Jump to content

Προτάσεις για νέα κάρτα γραφικών

djtaz13

Recommended Posts

Ναι γιατί να μην δείς? Καλή η 8800GT, αλλά ίσως πλέον σου πέφτει λίγη! Εγώ που είμαι σε παρόμοια θέση με σένα (έχω την 3870), τσίμπησα μια 5850 και την περιμένω να έρθει! Εννοείται βέβαια ότι την υπάρχουσα κάρτα μου δεν πρόκειται να την δώσω, θα την κρατήσω για το δευτερο pc Μου, όταν αποφασίσω να του πάρω CPU Και μητρική με pci express!!!

γενικά, πιστεύω ότι αξίζει η αναβάθμιση αυτήν την περίοδο, άσχετα ότι οι κάρτες του βεληνεκούς της 8800GT ακόμα τραβάνε!

Μια διορθωση μονο... Την 9800 εχω! Ευχαριστω παντως!

Άλλος ένα λόγος για να πάρεις GTX 560 Ti είναι γιατί θα μπορείς να χρησιμοποιείς και την 9800GT για PhysX.

Θα μπορω να εχω και τις δυο πανω δηλαδη?

potato, potato! μαιμουδιές της nvidia! για την ίδια κάρτα πρόκειται 8800gt και 9800gt! Αυτο για το Physx δεν το ξέρω, οπότε αν κάποιος το έχει κάνει ας μας παραθέσει τις απόψεις του!

Προσωπικά την 8800GT δεν κατάφερα να την κάνω να δουλέψει με την 5870. Από την άλλη με 3 κλικ και με την 560ti δούλεψε άψογα.

Θα μπορείς να έχεις και της 2 αλλά εγώ την βάζω μονο για να παίξω τα παιχνίδια με PhysX και μετά την βγάζω ώστε να μην καίει άδικα ρεύμα και να μην ζεσταίνεται το PC.

πιο physxmod χρησιμοποιησες κ δεν δουλεψε η 5870 με την 8800?γιατι οπου κ να το εχω δοκιμασει απλα πιανει ετσι απλα κ παντα με τους τελευταιους drivers της nvidia

Όταν λες physxmod τι ακριβώς εννοείς; Για την ATI ποιούς drivers έχεις;

Πάντως με την GTX 560ti απλά περνάς τους τελευταίους drivers και παίζεις δεν χρειάζεται να ψάχνεις κάποια συγκεκριμένη έκδοση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.