Jump to content

Προβλημα με Infoquest, για laptop, τι να κανω?

Blinky

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον, αυτες τις μερες μου συνεβει η εξης ιστορια. Πριν κανα 6μηνο η κοπελα μου ειχε παρει απο Saturn ενα HP laptop G62 με επεξεργαστη i3-370m και καρτα γραφικων ati 5470. Στην επιλογη αυτη τοτε δοθηκε σημασια στο να μην εχει onboard ή/και intel gpu και γι'αυτο επελεγει αυτο το μοντελο με την αυτονομη ATI.

Χαλαει λοιπον το laptop χωρις να δινει σημα στην οθονη, και το παμε εντος εγγυησης για service. Μετα απο 2 εβδομαδες το παιρνουμε πισω και τι να δω, πλεον ειχε Intel HD graphics αντι για την 5470. Το αφηνω ξανα στο saturn λεγοντας τους τι συνεβη, αλλα αυτοι ειναι απλα μεσαζοντες ουτως η αλλως, οποτε μου λενε "θα τηλεφωνησουμε αυριο στην Infoquest που εχει το service και θα σας παρουμε τηλεφωνο".

Παιρνουν λοιπον την κοπελα μου σημερα τηλεφωνο και της λενε μεσες-ακρες οτι δεν υπαρχει ανταλλακτικο για την ΑΤΙ και γι'αυτο της βαλανε την Intel High definition που ειναι και καλυτερη...."

Εδω αρχιζω και τα παιρνω....δε φτανει που δεν αλλαξανε το χαλασμενο κομματι με καινουριο ιδιο, αλλα με δικη τους πρωτοβουλια, χωρις να ενημερωσουν το επεστρεψαν "επισκευασμενο" απλα με χειροτερο hardware, και μετα πηγαν να το πλασαρουν και σαν καλυτερο. Για να μη μπω στην λεπτομερεια οτι η Intel hd που και καλα βαλανε, υπηρχε ηδη παντα μεσα στο cpu (core i3-370m) και απλα δε χρησιμοποιειτω...

Ουσιαστικα, ειδαν ονομα κοπελας, σου λενε "ασχετη θα ειναι αυτη, δε θα καταλαβει τιποτα, θα χαρει που θα δουλευει..." και το γυρισαν ετσι, και μετα της πεταξαν και το παραμυθι οτι ειναι καλυτερη η onboard intel.

Λοιπον θελω να τους παρω τηλεφωνο να γινει σωστα η δουλεια, και τωρα που πηρα ηταν κλειστα (ειναι μεχρι τις 5), συνεπως θα παρω αυριο, αλλα θα ηθελα να μου πειτε ποια ακριβως ειναι τα δικαιωματα μου, τι μπορω να απαιτησω, καθως και αν (που το θεωρω πολυ πιθανο) μου πουν τις ιδιες παπαριες, οτι δεν υπαρχιε ανταλλακτικο κλπ, εγω τι μπορω να ζητησω αποκει και περα? Πρεπει να αρχισω τις μλκιες για ΙΝΚΑ κλπ? Ποιος υπαρχει τελοσπαντων που να τον "φοβουνται" και να πρεπει να επικαλεστω ωστε να κανουν σωστα τη δουλεια τους?

Όταν κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζονται τα: ati catalyst control center και powerplay;

οχι βεβαια....μα πηγα και στο Device manager και υπαρχει μονο η Intel στα Display adapters...

Δεν υπαρχει αμφιβολια για το τι συνεβει....αλλωστε δε το αρνηθηκαν οταν πηραν τηλεφωνο σημερα....απλα ειπαν στην κοπελα μου οτι ειναι "καλυτερη" η intel....και αυτη προφανως δεν ηξερε τι να πει...

Θα στειλεις εξωδικο στον Κωτσοβολο με κοινοποιηση στο ΙΝΚΑ και στην Ινφοκουεστ.

Αν δεν πιασει (που εδω θα ψαρωσουν) , ξεκινα αγωγη. :)

το saturn ρε παιδια τι φταιει? Εξυπηρετηση δεν κανει με το να ασχολειται με την αντιπροσωπια για μενα?

Εγω σκοπευω αυριο να παρω απευθειας στην infoquest να "συνενοηθω"...

Να προσθεσω οτι στην επικοινωνια σημερα με την infoquest, η απαντηση ηταν οτι βγηκαν προβληματικες αυτες οι καρτες ΑΤΙ και η HP τα αλλαζει ολα πλεον με τις μητρικες που χρησιμοποιουν τις Onboard intel. Επειδη δεν καλυφτηκα, με εστειλαν μπαλακι στην HP hellas, η οποια κατεγραψε το αιτημα μου, και θα επικοινωνησει εντος 24ωρου καποιος τεχνικος....αντε να δουμε αυριο...

Kαρτες τις ΑΤΙ προβληματικες ?

Εχουν χασει την μπαλα....

Προβληματικο ειναι το μυαλο τους πες τους

ακομα ψωνιζεται απο τα μαγαζακια του τρομου στην ελλαδα:slap:

Δεν ειναι θέμα του καταστήματος ειναι θέμα της Infoquest.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.