Jump to content

Ολοκληρομενη συνθεση Η/Υ μεχρι 1800Ε

gaurilaki

Recommended Posts

Γεια σας παιδια αποφασισα και εγω να παρω επιτελους καινουργιο πισι...

Η συνθεση θελω να ειναι ολοκληρομενη δηλαδη (πυργος,οθονη,πληκτρολογιο,ποντικι,headset,ups)

Καταρχην η βασικη ασχολια θα ειναι το gaming με λιγο εντιτ σε φωτογραφιες και βιντεο...

εχω ετοιμασει μια συνθεση και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλη...

1)πυργος=εχω δει πολλα που μ αρεσουν αλλα εσεις τι μ προτεινετε γυρω στα 100Ε?

2)μητρικη= MOTHERBOARD :: Asus Socket AM3+ Crosshair V Formula GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

3)επεξεργαστης= λεω να περιμενω τις μπουλντοζες...

4)ραμ=MEMORY :: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz (CMZ8GX3M2A1866C9R) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.gr

5)καρτα γραφικων=VGA :: ATI Radeon HD6950 DirectCU II 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI Quad DP (Asus) (EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5) - Visionstudio.gr

6)ψυκτρα επεξεργαστη=COOLER :: Cpu Cooler Corsair Air Series A70 for Intel and AMD Socket 775 / 1156 / 1366 / AM2 / AM3 - Visionstudio.gr

7)ssd= ποιον μ προτεινετε στα 80γβ?

8)σκληρος δισκοσ=http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=6⊂=12&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

9)cd-rw=CD/DVD-RW :: LG DVD±RW GH22NS70 Dual Layer Technology SATA Black Bulk - Visionstudio.gr

10)οθονη= MONITOR :: Dell LCD 23'' Ultrasharp U2311H Full HD Black - Visionstudio.gr

11)τροφοδοτικο= αυτο εδω ειναι αρκετο η χρειαζομαι κατι πιο καλο? PSU :: Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin HX CMPSU-650HXEU Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

Για πληκτρολογιο,ποντικι,headset λεω να δωσω μεχρι 150Ε οποτε εχω βρει αυτα

12)πληκτρολογιο= KEYBOARD :: Microsoft Keyboard Wired SideWinder X6 USB Gr/En Black - Visionstudio.gr

13)ποντικι=MOUSE :: Microsoft mouse Wired laser SideWinder X3 Gaming USB Black Retail - Visionstudio.gr

14)headset=HEADPHONES :: Corsair Headset CA-HS1A Black - Visionstudio.gr

15)ups=τι προτεινετε γι'αυτη αυτην περιπου τν συνθεση?

τελος επειδη δεν εχω ξανααγορασει πισι σε κομματια θα πρεπει να αγορασω και τα windows e?

anti-virus ειδα οτι εχει η μητρικη ισχυει? δεν πρεπει να αγορασω κατι αλλο δηλαδη?

επισης θερμοαγωγιμη παστα πρεπει να αγορασω η εχει το cpu-cooler μαζι?

ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!:p

αμα λειπει τπτ πειτε μου!!

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
μπορει κανεις να ριξει τα φωτα του και εδω περα μηπως δω τι θα κανω?

Περιμενα να ερθουν οι μπουλντοζες και μετα περνεις μπορει να αλλαξουν οι τιμες να βγουνε νεες μητρικες αρα καλυτερα να περιμενεις και οταν βγουνε ξανα κανε ενα τοπικ

νεες μητρικες δεν νομιζω να βγουν οι ΑΜ3+ εχουν κυκλοφορισει απο το καλοκαιρι για τις μπουλντοζες και ακομα τις περιμενουμε.:man_in_love:

Mπορει να βγουνε νεα μοντελα εφοσον θα αγορασεις αργοτερα τον επεξεργαστη πιο το νοημα να τα εχεις ολα σπιτι να καθοντε?

μαλλον δεν το εξηγησα καλα το πισι θα το παρω οταν βγουν οι bulldozers στις 12 οκτωβριου δλδ απλα ανοιξα θρεντ για να μ πουν και τα παιδια εδω που γνωριζουν κατι παραπανω....

επισις μηπως να παω σε καμια ιντελ?

μαλλον δεν το εξηγησα καλα το πισι θα το παρω οταν βγουν οι bulldozers στις 12 οκτωβριου δλδ απλα ανοιξα θρεντ για να μ πουν και τα παιδια εδω που γνωριζουν κατι παραπανω....

επισις μηπως να παω σε καμια ιντελ?

Περιμενε να βγουν πρωτα να δουμε τι ψαρια πιανουν και μετα αποφασιζεις

Περιμενε να βγουν πρωτα να δουμε τι ψαρια πιανουν και μετα αποφασιζεις

οκ για ssd τι μου προτεινεις? αυτος εδω λεει τπτ? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24815&cat=6⊂=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=1

οκ για ssd τι μου προτεινεις? αυτος εδω λεει τπτ? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24815&cat=6⊂=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=1

Για μενα αυτη τη στιγμη η καλυτερη λυση ειναι να πας σε ενα 120 GB κατι σαν και αυτον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24798&cat=6⊂=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Περιμενα να βγουνε οι επεξεργαστες να δεις τιμες και μετα θα βγαλουμε και τα υπολοιπα συνφωνα με τα λεφτα που διαθετεις

To πληκτρολογια που εβαλες το εχω και με εχει βολεψει αρκετα , το ποντικι απο την αλλη το πηρε ο αδερφος μου και δεν τον βολεψε (ουτε και εμενα με τις λιγες φορες που το δουλεψα εχω 2 τετοια σπιτι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα οπως ειπα και παραπανω περιμενε να ερθουν οι επεξεργαστες να δουμε και 2-3 review για να αποφασισεις

Για τα ακουστηκα δεν ξερω σε αυτο θα σου πει καποιος αλλος που εχει καποια εμπειρια γιατι τα ~65 ευρω που ζητανε δεν ειναι και λιγα

Η συνθεση που εκανες ειναι πολυ καλη και ισορροπημενη. Για Intel συνθεση κρατας ολα τα υπολοιπα οπως τα εχεις και αλλαζεις μονο μητρικη και επεξεργαστη. Με αυτα πιστευω οτι θα εισαι μια χαρα:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24700&cat=3⊂=369&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22653&cat=2⊂=370&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

οκ θα περιμενω να δω κανα ρεβιου απο μπουλντοζες και βλεπουμε....

κατι αλλο... σε σχεση με τα windows πρεπει να τα αγορασω ε? οποτε +100 και εκει

thermal paste εχει το κουλερ μεσα σωστα?

και 1 ups γι αυτη τν συνθεση(πανω κατω) τι θα προτεινατε? θα ηθελα να κραταει κανα 10λεπτο τουλαχιστον να προλαβαινω να τον κλεινω...

ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας

[MENTION=14294]evolution[/MENTION] γι'αυτο το ποντικι τι λες MOUSE :: Logitech mouse Wired Optical G300 USB Grey Retail - Visionstudio.gr ?

επειδη θελω να τα παρω ολα απο 1 μαγαζι μπορεις να μ βρεις 1 που να αξιζει απο το συγκεκριμενο σαιτ?

Μου θυμίζεις αυτούς που έτρεξαν και πήραν τους sandy bridge όταν κυκλοφόρησαν και μετά όταν έσκασε το bug, τρέχαν και δε φτάνανε. Περίμενε να βγει να δοκιμαστεί λίγο, και μετά. Μην γίνεις beta tester.

Μου θυμίζεις αυτούς που έτρεξαν και πήραν τους sandy bridge όταν κυκλοφόρησαν και μετά όταν έσκασε το bug, τρέχαν και δε φτάνανε. Περίμενε να βγει να δοκιμαστεί λίγο, και μετά. Μην γίνεις beta tester.

δεν ειπα πως θα παω 100% σε μπουλντοζερ ειπα θα δω και τα ριβιου και θα αποφασισω....

οκ θα περιμενω να δω κανα ρεβιου απο μπουλντοζες και βλεπουμε....

κατι αλλο... σε σχεση με τα windows πρεπει να τα αγορασω ε? οποτε +100 και εκει

thermal paste εχει το κουλερ μεσα σωστα?

και 1 ups γι αυτη τν συνθεση(πανω κατω) τι θα προτεινατε? θα ηθελα να κραταει κανα 10λεπτο τουλαχιστον να προλαβαινω να τον κλεινω...

ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας

@evolution γι'αυτο το ποντικι τι λες MOUSE :: Logitech mouse Wired Optical G300 USB Grey Retail - Visionstudio.gr ?

επειδη θελω να τα παρω ολα απο 1 μαγαζι μπορεις να μ βρεις 1 που να αξιζει απο το συγκεκριμενο σαιτ?

Επειδη το ποντικι ειναι περιεργο θεμα καλο ειναι αν μπορεις να πας σε καποιο καταστημα που εχει ποικιλια και να το δεις στο χερι αν σε βολευει επειδη βολεψε εμενα δεν σημαινει οτι θα κανει και σε σενα δεν εχουμε ολοι το ιδιο χερι

Επειδη το ποντικι ειναι περιεργο θεμα καλο ειναι αν μπορεις να πας σε καποιο καταστημα που εχει ποικιλια και να το δεις στο χερι αν σε βολευει επειδη βολεψε εμενα δεν σημαινει οτι θα κανει και σε σενα δεν εχουμε ολοι το ιδιο χερι

δυστηχως εδω που μενω υπαρχουν μονο μικρα μαγαζια που μονο ποικιλια δεν εχουν οποτε δεν μπορω να τεσταρω για να δω πιο θα με βολεψει στο χερι

καλησπερα παιδια εβλεπα στο βιζιονστουντιο τιμες και παρατηρησα κατι που μου κινησε τν περιεργεια να ρωτισω εδω....

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16136&cat=17⊂=165&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined ΤΙΜΗ 147.23 €

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25610&cat=17⊂=165&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined ΤΙΜΗ 145.57 €

ποιο απο τα 2 τροφοδοτικα ειναι καλυτερο? το ΑΧ γκολντ δεν θα επρεπε να ειναι πιο ακριβο?

Το ΑΧ ειναι οντως gold ενω το ΗΧ bronze. Διαφορα της ταξης των 2€, δεν ειναι διαφορα. Το ΑΧ θα παρεις, δεν το συζηταμε.

Αλλο ρωταει

Το ΑΧ ειναι πιο φτηνο απο το ΗΧ και αυτο δεν καταλαβε πως εφοσον θεωριτηκα ειναι καλυτερο ειναι πιο φτηνο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.