Jump to content

προβλημα στο laptop μου

thanos9281

Recommended Posts

γεια σας

Εχω ενα λαπτοπ toshiba satellite m60 και μου παρουσιασε το εξης προβλημα....

εκει που ηταν ανοιχτος και δουλευε κανονικα ξαφνικα εσβησε και δεν ξανανοιξε απο τοτε.

Οταν παταω το κουμπι για να ανοιξει δεν αποκρυνετε καθολου και δεν αναβουν ουτε τα λαμπακια του.

Επισης οταν το βαζω στο ρευμα δεν αναβει το λαμπακι της φορτισης..

Μηπως εχει καποιος καμια ιδεα για το τι να κανω???

ευχαριστω εκ των προτερων........

χμμμ... εχω το ιδιο λαπτοπ, αν δεν αναβει το λαμπακι φορτισης μπορει να ειναι κατι πολυ απλο οπως να εχει λασκαρει/χαλασει η υποδοχη πανω στην μητρικη! αυτο ειναι το αισιοδοξο σεναριο γιατι το αλλο ειναι χαλασμενη μητρικη!

Μάλλον για κάρτα γραφηκών μου μηρίζει και αφού αν θυμάμαι καλά είναι ενσωματωμένη,πάμε για μητρική!

1)Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και βάλτο στην πρίζα και πες μου αν τότε ανάβει το λαμπάκι(αφού έχεις βγάλει την μπαταρία βάλτο στην μπρίζα).

2)Τι κάρτα γραφικών έχει?

μάλλον παρέδωσε πνεύμα η μητρική όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω. αν είχε χαλάσει το powerboard μια χαρα θα άναβε λογικά (με τη μπαταρία). αν είσαι εντός εγγύησης το πας πίσω και καθάρισες, αλλιώς δεν είμαι σίγουρος ότι συμφέρει να το επισκευάσεις.

• 1 month later...

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα ήθελα σας παρακαλώ να σας ρωτήσω:

Έχω ένα Acer 5535, σταμάτησε να φορτίζει....

Το λαμπάκι του φορτιστή ανάβει...

Το καλώδιο εσωτερικά δεν έχει κοπεί είναι 100% από την έξοδο του βύσματος μέχρι την υποδοχή της μητρικής....

Συνδέω το τροφοδοτικό και δεν φορτίζει....

Τις πταίει ? Τι μπορεί να είναι ? Για πείτε ιδέες, λέω να αλλάξω το καλώδιο με το βύσμα το βρήκα εδώ New Genuine Acer Aspire 5235 5335 5335Z 5535 5735 5735Z DC Jack & Cable | eBay

Πείτε ρε παίδες να το σώσουμε !!:)

Δεν έχει από δαύτο, δες τον σύνδεσμο που δίνω στο ebay για να καταλάβεις....το άσπρο Molex πάει με την μια στην μητρική....δεν έχει τίποτα ενδιάμεσο... [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION]

ωπ, σωστός. συγνώμη. δεν το είχα δει αυτό.

Λογικά ναι, θα μπορούσε να φταίει αυτό.

Με άλλο φορτιστή δοκίμασες ; Μόνο η μπαταρία δεν φορτίζει ή γενικά δεν βλέπει την εξωτερική τροφοδοσία ;

Όχι δεν βλέπει καθόλου ρεύμα στην υποδοχή του, λέω να μετρήσω με πολύμετρο τον φορτιστή να δω τι βγάζει και μετά να κινηθώ....αν δεν είναι φορτιστής τι άλλο μπορεί να είναι από την στιγμή που τα καλώδια είναι κανονικά κολλημένα όλα οκ μέσα στο λαπτοπ ?:hmm::hmm:

έχω την εντύπωση πως αν για οποιονδήποτε λόγο δεν έβγαζε τάση στην έξοδο ο φορτιστης, δεν θα άναβε και το λαμπάκι του. Μέτρα τον πάντως, δεν χάνεις τιποτα.

Επίσης βρες από κάποιον γνωστό/φίλο εναν άλλο και δοκιμασε τον αν δεν το έχεις κάνει ηδη. Ώστε να αποκλείσεις τον ενδεχόμενο ακόμη και να μην κάνει καλή επαφή για κάποιο λόγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.