psyber Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2011 γεια!!!εχω ενα vw polo του 2002. το αμαξακι ειναι κοντα δεκα χρονων και ενω παλιοτερα η σταθεροτητα του και η ανεση του ήταν υποδειγματικές, τωρα τελευταία θεωρώ οτι εχουν μειωθεί. κατεληξα λοιπον στο οτι ειναι καιρός να αλλαχτουν οι αναρτήσεις του. αρχικα μου προτειναν bilstein μαυρο αλλα κάνοντας μια ερευνα αγορας καταλαβα ότι δεν θα βγαλουν πολλά χιλιομετρα. κατόπιν μου προτειναν sachs επειδη αυτες βαζει μαμα η vw. Ρωτωντας πωλητες μου είπαν ότι για το εν λογω αυτοκίνητο η sachs δίνει τις advantage (πιο σκληρες για κρατημα μπροστα) και τις super touring (πιο μαλακες για ανεση και να μην κοπαναει) πισω. ο συνδιασμός δυο διαφορετικων προιοντων μου φανηκε λιγο περιεργος. εκτος των προαναφερθεντων μου εχουν προταθει kayaba αλλα και οι πορτοκαλι koni srt.t για τις οποίες ομολογω ότι έχω ψηθεί πιο πολυ. εσείς τι λετε. έχει δοκιμασεί κανείς τις κονι σε αντίστοιχο αμαξί!η ασχετοσύνη μου περιμένει τα φώτα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Kατ'αρχάς πως το θέλεις το αυτοκίνητο; Σκληρές αναρτήσεις; Χαμήλωμα; Μέχρι πόσα θέλεις να δώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Ψάξε και ρώτα για τις κίτρινες ΚΟΝΙ 1150. Με ρύθμιση σκληρότητας σε 3 κλίμακες. Χαμηλώνουν αναγκαστικά 3.5cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 2, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Kατ'αρχάς πως το θέλεις το αυτοκίνητο; Σκληρές αναρτήσεις; Χαμήλωμα; Μέχρι πόσα θέλεις να δώσεις;θα προτιμουσα μια ισορροπια μεταξυ κρατηματος και ανεσης. δε με νοιαζει ιδιαιτερα να το χαμηλωσω. συγκρινοντας τιμές νομιζω 300 ευρω καλά ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Σε αυτά τα λεφτά οι Κοni SRT-T ειναι αρκετά καλές. Μαλακές αναρτήσεις αλλά με καλό κράτημα. Για το απόλυτο κράτημα σε στροφές θα πηγαίναμε για Blistain κιτρινα με HR ελατήρια αλλά σε τιμή πάμε κοντά στο 700άρι μαξιμουμ. Μεταξύ Koni και Kayaba θα σου πρότεινα τα Koni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 2, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 wesker και εγώ χωρίς να έχω ιδιαίτερη γνωση προς τα εκει τείνω. έχει κάποιος κακη εμπειρία να παραθεσει από τις συγκεκριμένες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 2, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 wesker και εγώ χωρίς να έχω ιδιαίτερη γνωση προς τα εκει τείνω. έχει κάποιος κακη εμπειρία να παραθεσει από τις συγκεκριμένες;Κακή εμπειρία εγώ πάντως σε ένα Ford της κοπέλας του ξαδέρφου μου που το οδήγησα σε ταξίδι Αθήνα - Αλιβέρι δεν έχω. Πολύ άνετα σαν οδήγηση, και πολύ σταθερα σε στροφές με λογικά βέβαια χιλιόμετρα. Γενικά την Koni την έχω σε μεγάλη εκτίμηση σαν εταιρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Στο ibiza που μου κλεψανε ειχα ΚΟΝΙ πορτοκαλι με eibach... Καλο κρατημα και ανεση.Στο Α3 εχω ΚΟΝΙ κιτρινα με H&R ελατηρια... λιγο πιο σκληρο απο το ibiza.Προτεινω τα πορτοκαλι τα ΚΟΝΙ. Στα 300ε περιπου πανε.Τα ΚΟΝΙ τα κιτρινα δεν στα προτεινω γιατι ξεφευγουν σε τιμη... ενα 500αρικο περιπου πανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 6, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 παιδια τα πηρα και τα έχω στο σπιτι αλλά ακόμα δεν εχουν τοποθετηθει. δοκιμασα να τα πιεσω με τα χερια και δεν είναι δύσκολο να μπει μεσα. αυτό είναι φυσιολογικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.