!@C-MoS@! Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2004 Εχει δοκιμασει κανεις το VGA block της zalman?Το βρησκω σε τιμη των 20ε και δε ξερω τι να κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 τι ψυχη εχουν 20???παρτο να μας πεις τι λεει απο πρωτο χερι,πρωσοπικα δεν εχω ακουει ασχημα λογια για το block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@C-MoS@! Ιούνιος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Eφυγα.Παω να παρω το βαζω και λεω εντυπωσεις. :D Οσο για τα 20ε εχουν......Γιατι αν δε κατσει καλα το μπλοκ και μου καψει καμια καρτα θα παρουν μαζι τους αλλα 200ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Στο χερι σου ειναι.....Παντως ενα εχω να σου πω καλη τυχη... ε... εννοω καλη επιτυχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούνιος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Βασικά είναι η "συνέχεια" του Zalman Reserator γιατί έχει μόνο block για τη CPU. Αν ταιριάζουν οι σωλήνες γιατί να μην είναι μια χαρά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@C-MoS@! Ιούνιος 15, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Το πηρα αλλα εχω προβλημα. Αυτο περνει σωλινες λιγο μεγαλητερους απο 1/4 και εγω στο συστημα εχω 1/2. Θα χασω αρκετα αν το βαλω σε κυκλωμα cpu-vga γι αυτο σκεφτομαι να το βαλω παραλληλα. Δε ξερω ομως αν θα γινεται δουλεια. Μια φοτο πως σκεφτικα να το κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 να τα βάλεις παράλληλα δεν είναι τόσο καλή ιδέα, θέλει ρύθμιση για να έχουν και τα δύο Blocks την ίδια ροή. Eγώ που είχα παλιά innova blocks (με 1/4 και αυτά) τα άλλαξα με ρακόρ 1/2. Κοίτα αν τα ρακόρ ξεβιδώνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 15, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 ουτε να το σκεφτεις. το νερο δε θα παει απο το 1/4, γιατι βρισκει ζορι, και του ειναι πιο ευκολο να παει απο το 1/2. θα καταληξεις με ενα κομματι ζεστου χαλκου πανω στην καρτα σου. βρες ανταπτορα, ή αλλιως μπορεις να κανεις σε τορναδορο, απο τεφλον ή αλλο πλαστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο αν δεν βρεις ανταπτορες σε κάποιο μηχανουργείο Υλικο τεφλον-επταλον η καποιο παρμφερη πλαστικό οπως ειπε και ο απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Δεκέμβριος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Φιλε να σε ρωτησω κατι.... απο ποιο μαγαζι βρηκες zalman blocks ; Εχει site ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 27, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Παπ [Σήμερα, στις 02:37] Φιλε να σε ρωτησω κατι.... απο ποιο μαγαζι βρηκες zalman blocks ; Εχει site ; http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1039&Nav_Section_Id=1039&Catalog_Id=1&Product_Id=212135&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.