Jump to content

ΟΘΟΝΗ όχι με TN

Snips

Recommended Posts

Ένας φίλος θέλει να πάρει οθόνη από πλαίσιο (δεν έχει πρόσβαση σε άλλο παρόμοιο κατάστημα) σήμερα οθόνη αλλά να μην έχει ΤΝ panel

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα στις πόσες ίντσες θα παίξει. ΤΟ μονιτορ θα είναι για όλες τις δουλειές (όχι gaming...αραιά και που)

Ποια είναι καλή για τις εξής κατηγορίες..

20"

21.5"

23"

24"

Επαναλαμβάνω. Όχι ΤΝ και μόνο από ΠΛΑΙΣΙΟ..

ΥΓ. Αν υπάρχει κάποια με ΤΝ αλλά δεν έχει σχέση με ....τα ΤΝ που ξέρουμε, προτείνετε και αυτήν.

ειναι αμαρτια να παρεις οθονη εν ετη 2011 και να μην ειναι το λιγοτερο 24αρα

τωρα οσον αφορα το καταστημα αγορας δεν το σχολιαζω...γιατι κ αυτο αμαρτια ειναι και μαλιστα μεγαλυτερη

E και τι να κάνουμε τώρα; Να κάτσω να πείσω έναν απλό χρήστη που απλά δεν θέλει ΤΝ να μπλέκει με αντικαταβολές; Αφού δεν θέλει.Θέλει να δει αυτό που θα πάρει..τέσπα.

Τα περι ιντσών δεν το σχολιάζω....Κάποιοι αρνούνται να μπουνε στο τρυπάκι της άσκοπης κατανάλωσης. Όταν εγώ, που είμαι και αναγνώστης αυτού του φορουμ κάνω μια χαρά την δουλειά μου σε 20άρα εδώ και χρόνια, (πήρα 24 και την έχω παρατημένη) ε δεν θα έχω την απάιτηση από έναν "clean" χρήστη να πάρει 24'' επειδή έχουμε.....2011.

Έχει τίποτα τελικά το πλαίσιο ή όχι;

a)Το μεγεθος δεν παει με την καταναλωση.(οχι απαραιτητα δλδ).

Ακομα και ΛΕΔ να μην ειναι και οι 2 ...μπορει οι λαμπες της μεγαλυτερης να ειναι λιγοτερο ενεργοβορες απο αυτες στην μικροτερη.Δεν ειναι ολα ιδια ..αλλα ακομα και οταν ειναι...μιλαμε για ελαχιστα watt ...της ταξης των 5watt.

Αλλιως το γυριζει σε led....απλα για να γλιτωσει 20watt,..στο περιπου στην ιδια διασταση.(24 κατα προτιμηση)

β)Επειδη το πλαισιο -οπως και αλλα μαγαζια εξαλλου- δεν εχουν πλεον ποικιλια (το πλαισιο λαρισας βεβαια ποτε δεν το θυμαμαι να ειχε οθονες της προκοπης) το μονο που πιθανολογω ειναι απλα να δειτε Turbo-X οθονες και φτηνιαρικες LG.

Οποτε γιατι δεν πατε δευτερα απο εκει ...και οτι σας γυαλισει το μεταφερετε(εσυ δλδ) εδω ωστε να παρεις γνωμες.

γ)Το πλαισιο απο λιγο που ειδα μονο την LG ips231 εχει που αξιζει ..αλλα

1)δεν νομιζω να την δειτε εκει..και

2)σε αυτα τα λεφτα πας σε dell 2412 ...οπου ουτως η αλλως θα την παρεις χωρις να την δεις -απο αλλο μαγαζι oμως.

Στην τελικη γλιτωνεις ενα 50αρι ακομα και πας στη 2311..(αν και προσωπικα θα εμενα στην 2412)...και παλι χωρις να την δεις.

Η θα πατε στην πιο φθηνη TN του Πλαισου που θα βρειτε, ή θα πατε σε IPS (αυτες που προτεινε ο NTG) απο αλλο μαγαζι. Το να παρεις, πχ την LG, απο το Πλαισιο ριχνοντας πανω απο 50€ στο ετσι, δεν λεει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.