Pms Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2011 Έχω το Huawei Ideos U8150 και θέλω να το κάνω αναβάθμιση με το Rom Manager αλά έχει σφάλμα,δώστε μου μια λύση σας παρακαλώ![ame=http://www.youtube.com/watch?v=eAVDdnnZI8A&feature=channel_video_title]Error with the Rom Manager at Huawei Ideos U8150 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 έχεις ανοίξει άλλο ένα θέμα αλλά επιμένεις να μη διαβάζεις...εγω θα το ξαναπώRead The ****... Manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pms Οκτώβριος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Τι θες να καταλάβω άνθρωπε μου δεν μου λες και τίποτα, γράφειςένα Read The ****... Manualκαι μετά το αλο από κάτω τι εννοείς??? <<Τα τελευταία λόγια τα γράφω σήμερα για σας. Κι όποιος θελήσει για να βρει ένα χαμένο αδελφό, ένα παλιό του φίλο, ας πάρει μιαν ανηφοριά ας πάρει μονοπάτια να βρει τα σκαλοπάτια που παν στη Λευτεριά. Με την ελευθερία μαζί, μπορεί να βρει και μένα. Αν ζω, θα μ΄ βρει εκεί.>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.