Jump to content

x-Fi ExtremeMusic + HomeCinema 5.1 Turbo-X

LocoDiceGR

Recommended Posts

Καλησπερα σας θελω να ρωτησω κατι...μπορω να βαλω αυτο το homecinema

Turbo-X HDT-1000 Set Home Cinema (5.1) - Set Home Cinema - plaisio.gr

σε αυτη την καρτα ηχου (εσωτερικη) X-fi ExtremeMusic?????

Left c/right c στο ενα ανταπτορακι, left surround/right surround στο αλλο ανταπτορακι...και μετα μονα τους το center και το woofer. Λογικα θα τα αναγνωρισει μια χαρα η καρτα...αλλα ας πει και κανενας αλλος.Εγω που εχω ενισχυτη στο pc, ετσι τα εχω παντως.

1501.jpg

Υπαρχει το ιδιο πραγμα και σε καλωδιο ωστε να χωρανε ολα στην καρτα.

Εγω 5.0 το εχω κανει γιατι δεν εχω γουφερ. Ισως να μπορεις να βαλεις center+woofer στο ιδιο ανταπτορακι και να τα ξεχωριζει το home cinema.

Belkin Καλώδιο Καρφί ->2XRCA (2M) ProHD1 - Καλώδια Audio - Video - plaisio.gr αυτο εδω το καλωδιο λες φιλε μου?? δηλαδη το καρφι στην καρτα ηχου και τα 2 ρσα στον ενισχυτη tou home cinema? καταλαβα καλα??

edit : χρειαζομαι 2 τετοια σαν αυτα που σου δειξα? τωρα νομιζω καταλαβα!

καλα καταλαβες..στερεο θα ακους ομως.γιατι το Home cinema σου εχει μονο στερεο εισοδο.τωρα αν το στερεο το κανει ψευδο dolby ειναι μεσοβεζικη λυση.

cosmos εσυ αυτο που λες ειναι να ριξεις τα 5.1 preouts της καρτας ηχου στο 5.1 in του ενισχυτη σου.του φιλου μας ομως εχει μονο στερεο εισοδο.

μην τολμησεις και δωσεις 15 ευρω για ενα τετοιο καλωδιο!!με 2 ευρω το πολυ παρε ενα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.