karmen1983 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 καλησπέρα σε όλους, Καταρχήν @Κοπρίτης ναι ναι ξέρω έπρεπε να κάνουμε ηλεκτροστατική, ΑΛΛΑ να σου πω την αλήθεια έχεις το ένα case, αν μου πάρεις και το άλλο, θα πάω στην ακρόπολη και θα πέσω απο κάτω . Λοιπόν παίδες, είπα και εγώ να αρχίσω τα δικά μου σε ένα εργοστασιακό pc που μου κάνανε δώρο. Επειδή γενικά αντιπαθώ τις έτοιμες συνθέσεις, μια και είναι υπερεκτιμημένες και με parts όχι αντάξια της τιμής τους, έκανα κάποιες επεμβάσεις να μη μου θυμίζει τη μαμά του Πρώτη μέρα αλλαγών... To case όπως το πήρα από τη dell είναι έτσι και από μέσα έτσι To πρώτο πράγμα που μου την έσπασε είναι το εσωτερικό που δεν είναι μαύρο... Οπότε χθες έπεσε μπογιάντισμα... Το πρώτο μέλημα βέβαια ήταν να βγει όλο το Hardware και τα καλώδια... Εδώ έκοψα με ένα ψαλίδι λαμαρίνας το case από μπροστά για να μπει ένας 14αρης ανεμιστήρας. Το κουτί είχε μία είσοδο αέρα από πίσω και καμία έξοδο. Σε συνδυασμό με τον i7 860 που φορούσε ήταν απλά φούρνος (να ένας λόγος που δεν αγαπάω τα έτοιμα ) Μετά να καλύψω τις επιφάνειες, με χαρτοταινία και χαρτί, που δε θέλω να βαφτούν... Ε μετά ξύσε ξύσε το ξυστό. Καλό τρίψιμο, μετά καλό καθάρισμα και ήρθε η ώρα για το αστάρι... Φυσικά απλώνουμε και ένα νάιλον σαν καλές νοικοκυρές μην κάνουμε χάλια το μπαλκόνι μας περίμενα καρτερικά να στεγνώσει καλά το αστάρι και αμέσως μετά πέρασα το πρώτο χέρι με το μαύρο ματ σπρέι Επειδή το πρώτο χέρι δε με ικανοποίησε πέρασα και δεύτερο. Μου είχαν ξεφύγει κάποια σημεία οπότε ένα φρεσκάρισμα ποτέ δεν είναι κακό...Φώτο δεν έχω μια και είχα γίνει κ@λ@ς και δεν ακούμπησα την φωτογραφική (θα δείτε όμως παρακάτω)... Εδώ έχω τοποθετήσει τα usb, Τα Power και reset + το Led του σκληρού δίσκου και τον 14άρη ανεμιστήρα. Ηθελε λίγο κόψιμο η λαμαρίνα μπροστά αλλά θα το δω από αύριο... Αυτά γίνανε χθες... Μπήκε μέσα το Hardware και σήμερα που ήταν μια νέα μέρα βγήκε πάλι όλο το hardware έξω και δουλειά μου να βάψω psu και dvd... Με έσκασε οφείλω να πω μια και μουλάρωσε και δεν άνοιγε, αλλά πως να ανοίξει ο καημένος όταν δεν έχω συνδέσει το Power on? εεεεεε;;;; Αρχικά έλυσα το DVD (δε το έτριψα ειλικρινά βαρέθηκα και δεν αξίζει κιόλας εκεί θα μείνει ) Μετά σειρά πήρε το τροφοδοτικό του dellakou. Κάλυψα το μπροστινό αυτοκόλλητο που λέει τα specs μην χάσουμε τα Amperia Εδώ μερικές φώτος με το δεύτερο χέρι και αφού έχω βγάλει για άλλη μια φορά όλο το Hardware. Το βάλε βγάλε δε μου επηρέασε το χρώμα οπότε με ευχαρίστησε μια και το φοβόμουνα Βαμμένα psu Και dvd λοιπόν.... Τοποθετημένα στις θέσεις τους... Και η ώρα να βάλω πάλι όλο το hardware και να το βγάλω πάλι μόλις έρθει η παραγγελία μου (τα κακά των μικρών case ) Ο πυκνωτής δεν έχει τίποτα μην αρχίσετε Εδώ custom Τρυπούλες μια και ο 14άρης μπροστά δεν έχει απο που να πάρει αέρα... Το case είχε έναν 92άρη πίσω για είσοδο αέρα χωρίς καμία έξοδο grrrrrrrrr (Διαφορά θερμοκρασιών; 5 με 6 βαθμούς με την ίδια ψύχτρα επάνω. Δεν αξιώθηκα ακόμα να βάλω την vortex plus που του πήρα μια και η CM TX3 είναι σα να έχεις τη μαμά ψύχτρα) Τέλος και τα pci brackets Αυτά από την χθεσινή μέρα και την σημερινή... Αναμένω την παραγγελία μου και προχωράω. Ελπίζω να σας αρέσει εμένα με έχει ικανοποιήσει πάντως Παρατήρησα ότι μου ξέφυγε στο βάψιμο, η βάση του κουτιού κάτω από το dvd αλλά θα διορθωθεί λίαν συντόμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 καλα μιλαμε ζωγραφισες!!!!!!!με τo sleevarisma θα σπερνει το κουτακι!!!ευγε κοπελαμ ευγε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 28, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 μπράβοο well done ώραιο μαύρο βγήκε ps. Πρόλαβα και δεν σε είπα φίλε :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Σεπτέμβριος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Καλα εκανες και του αλλαξες τα φωτα Συγχαρητηρια και απο μενα... Πολυ καλη δουλεια, με γουστοζικες costum τρυπουλες για τον 14αρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 ευγε sleeve junkie! μια χαρα τα πηγες και μολις παιξεις και με καλωδια, sleeves και κανα φωτακι θα δειξει ακομα καλυτερα! ωραια που θα ηταν να ειχε κι ενα παραθυρακι να φαινεται η εργοστασιακη πρασινιλα του εσωτερικου του κοσμου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Βρε ξεπατοκαλάθα σταμάταααααααααααααααααααααααααα Όλα να τα πεις μην χάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 28, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Ωραία πράγματα!:clap: Πάντως να σου πω την αλήθεια δυσκολεύομαι ακόμα να πιστέψω ότι είσαι γυναίκα modder...απίστευτη! Κάνε sleeve, βάλε παράθυρο + led stripe και πιστεύω θα δείξει ακόμη περισσότερο. Καμιά γυναικεία πινελιά θα μπει? (λογότυπο Karmen ή έστω project logo?) γιατί βάζεις τις photo σε spoiler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 E ναι αυτά έχω σκοπό να κάνω και έλεγα να έχει ένα ενδιαφέρον το φινάλε αλλά το ΚΑΘΙΚΙ από πάνω τα είπε όλα btw laki γυναίκα είμαι με σάρκα και οστά... De facto αυτό... Οσο για το spoiler απλά ήταν πολλές και δεν ήθελα να φορτώσω κάποιου την σύνδεση που θα μπει στο θέμα μου. Πχ στο δείξτε το κουτί σας κάθε φορά που μπαίνω δεινοπαθώ και ειδικά με κάποιες φωτογραφίες οι οποίες δεν έχουν γίνει resize... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 28, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Ο κύριος από πάνω απλά πρότεινε...εσύ μόλις μαρτυρήθηκες μόνη σου κυρία μου! Κάνε μας έκπληξη και βάλε υδρόψυξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 28, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Ωραία πράγματα!:clap:Πάντως να σου πω την αλήθεια δυσκολεύομαι ακόμα να πιστέψω ότι είσαι γυναίκα modder...απίστευτη! Κάνε sleeve, βάλε παράθυρο + led stripe και πιστεύω θα δείξει ακόμη περισσότερο. Καμιά γυναικεία πινελιά θα μπει? (λογότυπο Karmen ή έστω project logo?) γιατί βάζεις τις photo σε spoiler? μα δεν ειναι γυναικα ρε συ! ειναι δυνατον??? μας δουλευει ολους....κατσε να τον πετυχω που8ενα :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 28, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 μα δεν ειναι γυναικα ρε συ! ειναι δυνατον???μας δουλευει ολους....κατσε να τον πετυχω που8ενα :tongue:Μου έχει στείλει φωτό ρε! Κουκλάρα σου λέω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 28, 2011 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Γαμάτος αδερφέ, μπράβο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Γιώργο θα αντέξεις 2η υδρόψυξη από μένα και με παρόμοιες ιδέες; χαχαχαχαLaki δε το νομίζω να τον βάλω στο νερό. Εξάλλου λόγω mobo δε κλοκάρεται οπότε τσάμπα κόπος και έξοδα...Οσο για τον από πάνω δε σχολιάζω θα του τα πω από κοντά σύντομα :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 28, 2011 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Μου έχει στείλει φωτό ρε! Κουκλάρα σου λέω!ψευτηκη ειναι ρε συ....σε εριξε τοσο ευκολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Γαμάτος αδερφέ, μπράβο !! Καλώς την Μαρίκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Σεπτέμβριος 28, 2011 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Αδερφε;;;Γαματος;;;Αμφισβητηση φυλου ο αλλος απο πανω;;;Ερε κατι Μαρικες που θα πεσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 28, 2011 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Καλώς την Μαρίκα μα για φίλε είπες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 μα για φίλε είπες.... Επρεπε να πω οτιδήποτε αρσενικό; χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 28, 2011 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Πάρτο πίσω τότες Άντε πέρνα και από εδώ να σε μάθουμε http://www.thelab.gr/off-topic/post-yer-picz-2419-20.html#post1063095985 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 28, 2011 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 να ρωτήσω κάτι εγώ? :S πόσο σου στοίχισε το βάψιμο? όλα.....βαρνίκια σπρέι σκατούλια....όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.