Jump to content

Βαση τοιχου για 27" (ergotron?)

ison

Recommended Posts

Καλημερα παιδια

Ενδιαφερομαι να παρω μια βαση τοιχου για την dell

Πηρε το ματι μου αυτη --> Ergotron 45-228-026 MX Wall Mount LCD Arm

την οποια βρισκω στα 140 ευρω (λιγο τσιμπημενη τιμη) ..αλλα μου φαινεται ποιοτικη η εταιρεια (δεν την ηξερα)

Εχει κανεις καποια αλλη προταση? Θελω κατι ποιοτικο που θα κρατησει και με οσο το δυνατον περισσοτερες "θεσεις" για την οθονη..κοινος να μπορω να ρυθμιζω υψος/αριστερα δεξια /Pivot / βαθος κλπ

Ευχαριστω

εχω την MX Desk Mount LCD Arm,εδω και καμποσα χρονια,νομιζω σε αυτο το ειδος ειναι μονοδρομος,εχουν καταπληκτικη ποιοτητα,και πολυ καλα υλικα..

το καλο που εχει τουλαχιστον το mx,μπορεις να ρυθμιζεις την ενταση του ελατηριου απο το μπρατσο,με αλεν κλειδι

οποτε ακομα και μονιτορ να αλλαξεις με διαφορετικα κιλα,θα χεις το ιδιο αποτελεσμα.

αλλα γιατι θελεις mount σε τοιχο? νομιζω mount σε γραφειο ειναι πιο βολικο,δεν τρυπας,και την τοποθετεις και σε οποιο γραφειο θες..

οσο αναφορα τις "θεσεις",απλα κανει τα παντα.

εχω την MX Desk Mount LCD Arm,εδω και καμποσα χρονια,νομιζω σε αυτο το ειδος ειναι μονοδρομος,εχουν καταπληκτικη ποιοτητα,και πολυ καλα υλικα..

το καλο που εχει τουλαχιστον το mx,μπορεις να ρυθμιζεις την ενταση του ελατηριου απο το μπρατσο,με αλεν κλειδι

οποτε ακομα και μονιτορ να αλλαξεις με διαφορετικα κιλα,θα χεις το ιδιο αποτελεσμα.

αλλα γιατι θελεις mount σε τοιχο? νομιζω mount σε γραφειο ειναι πιο βολικο,δεν τρυπας,και την τοποθετεις και σε οποιο γραφειο θες..

οσο αναφορα τις "θεσεις",απλα κανει τα παντα.

Το γραφειο ειναι με τζαμι ασφαλειας και κολλαω να βαλω βαση πανω..αλλωστε απο εκει που θα μπει δεν προκειται να βγει ποτε.

Απο ποιοτητα καλη λες ειναι μαλιστα...σου εχει παρουσιασει τπτ? ποσο καιρο την εχεις?

Οποιος θελει lcd αρμ ...εδω Monitor Arms εγω ειχα παρει αυτο http://www.innovativeessentials.com/product_info.php?cPath=23_26&products_id=462&osCsid=92cc7e078b35428657eb13d314bc0495 150 ευρω πριν 2 χρονια αλλα πλεον δεν το χρησιμοποιω γιατι η dell εχει καλη βαση αντιθετα με την samsung που δεν ειχε καμια ρυθμιση.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.