Jump to content

Προτάσεις για νέα κάρτα γραφικών

djtaz13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα! Μπορει καποιος να μου προτεινει μια καλυτερη καρτα γραφικων που να ταιριαζει με το παρακατω συστημα?

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: CPU INTEL CORE 2 QUAD Q6600 (s775\2,4Ghz)

ΜΗΤΡΙΚΗ: ASUS P5Q (s775,P45,DDR2)

RAM: DDR2 ADATA 4GB KIT 1066+

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ASUS NVIDIA GeForce 9800 GT 512MB GDDR3

budget?? και ποιος quad core είναι? αν και δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, με αυτόν θα παιζεις μια χαρα ο,τι κάρτα και να διαλέξεις!!! Εγώ θα πήγαινα σε μια 6870 ή 6950, ανάλογα! Αλλα αυτες ειναι επιλογές γύρω στα 200€

Edit, ενα μικρό άκυρο, τώρα ειδα την συχνότητα του Quad core σου. Καλό θα ήταν να τον ανεβάσεις και λίγο! Πες μας το μοντέλο του ακριβώς για να σε βοηθήσουμε περαιτέρω!

budget?? και ποιος quad core είναι? αν και δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, με αυτόν θα παιζεις μια χαρα ο,τι κάρτα και να διαλέξεις!!! Εγώ θα πήγαινα σε μια 6870 ή 6950, ανάλογα! Αλλα αυτες ειναι επιλογές γύρω στα 200€

Edit, ενα μικρό άκυρο, τώρα ειδα την συχνότητα του Quad core σου. Καλό θα ήταν να τον ανεβάσεις και λίγο! Πες μας το μοντέλο του ακριβώς για να σε βοηθήσουμε περαιτέρω!

Διορθωσα το μοντελο του επεξεργαστη! Οσον αφορα το budget μεχρι 200Ε το πολυ. Τι εννοεις να ανεβασω την συχνοτητα του Quad?

Με GeForce GTX 560 Ti στο σύστημα της υπογραφής είμαι υπερευχαριστημένος και αυτή είναι και η προτασή μου.

Πανε σε καμια 5850 σε αυτην την αναλυση τα παιζει ολα για πλακα

Ψαξε την για μεταχερισμενη καπου 120-130 πρεπει να χει

οχι 6670 ρε παιδια σε τετοια αναλυση!! την εχω σε 1600χ900 και την ξερω!! δεν κανει ιδιαιτερα! παιζεις μεν, αλλα θα παιζει με τα μισα details και στα βαρια παιχνιδια θα γονατιζει!! σε ποιο μικρες αναλυσεις κατι γινεται!

απο 6850 και πανω παρε οποια μπορεις!

Σαν πρώτη επιλογή θα σου έλεγα κάτι σε 6870 ή 5870 αλλιώς 6850 μετά.Και αφού τα φράγκα σε φτάνουν,τότε...!

Γενικα πιστευετε οτι αξιζει να κανω αυτο το βημα? Θα δω διαφορα?

Ναι γιατί να μην δείς? Καλή η 8800GT, αλλά ίσως πλέον σου πέφτει λίγη! Εγώ που είμαι σε παρόμοια θέση με σένα (έχω την 3870), τσίμπησα μια 5850 και την περιμένω να έρθει! Εννοείται βέβαια ότι την υπάρχουσα κάρτα μου δεν πρόκειται να την δώσω, θα την κρατήσω για το δευτερο pc Μου, όταν αποφασίσω να του πάρω CPU Και μητρική με pci express!!!

γενικά, πιστεύω ότι αξίζει η αναβάθμιση αυτήν την περίοδο, άσχετα ότι οι κάρτες του βεληνεκούς της 8800GT ακόμα τραβάνε!

Άλλος ένα λόγος για να πάρεις GTX 560 Ti είναι γιατί θα μπορείς να χρησιμοποιείς και την 9800GT για PhysX.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.