Spyrious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2004 Έχω την Abit ΝF7-S rev2 και περιμένω τον mobile barton 2500. Για να μπορώ να αλλάζω τους πολλαπλασιαστές πρέπει να κάνω το κόλπο από το οcindide.de ,δηλαδή αυτό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούνιος 15, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Και για να μην μπαζοβγάζω τον CPU να κάνω και εξαρχής το L12 mod ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Kάνε μόνο το 2ο. Οι πολλαπλασιαστές είναι ξεκλείδωτοι, δεν χρειάζεται mod στην abit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούνιος 15, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Οκ.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 To 2o ειναι σιγουρα το L12??? γιατι εδω:http://forum.abit-usa.com/showthread.php?s=&postid=294590#post294590δειχνουν αλλα πιν? (κοκκινο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 Τελικα το λ12 κανει τιποτα στους mobile? ή ειναι τσαμπα κοπος? Η παραπανω φωτω, οπως βλεπουμε το μοβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 να το κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 Με λιγα λογια η παραπανω φωτω (γκρι) ειναι λαθος...Ελπιζω να μην εκαψε κανενας καμια cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Ιούλιος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 επειδή σκέφτομαι και γω για Mobile χωρίς το L12 mod σίγουρα δεν θα ανέβει το FSB στα 200? το bios 3dfire rev2 που λέει ότι έχει το L12 mod built in δεν κάνει τελικά δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 tictac d23 3dfire εννοεις, οχι δεν κανει δουλεια. Αλλα θα ανεβει, εγω πιστευω οτι ειναι αχριστο αλλα θα το δοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Dorian επειδή σκέφτομαι και γω για Mobile χωρίς το L12 mod σίγουρα δεν θα ανέβει το FSB στα 200? το bios 3dfire rev2 που λέει ότι έχει το L12 mod built in δεν κάνει τελικά δουλειά? Προσωπικα οσα BIOS δοκιμασα για NF7-S rev2.0 που λενε οτι εχουν το L12 soft mod, σε κανενα δεν δουλεψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 4, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από SlotKiller Με λιγα λογια η παραπανω φωτω (γκρι) ειναι λαθος...Ελπιζω να μην εκαψε κανενας καμια cpu... και οι δύο φώτο σωστές είναι (απλά αν έχεις XP-M κάνεις μόνο το διαγώνιο και όχι το κάθετο)Aν το ΒΙΟS λέει ότι έχει build in L12 το mod αυτό δε σου χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Shadow Hunter Προσωπικα οσα BIOS δοκιμασα για NF7-S rev2.0 που λενε οτι εχουν το L12 soft mod, σε κανενα δεν δουλεψε. δε δούλεψαν? Εγώ το edc18 του trats που δοκίμασα δούλευε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Ολα του tic-tac μου εβγαζαν σαν default multiplierX133 μετα απο load optimized defaults στον mobile μου αλλα το d23_3dfire_rev2 μου εδωσε +12Mhz στο σταθερο μου FSB.(Το μοναδικο που μου ανεβασε το FSB απο αυτα που εβγαλε ο tictac) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 4, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Η πρωτη φωτω το δειχνει απο την δεξια πλευρα ενω η δευτερη απο την αριστερη οπως κοιτας το μοβο παντα, πως ειναι το ιδιο? Παντα για το καθετο συρμα μιλαμε...Το 3d fire το tictac δεν δουλεψε, το ειπε και ο ιδιος λιγο αργοτερα του release, αν δουλευει στου trats δεν ξερω, αλλα εγω ακομα εχω την απορια σε τι θα βηθησει! Παιζει ρολο αν η abit το βλεπει σαν 133 ή 200?@Shadow Hunter: Με το rev2 εισαι 100% stable? (και 3d) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 4, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από SlotKiller Η πρωτη φωτω το δειχνει απο την δεξια πλευρα ενω η δευτερη απο την αριστερη οπως κοιτας το μοβο παντα, πως ειναι το ιδιο? Παντα για το καθετο συρμα μιλαμε...Το 3d fire το tictac δεν δουλεψε, το ειπε και ο ιδιος λιγο αργοτερα του release, αν δουλευει στου trats δεν ξερω, αλλα εγω ακομα εχω την απορια σε τι θα βηθησει! Παιζει ρολο αν η abit το βλεπει σαν 133 ή 200? Νομιζω οτι η εικονα που ποσταρες δειχνει απο τη πισω πλευρα του socket. Αν το κοιταξεις απο την μπροστινη πλευρα τοτε και τα 2 ειναι το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 4, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Ναι αυτο ειναι που λες, ειναι σαν να κοιτας τον επεξεργαστη και οχι το socket..."αν έχεις XP-M κάνεις μόνο το διαγώνιο και όχι το κάθετο"Η διαγωνια γεφυρα (μπλε) υπαρχει πανω στους m και δεν χρειαζεται, αυτο που χρειαζεται ειναι μονο η κοκκινη γεφυρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούλιος 4, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Ρε παιδια εγώ έκανα αυτό από το ocinside και μέχρι τώρα δουλεύει καλά! Δείτε και εδώ http://www.tweak.dk/forum/thread.php?threadid=20974&boardid=1&styleid=1 Και μια άλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 4, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 καλα ενταξει.... αυτο γεφυρωνει το κοκκινο με το μπλε μαζι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 4, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 η εικονα σωστη ειναι, στην περιστροφη ειναι το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.