Jump to content
Θα προσπαθήσουμε να συμμαζέψουμε την βάση από τις καλημέρες και σήμερα το απόγευμα θα προχωρήσουμε σε αναβάθμιση. . . ×

Ubuntu MSN Messanger

aris20

Recommended Posts

Θέλω να βάλω ένα καλό ΜΣΝ πρόγραμμα για να μιλάω με τους φίλους μου..

Αλλά το aΜSΝ, και το emesene δεν μου αρέσουν σαν προγράμματα, υπάρχει κάποιο καλύτερο..?

κανα καλο msn προγραμμα εκτος αυτο της microsoft για windows??

γιατι τοσο καιρο μπαινω μεσω web ebuddy και ο λογος που δε μπαινω μεσω του msn messenger ειναι οτι χανω πακετα.

μου ερχονται τα μισα μηνυματα

το pidgin δοκιμαζω τωρα...

αλλα η μλκια ειναι οτι αν ειμαι online στα windows και παω να συνδεθω μεσω του κινητου , δε με αφηνει το κιν να συνδεθω(ebuddy)

ενω πριν μεσω ebuddy δεν ειχα προβλημα.

εντιτ : μαλλον το καταφερα.Εκανα allow multiple connections

ΟΚ thx για την ενημέρωση είχα την εντύπωση ότι ήταν τα ίδι,πάντως το amsn που έχω δοκιμάσει είναι μία χαρά. Τώρα μιας και αναφέρθηκε και το ebuddy αν είναι να πάμε σε web client και της M$ καλό είναι....

Για ό,τι σου λείπει δε φταίει το pidgin, ούτε το emesene, αλλά που τα πρωτόκολλα του msn χρειάζονται reverse engineer και χαστούκια για να δουλέψουν (όχι πως στο windows live messenger δουλεύει και τίποτα (βλ. αποστολή μηνύματος χωρίς να χρειάζεται να μαντέψεις αν έφτασε)).

Το Skype σχεδόν ίδιο είναι...

Το skype στο linux είναι απλώς άθλιο. Κακή ποιότητα κλήσεων, προβλήματα ήχου, έλλειψη ουσιαστικών ενημερώσεων και πάρα πολλών features, άσχημο interface και δε συμμαζεύεται. Να'ναι καλά το bitlbee-skype και το irssi.

STOMP, XMPP

Και γω το emesene χρησιμοποιώ αλλά είναι πολύ κατώτερο από το γνήσιο. Πρέπει να τα κοιτάξουν λίγο αυτά τα προγράμματα, γιατί είναι κρίμα να χάνουν πόντους από κάτι τέτοιο. Το skype εμένα ποτέ δε μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.