Jump to content

Αγορα laptop

plojih

Recommended Posts

Το πηρα για την γυναικα μου πριν 2 εβδομαδες. Πολυ καλο και αρκετα γρηγορο. Δε εχω παιξει τπτ μεχρι τωρα, αλλα πιστευω οτι με τα specs που εχει, θα ειναι ικανοποιητικο !

Samsung RV520-S01GR - Laptop - plaisio.gr

Καλο ειναι το Dell αλλα ζεσταινεται πολυ.

Το Samsung δεν παιζει με την καμια παιχνιδια με τετοια χαρακτηριστικα.

Το Turbo-X ποτε δεν τα πηρα με καλο ματι.

Ριξε μια ματια και σε αυτα εδω:

HP Pavilion g6-1165 ev/sv | Skroutz.gr

Acer Aspire 5750G-2413G32Mnkk | Skroutz.gr

Δες και αυτο που ειναι πανω πανω στο Crazy Sundays. Παει στα 650€ βεβαια, αλλα οτι δινεις, παιρνεις:)

Συμφωνω, δες το ΗΡ που σου λεει ή το DELL που σου εδωσα εγω που ειναι πιο ποιοτικα και με καλυτερο σερβις.

Acer τρώνε άκυρο απο εμένα. Σαν χαρ/κά ειναι πολύ καλά, μα αν γίνει η στραβή και χρειαστεις σερβις έχεις να ρίξεις πολύ τρέξιμο.

δεν το ειχα σκεφτει καθολου αυτο...εχεις δικιο :thank_you2:

επειδη ενδιαφερομαι για το DELL αν μπορει καποιο μελος να μου πει για την καρτα γρφικων. αν ειναι καλη αυτη του κωτσοβολου,θα με βολευε γιατι ειμαι κοντα και θα παω να το παρω αυριο.

Αυτος ειναι ιδιος με αυτον? Dell Inspiron N5110 i5-2410M Black

Δεν είναι ίδιος.Ο δεύτερος έχει μόνο την ενσωματωμένη κάρτα.Την intel.Ο πρώτος έχει και την nvidia 525.Σαν κάτοχος του dell με την gt525 είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ζεστένεται λίγο αλλά πιο λαπτοπ δεν ζεστένεται??Μικρό το κακό.Η μπαταρία του με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών κρατάει 4 ώρες περίπου και γενικά είναι αστέρι.

επειδη ενδιαφερομαι για το DELL αν μπορει καποιο μελος να μου πει για την καρτα γρφικων. αν ειναι καλη αυτη του κωτσοβολου,θα με βολευε γιατι ειμαι κοντα και θα παω να το παρω αυριο.

Mην εισαι και σιγουρος οτι θα ειναι και ετοιμοπαραδοτος....

Aλλωστε με παραγγελια μεσω ιντερνετ εχεις και δικαιωμα επιστροφης αν δεν σου κανει...

+1 Kαι από εμένα για το Dell. Tώρα για τα Turbo-X που ρώτησες έχω αναμεικτα συναισθήματα. Το δικό μου Turbo-X εδώ και 3 χρόνια δουλευει μια χαρά, με πτώση στο πάτωμα και λούσιμο με μπύρα κατα λάθος. Στον κολλητό μου άλλαξε 3, 1 που του χάλασε πάνω στον χρόνο, και τα άλλα 2 ήταν αντικατάσταση του χαλασμένου που πέθαναν πάνω στον 1 μήνα χρήσης.

Ειναι ανουσιο να συγκρινουμε τις 2 εταιριες

Turbo-x με Dell

Προφανως η καλυτερη επιλογη ειναι το Dell

τωρα φυσικα μετρανε και τα γουστα του καθενος

Σαν τιμή/χαρακτηριστικά ίσως όχι, αλλά σαν ποιότητα κατασκευής σίγουρα δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Τα Dell ειναι σαν Audi R8, και τα Turbo-X σαν Yugo με μοτέρ Audi R8. Εννοείται οτι σε θέμα Η/Υ ισχύει η παροιμία "Το φτηνό κρέας το τρώει ο σκύλος". Οποιος έχει τα φράγκα παίρνει Dell/Toshiba/Sony κλπ για ποιότητα, και όποιος δεν τα έχει παίρνει ένα Turbo-X με ίδια χαρακτηριστικά με το Dell/Toshiba/Sony με 150€ λιγότερα και με τον φόβο μήπως πάθει κάτι πάνω στο μισάωρο λειτουργίας. Απλά πράγματα.

Εχει βαση αυτο που λες

Αλλα τα Dell δεν ακριβα λαπτοπ

τα sony, toshiba ειναι τα dell οχι

Το λαπτοπ μου κοστιζε 550 ευρω και ειναι dell

και ενα toshiba σε αυτα τα λεφτα ειναι χειροτερο το ιδιο και sony

τα turbo-x ειναι ακομα πιο φθηνα

Αλλα γενικα πιστευω πως τα dell δεν ειναι απο τα πιο ακριβα, κανονικα θα ελεγα και για αυτα που προσφερουν θα ελεγα και φθηνα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.