karmen1983 Νοέμβριος 9, 2011 Author #181 Νοέμβριος 9, 2011 αφου το μετρησες που το μετρησες,παρε και ενα στο υψοςπηρες 2 φορες το βαθος και μια το πλατος.i think πολυ ωραιο βγηκε παντως To μήκος το πήρα 2 φορές μάντεψε για ποιο λόγο; Από πάνω κάνει μία σκάφη το κουτί και κάπου με ενοχλεί thanks Βαλε μια εξωτερινη μοναδα watercooling ομορφο το dellακι Εσωτερική θα μπει και θα λέει και καλημέρα :dance3:
junior-21- Νοέμβριος 10, 2011 #182 Νοέμβριος 10, 2011 καλουλι βγηκε το ατιμο! απο κοντα η καρτα μου αρεσε καλυτερα! αντε τωρα στα νερακια! :magic:
Κοπρίτης Νοέμβριος 10, 2011 #183 Νοέμβριος 10, 2011 dellicious το dellακι... ευγε! Ιmho, υδροψυξη δεν πιστευω οτι εχει ιδιαιτερο νοημα να μπει σε τετοιο συστημα αλλα περι ορεξεως και τσεπης... πασο καποιες μικρολεπτομερειες ομως αμα φροντισεις, πιστευω οτι θα κερδισει ακομα παραπανω πχ κανενα μαυρο pci slot cover στη μητρικη μια καλυπτρα για τα leds (ισως και να εμπαιναν υπο γωνια ωστε να φωτιζουν προς τα κατω?) το u channel στην vga ειναι λιγο χονδροειδες, υπαρχει και πιο λεπτο για τετοιες δουλειες καποιο logo στο καπακι της vga (κατι σε UV Green βινυλιο μαλλον) ενα αυτοκολλητο ή καποιο καπακι στο τροφοδοτικο θα εκρυβε ομορφα τα λευκοκιτρινο ταμπελακι του ο πυκνωτης μπορει σιγουρα να κολληθει πιο ισια και ομοιομορφα σε σχεση με τους διπλανους του και εαν εχεις ορεξη ισως να εχει ενδιαφερον να σκεφτοσουν βαψιμο της ασημι προσοψης στο ιδιο πρασινο του εσωτερικου ενδεχομενως με καποιο διαγωνιο αχνο μαυρο partial logo...
karmen1983 Νοέμβριος 10, 2011 Author #184 Νοέμβριος 10, 2011 Είσαι πολλά κλικ μπροστά και θα αρχίσω να πιστεύω ότι είσαι μάντης ή τεσπα τηλεπαθητικός που διαβάζεις σκέψεις. Σχεδόν όλα εκτός από το logo Dellicius είναι μέσα στα πλάνα Στο Dellicius θα έχεις τα copyrights edit: Το νερό με ζορίζει στο θέμα χώρου αλλά το παλεύω
petroSEXtreme Νοέμβριος 10, 2011 #185 Νοέμβριος 10, 2011 Γιωργο ο πυκνοτης δεν ειναι καινουργιος ειναι ο παλιος (με τα κομενα ποδια) οποτε την περιπτωση να καθοταν ισια την ξεχναμε γιατι ΑΠΛΑ δεν εχει ποδια.Οσο για το φιλετο εστο και ενα νουμερο μικροτερο θα αφηνε κενο μεταξι u channel και plate
karmen1983 Νοέμβριος 17, 2011 Author #187 Νοέμβριος 17, 2011 update Σήμερα είπα να δω τι απρόοπτα θα συναντήσω στο νέο εγχείρημα να χωρέσω μέσα στο μικρό νεράκι. Η σκέψη είναι ένα ψυγείο 2χ120mm στην οροφή. Φυσικά αυτό που έπρεπε να εξαφανιστεί είναι το psu.:triniti: Οπότε οι επιλογές μου για μέσα στο case ήταν δύο. Ή να μπει κάτω αριστερά κάτω από την κάρτα (κάτι που δεν ήθελα) ή να μπει στο σημείο των δίσκων. Και αρχίζουν τα απρόοπτα Στο σημείο των δίσκων η πόλυ καλή Dell μου είχε λάμες για διαδρόμους των δίσκων. Ε έπρεπε να εξαφανιστούν λίαν συντόμως :magic: αφού πήραν δρόμο με τρόμο πήρα το psu να δω αν χωράει και αν ήταν δυνατόν να μην καταργήσω τον ανεμιστηρα μπροστά :dance3::dance3::dance3: Με μεγάλη χαρά λοιπόν αφού έφυγε το βάρος του Psu πήρα στα χέρια μου ένα διπλό ψυγείο και άρχισα τις δοκιμές για κάτι χιλιοστά διαπιστώνω ότι το 2πλο ψυγείο δε χωράει στην οροφή και η αιτία ήταν μία ράγα στο σημείο των DVD και η βάση του psu:slap: Καλό μου dremel και παλι, να φύγει ένα κομμάτι από τη ράγα και οι βάσεις του psu :magic: Και φυσικά μετά το ψυγείο δεν είχε κανένα άλλο λόγο να μην κάτσει :magic: Οπότε το μεγάλο άγχος έφυγε και μένει κόψιμο οροφής για το ψυγείο, πατώματος για το Psu του οποίου πήρα και τα μέτρα Και πως μοιάζει ένας τροχός dremel μετά από μετωπική σύγκρουση με delloκούτι :clap: Αυτά για σήμερα Ο Dellakos μετακόμισε σε νέο κουτάκι για να μπορώ να δουλεύω άνετα. Το μόνο κακό είναι ότι σίγουρα θα πρέπει να τριφτεί και πάλι το κουτί καλά και να ξαναβαφτεί μετά και τα τελευταία κοψίματα...
Spyrious Νοέμβριος 17, 2011 #188 Νοέμβριος 17, 2011 Ανυπομονώ να δω την συνέχεια.Πάντως μπράβο σου.Λίγες γυναίκες καταπιάνονται με τέτοια και τους πιάνει το χέρι.
Lakisss Νοέμβριος 17, 2011 #189 Νοέμβριος 17, 2011 Αφού αποφάσισες να προχωρήσεις σε τέτοιους κανιβαλισμούς () του κουτιού, να πώ την ιδέα μου. Θα πρότεινα να καλύψεις με ένα φύλο αλουμινίου τελείως το psu μέχρι ψηλά του bay (μέχρι το dvd). Κρύβεις τελείως μέσα τα καλωδιά του, και ανοίγοντας τρύπες τα οδηγείς όπου εσύ θέλεις. Πρέπει να κάνεις κάπου χώρο και για την αντλία, οπότε θέλει σκέψη το πράγμα...
karmen1983 Νοέμβριος 17, 2011 Author #190 Νοέμβριος 17, 2011 Ευχαριστώ και τους δυο σας Laki Μου εννοείται ότι θα καλυφθεί και το κομμάτι του psu πίσω και το σημείο που μπήκε το Psu τώρα. Η αντλία θα είναι μέσα στο tank :dance3:
pol77 Νοέμβριος 17, 2011 #191 Νοέμβριος 17, 2011 Μπράβο Αγάπη! Συνέχισε έτσι!Η ευγενική σου χορηγία έχει ήδη βρει θέση στη Nemesis.
karmen1983 Νοέμβριος 17, 2011 Author #192 Νοέμβριος 17, 2011 Να είσαι καλά... Αντε με το καλό να δουμε και το δικό σου
venom7 Νοέμβριος 17, 2011 #193 Νοέμβριος 17, 2011 [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] Πολύ καλή δουλίτσα! Και αυτό που ήθελα να πω και εγώ είναι ότι καύτερα να τα έκανες αυτά από την αχή γιατί όπως διαπίστωσες και εσύ τώρα πρέπει να ξανα γίνει το βάψιμο του κουτιού(διπλή δουλειά και κόπως) δυστυχώς! Επίσης στις εγκοπές που έκανες μπορείς να βάλεις u channels(οδηγούς) για να δείχνει πιο ωραίο. Ακόμα άμα είναι να κλείσεις το PSU αλλά και τα rom's τότε να σκεφτείς κάνα ανεμηστήρα εξαγωγής γιατί το psu δε θα μπορεί να βγάζει από κάπου τον ζεστό αέρα! Επίσης θα σου πρότεινα να κάνεις μία μικρή τρυπούλα στο κουτί δίπλα στο ψυγείο έτσι ώστε να περνάνε από πίσω και έξω από το κουτί τα καλώδια των φαν. Αυτά!Καλή συνέχεια και αναμένουμε...
karmen1983 Νοέμβριος 17, 2011 Author #194 Νοέμβριος 17, 2011 venom7 το psu θα βγάζει το ζεστό αέρα. Το κουτί θα φάει κόψιμο (πιο πάνω πήρα το αποτύπωμα του psu αν είδες) έτσι ώστε ο μικρός του ανεμιστήρας που είναι εξαγωγής να βγάζει τον αέρα από το σημείο που θα κόψω το case. Εισαγωγή θα έχει από τον μπροστά ανεμιστήρα. Από εκεί το psu είναι γεμάτο "γρίλιες". Εχω είσοδο κρύου λοιπόν από εκεί και έξοδο από τον ανεμιστήρα του psu. Αυτό που με απασχολει πιο πολύ είναι να βρω ένα γωνιακό καλώδιο τροφοδοσίας μια και με το ίσιο δε θα με πάρει για κανένα πόντο. Μάλλον έχω ένα από έναν lazer εκτυπωτή samsung Οσο για το βάψιμο. Αν το ήξερα σίγουρα δε θα το έβαφα. Το νερό ήρθε μετά Και κάτι τελευταίο. Για τα καλώδια των fans. Απο πάνω θα μπει καλύπτρα για το ψυγείο και τα led. Η ίδια καλύπτρα θα με βοηθήσει να "κρύψω" τα καλώδια των ανεμιστήρων
evolution Νοέμβριος 17, 2011 #195 Νοέμβριος 17, 2011 Μια χαρα σε βρισκω Τωρα βρειτε μου και μενα ενα dremel θεσσαλονικη για 2-3 μερες να κανω κατι κοψιματα στο κουτι μου
pol77 Νοέμβριος 18, 2011 #196 Νοέμβριος 18, 2011 Τωρα βρειτε μου και μενα ενα dremel θεσσαλονικη για 2-3 μερες να κανω κατι κοψιματα στο κουτι μουΟρίστε! Όλο δικό σου!
evolution Νοέμβριος 18, 2011 #197 Νοέμβριος 18, 2011 Ορίστε! Όλο δικό σου! Αμα τα ειχα περισια θα το επερνα αλλα ενα που ειχα παρει απο alexpack τα εφτυσε και ελεγα αν καποιος ειχε ενα να μου δωσει για 2-3 μερες δανικο
karmen1983 Νοέμβριος 24, 2011 Author #198 Νοέμβριος 24, 2011 Συνήθως όταν κάτι δε μου πάει καλά μαστορεύω για να ξεχαστώ. Σήμερα την πάτησε το delloκουτο για μία ακόμη φορά. Είπα να κάνω την βάση για το Psu μια και πριν αρκετές μέρες του είχα πάρει τα μέτρα του. Πάμε λοιπόν μία τη διαδικασία. Αρχικά χαρτοταινία και WD40 φυσικά Τα ανάλογα "σκονάκια" και άρχισε το κόψιμο του κουτιού Μετά ήρθε η ώρα να βάλω το τροφοδοτικό να δω τι έκανα Και τέλος έβαλα πρόχειρα ένα uchannel για να δω πως θα είναι Μένουν 4 τρυπούλες για τις βίδες αλλά πρώτα πρέπει να γίνει κάτι άλλο... Αυτά για σήμερα
NoDsl Νοέμβριος 24, 2011 #199 Νοέμβριος 24, 2011 Καλή φάση η κάθετη τοποθέτηση αλλά θα έχεις θέμα με το βύσμα. Πρέπει να σηκώσεις το κουτί και να βρεις και 90μοίρες βύσμα.
karmen1983 Νοέμβριος 24, 2011 Author #200 Νοέμβριος 24, 2011 Καλή φάση η κάθετη τοποθέτηση αλλά θα έχεις θέμα με το βύσμα. Πρέπει να σηκώσεις το κουτί και να βρεις και 90μοίρες βύσμα. Το έχω σκεφτεί αυτό Ηδη βρέθηκε και του πήρα τα μέτρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.