Jump to content
Θα προσπαθήσουμε να συμμαζέψουμε την βάση από τις καλημέρες και σήμερα το απόγευμα θα προχωρήσουμε σε αναβάθμιση. . . ×

Usb Booting

Scoper

Recommended Posts

παιδια εχω ενα προβλημα...προσπαθω να εκγαταστησω το Ubuntu 11.04 με USB αλλα ωσες φορες και να προσπαθησα (ειτε με Unebooting ειτε με universal usb install) παντα παιρνω το ιδιο αποτελεσμα..."no configuration file found" οσο και αν εψαξα στο google δεν καταφερα να βγαλω ακρη...Αν καποιος ξερει ποιο ειναι το προβλημα παρακαλω ας δωσει μια βοηθεια.....ευχαριστω...

Υ.Γ (σορυ αν υπαρχει αντιστιχο θεμα και εγω ξεκινησα αλλο,αλλα απο την βιασινη μου δεν μπηκα στη διαδικασια να ψαξω εκτενεστερα)

Δοκίμασε και ένα άλλο στικάκι.

Το αρχείο που γράφεις στο USB είναι από ISO?

Δες ένα καινούργιο πρόγραμμα που ανακάλυψα πρόσφατα.

http://www.linuxliveusb.com/

Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα όταν είσαι μέσα σε περιβάλλον Linux να φτιάξεις usb bootable από εκεί μέσα.

• 2 weeks later...
Δοκίμασε και ένα άλλο στικάκι.

Το αρχείο που γράφεις στο USB είναι από ISO?

Δες ένα καινούργιο πρόγραμμα που ανακάλυψα πρόσφατα.

http://www.linuxliveusb.com/

Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα όταν είσαι μέσα σε περιβάλλον Linux να φτιάξεις usb bootable από εκεί μέσα.

Καλο φαινεται. Θα το δοκιμασω κ εγω

Προσπαθουσα προσφατα να φτιάξω bootable με το unetbootin. Στο τελος της διαδικασίας ρωτουσε αν θελω να αντικαταστησει κατι configuration files και οταν παταγα να τα αντικαταστησει που ηταν το default πεταγε το ιδιο μηνυμα μετα. Δοκιμασα χωρις αντικατασταση και δουλεψε.

επισης μου εχει τυχει να μην λειτουργει το φλασακι σε παλια μητρικη επειδη ήταν φορμαρισμενο σε ntfs και μολις το εκανα fat ενιωσε.. Αλλα δεν θυμαμαι αν το εβλεπε σαν συσκευη η οχι οποτε δεν ξερω αν παιζει αυτο στην περιπτωση σου.

[MENTION=14179]kazabubu[/MENTION]

Κανονικά το unetbootin δε σου ζητάει τίποτα πέρα απο το να του καθορίσεις το μονοπάτι που θα πάρεις το αρχείο και που θες να το βάλεις. Μετά απλώς πατάς ΟΚ και περιμένεις.

Οσο για το NTFS/FAT καλό είναι να είναι φορμαρισμένο σε FAT32.

Δουλεψε στη δευτερη δοκίμη και δεν ασχοληθηκα να ψαξω τι φταίει και τι ηταν αυτα files που με ρωτουσε για να σου πω. usb με parted magic εφτιαξα απο αρχειο με την διαδικασια που περιγραφεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.