Jump to content

απορία σχετική με τον κανονισμό αγγελιών

kots

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 16:33]

Vdeseris, σε παρακαλώ δώσε το λίνκ με τον ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ υδρόψυξης, Please θέλω να πεθάνω στα γέλια.

Εδώ είναι ολόκληρο το thread. http://www.adslgr.com/forum/thread6921-0-asc-0.html Αν δεν έχεις τιποτα καλύτερο να κάνεις διαβασέ το. ;)

Αρχική απάντηση από Chris2004

Όσο για το Single Channel σε AMD εγώ ίσως να το προτιμούσα με τη λογική οτι σε Single Channel οι μνήμες κερδίζουν λιγάκι παραπάνω σε Mhz....αλλά που να τα ξέρουν αυτά...

σε καμια περιπτοσει δεν προκειτε να κερδισει το sigle. εχω κανει πολες δοκιμες.

α κατσε. mhz να κερδισεις? εγω νομιζα επιδοσεις. αν ειναι ετσι γραψε λαθος. εγω νομιζα να κερδισει σε επιδοσεις το sigle επιδει θα δουλεψει σε πιο πολα mhz απο το dual. ισως δεν καταλαβα σωστα. σορυ

αχουου μωρε...

διάβασα αυτο το λινκ που δώσατε και ζαλίστηκα. πολύ ορολογία άγνωστη για μένα έπαιξε.

τέλος πάντων. επειδή το θέμα ξεκίνησε για αλλού και αλλού κατέληξε (καλά ήταν όμως δεν μπορώ να πω, έμαθα καινούριες λέξεις...:p ) να κάνω μια ερώτηση για τον κανονισμό? ή θα μου πείτε ότι είμαι off topic?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.