LocoDiceGR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2011 Καλησπερα σας θελω να ρωτησω κατι...μπορω να βαλω αυτο το homecinema Turbo-X HDT-1000 Set Home Cinema (5.1) - Set Home Cinema - plaisio.gr σε αυτη την καρτα ηχου (εσωτερικη) X-fi ExtremeMusic????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Σεπτέμβριος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 Θελει ανταπτορακι...αλλα ναι. Τα 2 καλωδια του rca σε καρφι...1ευρω να κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 29, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 θα βγαζει 5.1?? καρφι καρτα ηχου και 2χrca στο home cinema το θεμα ειναι να βγαζει 5.1 ηχο...και οχι 2.1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Σεπτέμβριος 29, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 Left c/right c στο ενα ανταπτορακι, left surround/right surround στο αλλο ανταπτορακι...και μετα μονα τους το center και το woofer. Λογικα θα τα αναγνωρισει μια χαρα η καρτα...αλλα ας πει και κανενας αλλος.Εγω που εχω ενισχυτη στο pc, ετσι τα εχω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 29, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 τι ανταπτορακι λες???στειλε μια φωτο να καταλαβω !απο το ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Σεπτέμβριος 29, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 Υπαρχει το ιδιο πραγμα και σε καλωδιο ωστε να χωρανε ολα στην καρτα. Εγω 5.0 το εχω κανει γιατι δεν εχω γουφερ. Ισως να μπορεις να βαλεις center+woofer στο ιδιο ανταπτορακι και να τα ξεχωριζει το home cinema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Σεπτέμβριος 29, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 Belkin Καλώδιο Καρφί ->2XRCA (2M) ProHD1 - Καλώδια Audio - Video - plaisio.gr αυτο εδω το καλωδιο λες φιλε μου?? δηλαδη το καρφι στην καρτα ηχου και τα 2 ρσα στον ενισχυτη tou home cinema? καταλαβα καλα?? edit : χρειαζομαι 2 τετοια σαν αυτα που σου δειξα? τωρα νομιζω καταλαβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Οκτώβριος 7, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 καλα καταλαβες..στερεο θα ακους ομως.γιατι το Home cinema σου εχει μονο στερεο εισοδο.τωρα αν το στερεο το κανει ψευδο dolby ειναι μεσοβεζικη λυση.cosmos εσυ αυτο που λες ειναι να ριξεις τα 5.1 preouts της καρτας ηχου στο 5.1 in του ενισχυτη σου.του φιλου μας ομως εχει μονο στερεο εισοδο.μην τολμησεις και δωσεις 15 ευρω για ενα τετοιο καλωδιο!!με 2 ευρω το πολυ παρε ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.