ison Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2011 Καλημερα παιδιαΕνδιαφερομαι να παρω μια βαση τοιχου για την dellΠηρε το ματι μου αυτη --> Ergotron 45-228-026 MX Wall Mount LCD Armτην οποια βρισκω στα 140 ευρω (λιγο τσιμπημενη τιμη) ..αλλα μου φαινεται ποιοτικη η εταιρεια (δεν την ηξερα)Εχει κανεις καποια αλλη προταση? Θελω κατι ποιοτικο που θα κρατησει και με οσο το δυνατον περισσοτερες "θεσεις" για την οθονη..κοινος να μπορω να ρυθμιζω υψος/αριστερα δεξια /Pivot / βαθος κλπΕυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Μax 13.6 κιλα. Σε παιρνει ?Δες την παρακατω (ειχα μια τετοια βαση παλια εγω με μια 32' στην κουζινα)http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10029601&cmicc=skroutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Σεπτέμβριος 28, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 εχω την MX Desk Mount LCD Arm,εδω και καμποσα χρονια,νομιζω σε αυτο το ειδος ειναι μονοδρομος,εχουν καταπληκτικη ποιοτητα,και πολυ καλα υλικα..το καλο που εχει τουλαχιστον το mx,μπορεις να ρυθμιζεις την ενταση του ελατηριου απο το μπρατσο,με αλεν κλειδιοποτε ακομα και μονιτορ να αλλαξεις με διαφορετικα κιλα,θα χεις το ιδιο αποτελεσμα.αλλα γιατι θελεις mount σε τοιχο? νομιζω mount σε γραφειο ειναι πιο βολικο,δεν τρυπας,και την τοποθετεις και σε οποιο γραφειο θες..οσο αναφορα τις "θεσεις",απλα κανει τα παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Ναι 7-8 κιλα ειναι χωρις το stand η u2711 και ρωτησα και στο forum της erogtron οτι ειμαι οκ.Θα την τσεκαρω και αυτη αλλα δεν εχει Pivot απο οτι βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 εχω την MX Desk Mount LCD Arm,εδω και καμποσα χρονια,νομιζω σε αυτο το ειδος ειναι μονοδρομος,εχουν καταπληκτικη ποιοτητα,και πολυ καλα υλικα..το καλο που εχει τουλαχιστον το mx,μπορεις να ρυθμιζεις την ενταση του ελατηριου απο το μπρατσο,με αλεν κλειδιοποτε ακομα και μονιτορ να αλλαξεις με διαφορετικα κιλα,θα χεις το ιδιο αποτελεσμα.αλλα γιατι θελεις mount σε τοιχο? νομιζω mount σε γραφειο ειναι πιο βολικο,δεν τρυπας,και την τοποθετεις και σε οποιο γραφειο θες..οσο αναφορα τις "θεσεις",απλα κανει τα παντα.Το γραφειο ειναι με τζαμι ασφαλειας και κολλαω να βαλω βαση πανω..αλλωστε απο εκει που θα μπει δεν προκειται να βγει ποτε.Απο ποιοτητα καλη λες ειναι μαλιστα...σου εχει παρουσιασει τπτ? ποσο καιρο την εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Σεπτέμβριος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 κανα 3αρι χρονια,εχω αλλαξει καμποσα πανελ,αυτο εχει μεινει σταθερο.εχω την εντυπωση σε παιρνει για την 27αρα η δικια μου βαση ειναι μεχρι 13.6kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 23 άρα ειναι η Dell που έχεις; pivot μπορείς να κανείς; Αν επιτρέπεται απο που και πόσο την πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Σεπτέμβριος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 απο δω,φυσικα και κανει πιβοτ,ψαξου ομως και απο ebay.co.uk πριν τον αμερικανο..Ergotron 45-214-026 MX Desk Mount LCD Arm | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 28, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Οποιος θελει lcd αρμ ...εδω Monitor Arms εγω ειχα παρει αυτο http://www.innovativeessentials.com/product_info.php?cPath=23_26&products_id=462&osCsid=92cc7e078b35428657eb13d314bc0495 150 ευρω πριν 2 χρονια αλλα πλεον δεν το χρησιμοποιω γιατι η dell εχει καλη βαση αντιθετα με την samsung που δεν ειχε καμια ρυθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Οκτώβριος 8, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 καμια βαση τοιχου με δυνατοτητα pivot και σχετικα φτηνη υπαρχει? εχει εντοπισει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.