Jump to content

πωλουνται μητρικες οχι b3?

tsitas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Gigabyte GA-H67M-D2 - iH67 | Getitnow και μια b3 stepping... Gigabyte GA-H67M-D2-B3 iH67 | Getitnow και απο οτι ειδα εχει κι αλλες μητρικες!!!

μπορουν να το κανουν αυτο? τι μπορουμε νακανουμε? να ''καταδσουμε'' το συγκεκριμενο καταστημα στην intel?

μου φαίνεται ότι τότε που είχε γίνει η ιστορία, και πριν βγουν οι Β3, είχε γραφτεί ότι κάποιες από τις παλιές θα παρεμείνουν στην αγορά (για κάποιον που πιθανον δεν χρειάζεται όλες τις sata πχ) σε τιμές χαμηλότερες από τις αντίστοιχες καινούργιες (όπως στην περίπτωση του παραπάνω καταστήματος).

Το λέω με επιφύλαξη βέβαια, αλλά μάλλον δεν πρόκειται περί απάτης/αρπαχτής whatever.

οπως και να το κανουνε θα επρεπε να αναφερεται το ελαττωμα... τσακωνας???

δηλαδη αν την παω πισω RMA ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?την ιδια ελαττωματικη??? ξερει κανεις σιγουρα?πριν προχωρησω σε αγορα???

μου φαίνεται ότι τότε που είχε γίνει η ιστορία, και πριν βγουν οι Β3, είχε γραφτεί ότι κάποιες από τις παλιές θα παρεμείνουν στην αγορά (για κάποιον που πιθανον δεν χρειάζεται όλες τις sata πχ) σε τιμές χαμηλότερες από τις αντίστοιχες καινούργιες (όπως στην περίπτωση του παραπάνω καταστήματος).

Το λέω με επιφύλαξη βέβαια, αλλά μάλλον δεν πρόκειται περί απάτης/αρπαχτής whatever.

Είχε γραφτεί αποκλειστικά μονάχα για τα λαπτοπ, το Getitnow.gr | Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με την πράξη αυτή πρωτοτυπεί στην παγκοσμίως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.