Jump to content

Εξωτερικος Σκληρος Δισκος Seagate Δεν Δεχεται Αρχεια Ανω Των 100MB

mchls

Recommended Posts

Κατ' αρχας να ευχηθω ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και να ενημερωσω πως ο σκληρος δεν ειναι δικος μου για αυτο και οι καθυστερησεις και οι ενδοιασμοι σε καποιες προτασεις σας...

Συνδεσε το δισκο πηγαινε Admonistrator Tools-Computer Management-Disk Management. Εντοπισε το δισκο στη λιστα κανε delete partition και μετα create new. Δες τι χωρητικοτητα το βλεπει. Αν ειναι ΟΚ κανε φορματ και ξαναδοκιμασε να γραψεις κλπ.

Φορματ και delete partitions θα τα κανει εφοσον ολα τα αλλα δεν βγαλουν πουθενα, ισως και να μην τα κανει καν...

πιθανον λοιπον αν παιζει κατι με την πλακετα του δισκου και οχι με το δισκο(platers bad secors κλπ) Αν βρεις αλλη πλακετα απο ιδιο δισκο δοκιμασε να δεις (παρε backup πρωτα:rolleyes:)

Πλακετα φιλε μου δεν εχουμε, και δεν ειναι διατεθιμενος να ψαξει να βρει για να κανει μονο και μονο μια δοκιμη...

Εγώ θα υποψιαζόμουν πάντως το κύκλωμα της θήκης (sata to usb). Έχεις εγγύηση; Αν όχι, βγάλτον από τη θήκη και δοκίμασε κατευθείαν σε sata port της μητρικής.

Μεσα στην εγγυηση ειναι αλλα δεν την βρισκει [ισως την εχει πεταξει:suicide:]...

Αν θελησει να κανει αυτο που προτινες πως να ανοιξει την θηκη; ; ;

Παρακαλω πες μας λεπτομερειες και ολες τις επιπτωσεις σε περιπτωση λαθους γιατι δεν ανοιγουμε και καθε μερα θηκες εξωτερικων...

Αν τον ανοίξει θα χάσει την εγγύηση όμως. Δεν ξέρω ακριβώς πώς ανοίγει ο συγκεκριμένος, αλλά σίγουρα θα έχει κάποιες βίδες και μερικά κλιπάκια. Μπορείς εδώ να δεις οδηγίες.

Για περίπτωση λάθους, αν γίνει προσεκτικά, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι τραγικό, εκτός του να σπάσει κάποιο κλιπάκι που και πάλι δεν χάθηκε ο κόσμος. Πάντως δεδομένα κλπ δεν κινδυνεύουν από μια τέτοια κίνηση.

Λοιπον σας ενημερωνω πως...

Δοκιμασαμε τον εξωτερικο του, στον δικο μου υπολογιστη, και το προβλημα παρεμενε...

Να 'στε καλα για τις προτασεις σας, για οτιδηποτε νεοτερο εχουμε θα ποσταρω παιδες...

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.