Κοπρίτης Οκτώβριος 16, 2011 #141 Οκτώβριος 16, 2011 Eσυ γιατι το πηρες ? γιατι κερδιζε σε εμφανιση γιατι το xspc δεν ηταν διαθεσιμο και γιατι το koolance ηταν πολυ ακριβο και εξαλλου δεν θα χρησιμοποιουσαμε την δευτερη υποδοχη του καλυφθηκες? Γιατί είναι πολύ μουράτο και δε το ξέραμε ότι είναι μάπα. Αν το ήξερα λες να το έπαιρνα; Είναι και ακριβό το ριμάδι τα ειπαμε αυτα καθε τι καινουριο* εχει τα ρισκα του ετσι κι αλλιως , οπως σου ειπα θα πιστωθει και θα συμψηφιστεί η αξια και θα το φροντισουμε και το θεμα της μουρης οποτε don't worry *καινουριο για μενα τουλαχιστον /hijack off για μενα... λοιπες αποριες επι του θεματος μεσω πμ ή στο αντιστοιχο thread οταν αυτο δημιουργηθει
evolution Οκτώβριος 16, 2011 #142 Οκτώβριος 16, 2011 γιατι κερδιζε σε εμφανισηγιατι το xspc δεν ηταν διαθεσιμοκαι γιατι το koolance ηταν πολυ ακριβο και εξαλλου δεν θα χρησιμοποιουσαμε την δευτερη υποδοχη τουκαλυφθηκες?τα ειπαμε αυτακαθε τι καινουριο* εχει τα ρισκα τουετσι κι αλλιως , οπως σου ειπα θα πιστωθει και θα συμψηφιστεί η αξιαοποτε don't worry *καινουριο για μενα τουλαχιστον/hijack off για μενα...λοιπες αποριες επι του θεματος μεσω πμ ή στο αντιστοιχο thread οταν αυτο δημιουργηθειTα εμαθα μιλαω με την karmen τωρα
karmen1983 Οκτώβριος 16, 2011 Author #143 Οκτώβριος 16, 2011 γιατι κερδιζε σε εμφανισηκαι θα το φροντισουμε και το θεμα της μουρης οποτε don't worry :man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love:
karmen1983 Νοέμβριος 5, 2011 Author #144 Νοέμβριος 5, 2011 Εγιναν και οι λεπτομέρειες στο Keyboard μπήκε και το σκορπιουδάκι οπότε μερικές φωτογραφίες
NoDsl Νοέμβριος 5, 2011 #145 Νοέμβριος 5, 2011 Respect πραγματικά. Απίστευτο το carbon. Το μόνο που μένει να δούμε είναι το κατα πόσο θα αντέξει τη χρήση.
karmen1983 Νοέμβριος 5, 2011 Author #146 Νοέμβριος 5, 2011 Να σαι καλά. Θα ενημερώσω πως θα τα πάει μια και το Keyboard παίρνει φωτιά για 10ώρες κάθε μέρα (ίσως και παραπάνω)Το μόνο που μάλλον θα κάνω, είναι να βάλω κανένα πιο μεγάλο σκορπιό να δω πως θα είναι και να περάσω μία στρώση βερνίκι. Σίγουρα ο σκορπιός δε θα αντέξει παρόλο που είναι με βινύλιο και αυτός.
karmen1983 Νοέμβριος 5, 2011 Author #148 Νοέμβριος 5, 2011 Ευχαριστώ από τον κύριο εδώeBay - The UK's Online MarketplaceΓρήγορος και φτηνός. Ακόμα χτυπιέμαι πόσο μου είχαν ζητήσει εδώ για carbon:wall:btw έρχονται και φώτογραφίες εντός των ημερών από το dellako Μην ξεχνιόμαστε :dance3:
evolution Νοέμβριος 5, 2011 #149 Νοέμβριος 5, 2011 Respect πραγματικά. Απίστευτο το carbon. Το μόνο που μένει να δούμε είναι το κατα πόσο θα αντέξει τη χρήση.Στο δικο μου εχω carbon vinyl κοντα στους 5 μηνες δεν καταλαβαινει τιποτα
Jason Νοέμβριος 5, 2011 #151 Νοέμβριος 5, 2011 Και εγώ έχω παραγγείλει σε μαύρο και το περιμένω. Κάρμεν μέσα σε poses μέρες σου ήρθε? Στο περίπου Πολύ ωραίο οπτικό αποτέλεσμα το keyboard πάντος!! Τώρα μένει να μας δείξεις και το mouse . Που το κρίβεις?
karmen1983 Νοέμβριος 5, 2011 Author #152 Νοέμβριος 5, 2011 Οι πρώτες 2 παραγγελίες που έκανα ήρθαν σε max 4 μερες. Η τελευταία με βασάνισε αρκετά αλλά δεν έφταιγε ο άνθρωπος. Τα ταχυδρομεία μας ανανεώνουν τις συμβάσεις των εποχιακών και γίνεται ένα καρα μπάχαλο. Το Mouse δε το κρύβω απλά σκέφτομαι αν θα πρέπει να το καλύψω όλο με βινύλιο ή όχι. Είναι under constraction ένα πράγμα
Billys Νοέμβριος 6, 2011 #153 Νοέμβριος 6, 2011 Πολυ ωραια δουλεια...μας βαζεις ιδεες μπορω να πω...:p
venom7 Νοέμβριος 6, 2011 #154 Νοέμβριος 6, 2011 Πολύ καλή η ιδέα σου karmen1983 αλλά και η υλοποίηση!Απλά εγώ δε θα πείραζα τπτ με τρόπο τέτοιο που θα επιρέαζε το θέμα εγγύηση του προιόντος(τουλ όσο αυτό βρίσκεται εντός εγγύησης).
evolution Νοέμβριος 6, 2011 #155 Νοέμβριος 6, 2011 Πολύ καλή η ιδέα σου karmen1983 αλλά και η υλοποίηση!Απλά εγώ δε θα πείραζα τπτ με τρόπο τέτοιο που θα επιρέαζε το θέμα εγγύηση του προιόντος(τουλ όσο αυτό βρίσκεται εντός εγγύησης).Για το Keyboard λες η γενικοτερα για το dell ?
venom7 Νοέμβριος 6, 2011 #158 Νοέμβριος 6, 2011 Α για το θέμα εγγύησης πήγαινε γενικά.Δλδ οτιδήποτε έχει εγγύηση δε θα το πείραζα! Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το είπα επειδή είδα το πληκτρολόγιο!
karmen1983 Νοέμβριος 7, 2011 Author #159 Νοέμβριος 7, 2011 Ε δε νομίζω να χάνω εγγύηση στο πληκτρολόγιο επειδή έβαλα carbon βρε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.