smartakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2011 Έχω μια Asus P5K και εντελώς ξαφνικά το pc κολλάει στην αρχική οθόνη που δείχνει το μοντέλο της μητρικής.Δεν με αφήνει ούτε Del να πατήσω.Έκανα clear cmos αλλα εξακολουθεί το πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 ειχα ενα προβληματακι σε pc φιλου μοιαζει λιγο με το δικο σου φορτωνε 3-4 γραμμες στο αρχικο boot εκει που γραφει cpu-μνημες κλπ και εφταιγε ο δισκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 27, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 1ον)Έχεις κάνει o\c?2ον)Μπορεί να είναι μνήμη\ες.3ον)Μπορεί και δίσκος που λέει και ο ultraex2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 1)οχι2)εχω δοκιμασει 6-7 διαφορετικες3)εχω δοκιμασει 2 διαφορετικους εκ των οποιον ο ενας δουλευει τωρα απροβληματιστα σε αλλο Πc Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Σεπτέμβριος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Αφου τα εκανες ολα αυτα, δοκιμασε (αν δεν το εκανες ηδη) να αποδυνδεσει οτιδηποτε περιφερειακο υπαρχει πανω στο pc σου, και ασε μονο τα απαραιτητα που χρειαζεται το Pc για να δουλεψει. Αν δεν δουλεψει παλι, βρες καμια καρτα γραφικων απο φιλο σου, βαλτη πανω και δες μηπως και ειναι αυτη το προβλημα. Αν παλι δεν δουλεψει, βρες και δοκιμασε και ενα αλλο τροφοδοτικο.. Αν παλι συνεχιζει να μην δουλευει, τοτε μαλλον η μητρικη σου Που θα παει, με την εις ατοπον επαγωγη, στο τελος θα βρεθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.