Jump to content

Monitor TV 24" ή 27"

adpanos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά.

Ψάχνω να αντικαταστήσω την SAMSUNG T240 που έχω με κάτι νεότερο . Σκέφτομαι για μια 27άρα οθόνη για να είναι λίγο ποιο ξεκούραστη που να είναι και τηλεόραση και έχω δει τις παρακάτω:

LG M2762DP- PZ LCD TV MONITOR 27"

LG M2762DP-PZ LCD TV-Monitor 27'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

LG M2762D- PC LCD TV MONITOR 27"

LG M2762D-PZ/PC - Τηλεόραση LCD - 27" | Multirama

Διαφορές μεταξύ τους δες βλέπω αλλά οι κωδικοί είναι διαφορετικοί . Επίσης κάποια από αυτές τις δυο την είχα δει και μου είχε φανεί κάπως μουντή αν και πολύ ξεκούραστη.

Επίσης είδα και τις :

LG M2550D-PZ LED TV MONITOR (νεο μοντέλο με 25άρη πάνελ ???) Εχει καλή τιμή πάντως.

LG M2550D-PZ LED TV-Monitor 25'' - Τηλεοράσεις - plaisio.gr

SAMSUNG P2770HD 27" LCD

Samsung P2770HD | Skroutz.gr

SAMSUNG T27A300 27" LCD LED

Samsung T27A300 | Skroutz.gr

LG M2780DF- PZ 27" LCD LED

LG M2780DF-PZ | Skroutz.gr

LG M2780D-PZ 27" LED LCD

LG M2780D-PZ | Skroutz.gr

Και μια 24άρα ! Αν είναι καλύτερη πάμε σε αυτή.

PACKARD BELL Monitor LEDTV MAEST 240TV 24''

Packard Bell Maestro M240DML | Skroutz.gr

Υπήρχε και μια σκέψη να πάρω σκέτο 27άρι μονιτορ και να βάλω κάποιον εξωτεριό δέκτη TV αλλά πολύ φοβάμαι πως θα έχει άσχημο αποτέλεσμα.

Περιμένω προτάσεις και απόψεις για το ποια είναι η ποιο συμφέρουσα - καλύτερη επιλογή.

Κ

Υπήρχε και μια σκέψη να πάρω σκέτο 27άρι μονιτορ και να βάλω κάποιον εξωτεριό δέκτη TV αλλά πολύ φοβάμαι πως θα έχει άσχημο αποτέλεσμα.

Γιατί πιστεύεις ότι θα έχεις άσχημο αποτέλεσμα;;;

Εγώ έβαλα στην 24άρα μου και τέλεια εικόνα (έχω την εντύπωση ότι το πανελ είναι καλύτερο από αυτά με ενσωματωμένο δέκτη στην ίδια τιμή) έχω και δυνατότερα ηχεία (2.1) από οποιαδήποτε τηλεόραση έχω δει μέχρι τώρα.

Για εμένα ένα 24-27άρι με ΙPS σε συνδυασμό με ένα tv tuner είναι το ιδανικό.

Το μειονέκτημα είναι ότι θα έχεις και ένα μικρό κουτάκι που θα είναι ο αποκωδικοποιητής.

Στην τιμή που κοιτάς εγώ πήρα την Dell ultrasharp 2412M και είναι τρομερή.

Στην τιμή που κοιτάς εγώ πήρα την Dell ultrasharp 2412M και είναι τρομερή.

η 2412Μ φοράει S-IPS πάνελ ??

Το μειονέκτημα της U2412M είναι πως δεν έχει 1:1 pixel mapping.

:hmm::hmm: Αυτό όντως δεν είναι καλό.....

Από τις παραπάνω ποια λέτε να κοιτάξω ???

Να πω την αλήθεια έκλεινα πρώτα στην LG M2780DF , μου φαίνεται ολοκληρωμένη και 27 που θα είναι ξεκούραστη λόγω του pixel size.

Βασικά σκέψου τι θύρες χρειάζεσαι!Γιατί αν πρόκειται να συνδέσεις και τπτ άλλο πέρα από το pc παίζουν σημαντικό ρόλο για την επιλογή σου!

Μονο το pc και τιποτε άλλο.

Εχω πετάξει τις κονσόλες εδώ και καιρό και δεν θέλω να τις βλέπω.

Μέχρι σήμερα είναι μια ASUS MY CINEMA PCI 7173H η οποία με ψευτοβόλευε για tv, αλλά είπα να μειώσω και λίγο την κατανάλωση.

Κοίτα προσωπικά έχω την LG M2794D και είναι μια χαρά και από θέμα συνδεσμολογίας αλλά και από θέμα TV αλλά είναι ΤΝ έτσι!

Θα σου έλεγα ότι αυτή που διάλεξες φαίνεται μια χαρά και με 2.1 ενσωματομένο πάνω,πένα μου φαίνεται!

Κοίτα προσωπικά έχω την LG M2794D και είναι μια χαρά και από θέμα συνδεσμολογίας αλλά και από θέμα TV αλλά είναι ΤΝ έτσι!

Θα σου έλεγα ότι αυτή που διάλεξες φαίνεται μια χαρά και με 2.1 ενσωματομένο πάνω,πένα μου φαίνεται!

Είχα αγοράσει προσφατα για ένα φιλαράκι μια 2762dp την οποία κράτησα για περίπου μια εβδομάδα. Σε αυτή είχα δει μια γενική θολούρα την οποία έχει και η M2362DP.

Θα καταλάβουν όσοι την έχουν.

Εσύ με την 2794D έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο ?

Ok μάλλον για την 2780 θα πάω που παίρνει και mount ενώ έχει και subάκι.

Αν έχει εμπειρία κάποιος από το συγκεκριμένο μοντέλο, ας μας πει την άποψή του !

Απλά να ξέρεις ότι και η LG παίρνει mount(έτσι την έχω)!

H 2780DF παίρνει σίγουρα.

23947a.jpg

Η δικιά σου έλεγε πως δεν παίρνει αλλά μάλλον δεν πέρνει με πρότυπο VESA αλλά δικό της, σαν την T240 που έχω !

Ετσι δεν είναι ?

Τι να σου πω!Βασικά έχεις δίκιο,δλδ έψαξα στο γουγλη και στις φωτό δεν φαίνεται να παίρνει αλλά εμένα παίρνει!!!

Τι δικό της?Δλδ τι?mount όπως όλα είναι!Τεσπα δε νομίζω να έχει και πολύ σημασία πάντως.Η ουσία είναι ότι μπαίνει στον τοίχο!;)

Μια και ενδιαφέρομαι για κάτι παρόμοιο,μην ανοίγω άλλο θέμα.

Θέλω monitor για games.

Eίναι αδύνατο να ξεχειλώσει το πορτοφόλι για κάτι πραγματικά καλο.

Αναγκαστικά πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε τρεις οθόνες.

Samsung T27A300 LED Monitor 27'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

Msystems.gr - Προϊόντα - Samsung SyncMaster S27A350H 27¨ Wide LED

Msystems.gr - Προϊόντα - LG Electronics M2780DF-PZ 27¨ Wide LED

Μήπως διαθέτη κάποιος,κάποια από τις παραπάνω?

Πια από τις τρεις να προτιμήσω?

Μην δίνεται 300αρες ευρώ για TN panel να προτιμάτε τα VA/IPS και όποιος είπε ότι τα TN panel είναι για gamers κάνει μεγάλο λάθος! Πρώτα από όλα πριν πάρετε οποιοδίποτε μονιτορ να το δείτε και μετά επιλεξτε και συγκρίνεται πρώτα ένα TN με ένα VA και ένα IPS για να δείτε πόσο μεγάλη είναι διαφορά στα χρώματα και θα με καταλάβετε! Πρώτα να τα δείτε με τα μάτια σας και όχι από το ιντερνετ

Πάμε Πρώτα σε LED VA BLACKLIGHT

BenQ EW2430 | Skroutz.gr

η κανονική τιμή είναι 250 εδώ στην ρουμανία επίσης θα σου ποστάρω και αλλες από

ρουμανικο μαγαζί γιατι skroutz δεν της έχει!

BenQ BL2400PT 24 inch wide glossy black Monitor LED - PC Garage

BenQ EW2420 24 inch 8 ms wide black Monitor LED - PC Garage

επίσης μπορείς να πας στο xe.com να πατήσεις RON και να τα κάνεις σε ευρό πόσο βγαίνει

αλλά ενδικτικα 900 lei είναι 210 ευρώ τώρα όμως για ελλάδα δεν ξέρω που θα βρεις!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ

IPS LED:

Asus ML239H | Skroutz.gr

Dell UltraSharp U2312HM | Skroutz.gr

LG IPS236V-PN | Skroutz.gr

Dell UltraSharp U2412M | Skroutz.gr

Hazro HZ27WC 8-Bit 27" LED Widescreen Professional Monitor - Black [HZ27WC_noneglass]

Παμε και σε LCD

VA PANEL:

Samsung SyncMaster F2380M 23" | Skroutz.gr

S-IPS:

HP ZR24w | Skroutz.gr

IPS:

Dell Ultrasharp U2311H | Skroutz.gr

Asus PA246Q 24 inch 6 ms black Monitor LCD - PC Garage

Dell UltraSharp U2410 | Skroutz.gr

http://www.skroutz.gr/s/86977/HP-LP2475w.html?keyphrase=HP+LP2475w

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.