηματα,προτιμησε αυτον που ειναι 80gb για 30 ευρω παραπανω.πριν κανεις φορματ να ορισεις τον controler απο το bios σε achi mode.και οταν περασεις τα windows κανε αυτα που λεει εδω.http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php/3718-SSD-Tweaks
d@mi@NOS Οκτώβριος 3, 2011 Author #7 Οκτώβριος 3, 2011 να ρωτησω και κατι αλλο ρε παιδια..η μιτρικη μου τελικα δεχετε sata 3 η οχι??
HotPeanut Οκτώβριος 3, 2011 #8 Οκτώβριος 3, 2011 Δέχεται sata 3 δίσκους αλλά θα λειτουργεί σαν sata 2.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.