evolution Νοέμβριος 7, 2011 #161 Νοέμβριος 7, 2011 Ξέρω γω!!!???Πολλά γίνονται... Αν χρειαστει εγγυηση μαρκια απο εδω απλα βγαζει το αυτοκολητο δεν ειναι κατι δυσκολο
karmen1983 Νοέμβριος 7, 2011 Author #162 Νοέμβριος 7, 2011 Δε παίζει απλά αφαιρείται το carbon και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Από την άλλη όμως 1. Από εκεί που το είχα πάρει (eshop Κάτι crazy sundays) στα 22 αν θυμάμαι καλά, με τα χάλια του eshop χαμένο είναι 2. Εδώ έχασα εγγύηση σε ολόκληρο case για το Keyboard θα σκάσω;
cabdik Νοέμβριος 7, 2011 #163 Νοέμβριος 7, 2011 με το Obsidian τι γινεται? ακομα υπο εξελιξη ειναι? πολυ ωραια και το πληκτρολογιο και το ποντικι! αν εννοεις να καλυψεις ολο το ποντικι, θα ελεγα οχι!! να μεινει και το κοκκινο σηματακι απο πανω να φαινεται!!!!
karmen1983 Νοέμβριος 7, 2011 Author #164 Νοέμβριος 7, 2011 με το Obsidian τι γινεται? ακομα υπο εξελιξη ειναι? Επιτέλους σε έπιασα αδιάβαστο :dance3: Ετοιμο είναι το καμάρι εδώ και μέρες. Κλικ στην υπογραφή μου κάνε να το δεις πολυ ωραια και το πληκτρολογιο και το ποντικι! αν εννοεις να καλυψεις ολο το ποντικι, θα ελεγα οχι!! να μεινει και το κοκκινο σηματακι απο πανω να φαινεται!!!! Και εγώ προς το όχι κλείνω μια και το έχω ήδη καλύψει αλλά δε μου λέει και πολλά :fist:
cabdik Νοέμβριος 7, 2011 #165 Νοέμβριος 7, 2011 ομολογω οτι με επιασες αδιαβαστο και ζηταω συγνωμη!! αλλα εχω μπλεξει με κατι βαψιματα στο σπιτι και δεν εχω πολυ χρονο για σερφαρισμα...!! παντως τωρα που το ειδα, να δωσω κατ'αρχην πολλα συγχαρητηρια στον Κοπριτη για την υπεροχη δουλεια! ειναι κατι παραπανω απο επαγγελματικη η δουλεια του!! και μπραβο σε εσενα για την... υπομονη σου..!! μου αρεσει πολυ ο συνδυασμος κοκκινου-μαυρου! και ο σκορπιος μου θυμιζει
cabdik Νοέμβριος 8, 2011 #167 Νοέμβριος 8, 2011 δλδ, θες να πεις οτι ειχες στο μυαλο σου το σημα της Abarth, οταν σκεφτοσουν το project obsidian? αν ειναι ετσι, τοτε ισως επρεπε να βαλεις ενα κανονικο σημα Abarth στη θεση του σκορπιου!!!!! :dance3::dance3::dance3: (εξαλλου μην ξεχναμε, AMD-Ferrari + Abarth= Fiat Group!! :T:)
Κοπρίτης Νοέμβριος 8, 2011 #168 Νοέμβριος 8, 2011 ενοποιηση και επανακαταμερισμος των σχηματων... στρογγυλοποιηση στις ακρες... αυξημενες αρθρωσεις... και λιγη εξτρα λεπτομερεια... μαζι με με ενα invert και ετοιμο το scorpidian
cabdik Νοέμβριος 8, 2011 #169 Νοέμβριος 8, 2011 ρε Γιωργο, μιας και επεσε η Abarth στη συζητηση, εχεις φτιαξει κανενα κουτακι με θεμα Abarth?
Κοπρίτης Νοέμβριος 8, 2011 #170 Νοέμβριος 8, 2011 ρε Γιωργο, μιας και επεσε η Abarth στη συζητηση, εχεις φτιαξει κανενα κουτακι με θεμα Abarth? Oχι, δεν εχει προκυψει ουτε μου εχει ζητηθει ακομα κατι τετοιο...
karmen1983 Νοέμβριος 9, 2011 Author #172 Νοέμβριος 9, 2011 Για να σας βάλω λίγο σε τάξη γιατί ωραίο και καλό το Obsidian Αλλά μπροστά στο dellako Μου δε πιάνει μία Λοιπόν ως γνωστών προχωράω με αργά βήματα μια και το pc δεν είναι στα χεράκια μου. Οποτε βρεθεί χρόνος όμως μπαίνει και μία πινελιά :dance3: Αρχικά έγινε αντικατάσταση του μαμά fun στην Vortex με νέο. Μερικό συμμάζεμα στα καλώδια (αν και θα βγουν όλα εκτός αλλά δε σας λέω το γιατί ) και.... Στη συνέχεια επειδή δε νομίζω να σκεφτήκανε πολλά άτομα moda σε μία quadro κάρτα είπα να υποστεί και αυτή της συνέπειες μιας και μας εγκατέλειψε από ένα πυκνωτή και μόνο!!! Ελεος Μου γλωσσοφάγατε καθίκια το θέμα εγγύησης αλλά η Dell δε καταλαβαίνει το Θεό της. Έπεσε αντικατάσταση και κρατήσαμε και την παλιά η οποία είναι τζι τζι και την ζηλεύει και η νέα. Ναι αμέ:dance3: Πριν δείξω φωτογραφίες να πω ένα τιτανοτεράστιο ευχαριστώ σε ένα παλικάρι που ούτε καν ήξερα ότι ασχολείται με το θέμα modding, Τον φοβερό και τρομερό Πετράν, που άντεξε συζητήσεις μαζί μου, μου έλυσε πολλές απορίες, μου έβαλε νέες ιδέες και περιποιήθηκε την quadro όπως της άξιζε. Πετράν ευχαριστώ και πάλι Αρκετά μακρηγόρησα η καρτούλα γιατρεμένη και ντυμένη. Μένει κάτι ακόμα αλλά δε σας το λέω επίσης Και για να σας πριζώσω για κάποιο ανεξήγητο λόγο του πήρα τα μέτρα του :clap::clap: Αυτά:magic:
Spyrious Νοέμβριος 9, 2011 #173 Νοέμβριος 9, 2011 Απερίγραπτο αποτέλεσμα.Και πάλι μπράβο.Με τι υλικό έντυσες την κάρτα;
karmen1983 Νοέμβριος 9, 2011 Author #174 Νοέμβριος 9, 2011 Φύλλο αλουμινίου και για τριγύρω U-channel
evolution Νοέμβριος 9, 2011 #175 Νοέμβριος 9, 2011 Για να σας βάλω λίγο σε τάξη γιατί ωραίο και καλό το Obsidian Αλλά μπροστά στο dellako Μου δε πιάνει μία Λοιπόν ως γνωστών προχωράω με αργά βήματα μια και το pc δεν είναι στα χεράκια μου. Οποτε βρεθεί χρόνος όμως μπαίνει και μία πινελιά :dance3: Αρχικά έγινε αντικατάσταση του μαμά fun στην Vortex με νέο. Μερικό συμμάζεμα στα καλώδια (αν και θα βγουν όλα εκτός αλλά δε σας λέω το γιατί ) και.... Στη συνέχεια επειδή δε νομίζω να σκεφτήκανε πολλά άτομα moda σε μία quadro κάρτα είπα να υποστεί και αυτή της συνέπειες μιας και μας εγκατέλειψε από ένα πυκνωτή και μόνο!!! Ελεος Μου γλωσσοφάγατε καθίκια το θέμα εγγύησης αλλά η Dell δε καταλαβαίνει το Θεό της. Έπεσε αντικατάσταση και κρατήσαμε και την παλιά η οποία είναι τζι τζι και την ζηλεύει και η νέα. Ναι αμέ:dance3: Πριν δείξω φωτογραφίες να πω ένα τιτανοτεράστιο ευχαριστώ σε ένα παλικάρι που ούτε καν ήξερα ότι ασχολείται με το θέμα modding, Τον φοβερό και τρομερό Πετράν, που άντεξε συζητήσεις μαζί μου, μου έλυσε πολλές απορίες, μου έβαλε νέες ιδέες και περιποιήθηκε την quadro όπως της άξιζε. Πετράν ευχαριστώ και πάλι Αρκετά μακρηγόρησα η καρτούλα γιατρεμένη και ντυμένη. Μένει κάτι ακόμα αλλά δε σας το λέω επίσης Και για να σας πριζώσω για κάποιο ανεξήγητο λόγο του πήρα τα μέτρα του :clap::clap: Αυτά:magic: Να δωσω spoiler στον κοσμο γιατι το μετρας η δεν κανει ?
petroSEXtreme Νοέμβριος 9, 2011 #177 Νοέμβριος 9, 2011 Tip: Εχει να πεσει πολυ κοψε ραψε και το αποτελεσμα θα ειναι υγρο.... Το εδωσα εγω το tip (σαν γνωστος ρουφιανος ) Karmen ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
karmen1983 Νοέμβριος 9, 2011 Author #178 Νοέμβριος 9, 2011 Ρουφline Το dremel Θα πάρει φωτιά και το aqua θα το πιάσει πόνος... Αν καταφέρω να βάλω νερό, εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη:fist: Πολύ μικρό είναι το σκασμένο
asbatey Νοέμβριος 9, 2011 #179 Νοέμβριος 9, 2011 αφου το μετρησες που το μετρησες,παρε και ενα στο υψος πηρες 2 φορες το βαθος και μια το πλατος.i think πολυ ωραιο βγηκε παντως
SirDiman Νοέμβριος 9, 2011 #180 Νοέμβριος 9, 2011 Βαλε μια εξωτερινη μοναδα watercooling ομορφο το dellακι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.