jimstogian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2011 Θα χρειαστώ άλλη μια φορά την βοήθεια του φόρουμ. Με κάλεσαν κάποιοι φίλοι από έναν πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής μου να τους δώσω μια βοήθεια σε ένα pc που δεν μπορούσαν να κάνουν φορμάτ σε win7 32 Μην τα πολυλογώ βρήκα ότι το πρόβλημα είναι στο ένα στεκάκι μνήμης (2χ1 G DDR2 800 ) έκανα τελικά φορμάτ με το ένα στικάκι . Η μνήμη λοιπόν πρέπει να αντικατασταθεί μια ίδια μνήμη έχει 12.00 ευρώ αξίζει να πάνε οι άνθρωποι σε 4 γίγα στα 50 ευρώ ?(ενδεικτική τιμή από ελληνικά σάιτ ) Το σύστημα είναι τριετίας όσο θυμάμαι έχει dual core intel ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και 2 slot για μνήμες στην μητρική Δεν έχει τρελή χρήση ίντερνετ – έγραφα κείμενου κ.τ.λ και από όσο ξέρω τα έβγαζε πέρα γενικά στης απλές δουλείες του. Να πω πως δεν είναι δικό μου το pc για έτσι θα ήξερα την απάντηση και δεν θα ρώταγα. Τελικά αξίζει η διαφορά χρημάτων για αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν απλή χρήση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 Μπορεί και να την βγάλουν δωρεάν. Οι μνήμες - τουλάχιστον από γνωστές εταιρίες, έχουν lifetime εγγύηση. Πες τους να το κοιτάξουν.Τώρα για απλή χρήση, όχι δε χρειάζεται πάνω από 2gb. Θα είναι καλύτερα τα 4; Σίγουρα. Θα καταλάβουν διαφορά; Ανάλογα τη χρήση. Άμα ανοίξεις π.χ. ένα word που έχει 2000 σελίδες, ναι θα καταλάβουν τη διαφορά και πολύ μάλιστα. Άμα όμως παίζουν με φόρμες, και 2-3 σελίδες χλωμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neroubas Σεπτέμβριος 28, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Συμφωνώ με τον από πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Σεπτέμβριος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Εγώ πάλι θα σου πω ότι ό,τι και να του κάνουν, στα όρια της χρήσης που περιγράφεις, 2 GB είναι υπερ-αρκετά. Με τόσα είμαι και γω και το μηχανάκι σκάλωσε μόνο σε κάτι animation editing / rending. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Σεπτέμβριος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Αν δεν παιζει παιχνιδια (που δεν παιζει αποτι καταλαβα) και με 1GB ειναι μια χαρα. Τα 2GB ειναι υπεραρκετα για νορμαλ χρηση (εαν δεν αφηνει ανοιχτα καμια 20αρια προγραμματα ταυτοχρονα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimstogian Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Ευχαριστώ για την βοήθειαέχει εγγύηση αλλά δεν έχουν απόδειξητελικά παράγγειλα άλλο ένα στικάκι του 1 gb στην χειρότερη αν δεν τους κάνει θα είναι μικρο το κόστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.