Jump to content

απορία σχετική με τον κανονισμό αγγελιών

kots

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καταρχήν συγνώμη αν άνοιξα σε λάθος ενότητα.

έχω μια απορία όσον αφορά τους κανονες στην ενότητα αγγελίες. μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να προσέχει ένα φόρουμ όσον αφορά αυτήν την ενότητα? τι απαγορεύετε και γιατί?

επίσης υπάρχει πουθενά κάποιος νομικός κανονισμός που να αφορά το ιντερνετ?

ποιες οι πιθανές κυρώσεις?

έχετε ακούσει να κλείνουν κάποιο φόρουμ λόγω του ότι παρέβαινε τους κανόνες?

Στο thelab ισχυουν τα παρακατω

" Το TheLab.gr προσφέρει στα μέλη του την δυνατότητα αγοραπωλησιών μεταξύ τους. Για την εύρυθμη λειτουργία τους θα πρέπει τα μέλη να συμμορφώνονται με τους ακόλουθους κανόνες.

Το TheLab.gr δεν έχει κανένα απολύτως όφελος από τις αγοραπωλησίες των μελών του. Το TheLab.gr απλά προσφέρει το μέσο για να πραγματοποιηθούν και σε καμία περίπτωση δεν επωφελείται.

Το TheLab.gr όχι μόνο δεν έχει καμία συμμετοχή στις αγοραπωλησίες των μελών του αλλά απαλλάσσεται από τυχόν διαφωνίες, αντιδικίες, ζημίες και αξιώσεις που μπορούν να λάβουν χώρα μεταξύ των μελών.

Οι Moderators και οι Administrators έχουν το δικαίωμα να κλειδώσουν ή ακόμη και να διαγράψουν οποιοδήποτε θέμα αγοραπωλησίας όταν γίνεται α) για διατήρηση του θέματος του χρήστη στην πρώτη σελίδα του forum, β) είναι κακόβουλο ή υπάρχει υποψία απάτης.

H δημιουργία της εκάστοτε αγοραπωλησίας, η υποβολής προσφοράς καθώς και η χρήση οποιαδήποτε άλλης υπηρεσίας του TheLab.gr είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη (είτε ο ίδιος είτε κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το λογαριασμό του).

Η συμμετοχή στις Αγοραπωλησίες του TheLab.gr σημαίνει αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας και των Γενικών Όρων Πρόσβασης και χρήσης όπως περιγράφονται παραπάνω.

Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr και όχι σε εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι εταιρείες μπορεί να απευθυνθούν στο τμήμα marketing του TheLab.gr για την διαφήμιση τους.

Στις αγγελίες δεν δίνονται δημόσιες απαντήσεις. Όλες οι συνεννοήσεις θα γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων (pm) και μόνο μέσω αυτών. Στις αγγελίες απαντάει μόνο ο δημιουργός τους για να ενημερώσει για τυχόν αλλαγές, πώληση ή αγορά των σχετικών αντικειμένων. Παρακαλούμε να κρατήσετε το αντικείμενο των αγγελιών σχετικό με το περιεχόμενο του Thelab.gr. "

Λογικα με αυτα και μια απαγορευση για warez εισαι καλυμενος

Εγω θα προτιμουσα να γινονται δημοσιες οι απαντησεις οταν αφορουν πληροφοριες για το υλικο για να ειναι ποιο κατανοητο τι ακριβως και σε τι κατασταση πωλειται. Οχι ομως του στυλ ADSLgr που λενε κατι πραγματα του στυλ "α γιατι να παρω το δικο σου και δεν παιρνω το αλλο που ειναι καλυτερο...." το βρισκω λιγο γελιο σε αυτο το θεμα.

Καλά άστο...Στο ADSLgr είναι για γέλια ο τομέας των αγγελιών...Γράφεις εσύ την αγγελία σου και έρχεται ο κάθε π@π@ρ@ς και γράφει ότι του κατέβει!!!Ρωτήστε τι τράβηξε ο κακόμοιρος ο Γιώργος... (e6gka)

Αρχική απάντηση από Shaman

Καλά άστο...Στο ADSLgr είναι για γέλια ο τομέας των αγγελιών...Γράφεις εσύ την αγγελία σου και έρχεται ο κάθε π@π@ρ@ς και γράφει ότι του κατέβει!!!Ρωτήστε τι τράβηξε ο κακόμοιρος ο Γιώργος... (e6gka)

καλα αυτο ηταν κορυφαιο που εχει γινει με τον τυπα εκει μεσα, δεν εχει ξαναγινει. Μου την ελεγε ακομα και για τις 2*256 μνημες που ειχα γιατι λεει , τι θα τις κανει καποιος αφου ετσι δεν μπορει να βαλει ενα γιγα μνημης οταν πιασει τα 2 σλοτς ενος Α64 μητρικης. Σωστη η σκεψη του ΑΛΛΑ δεν τις πουλουσα στην τιμη του ενα γιγα ουτε ειχα υποχρεωσει κανενα να την παρει για Α64, υπαρχουν και οι ιντελ... παραθετω λινκ εχει τρελο γελιο και κλαμα ταυτοχρονα.

http://www.adslgr.com/forum/thread7211.html

Έπαθα πλάκα ea6gka.... σοβαρά μιλάω..... όπως το είπες, τρελλό γέλιο και κλάμα....

:giveup:

ετσι για ανεκδοτο :

Αεσιρ: AsGoodAsItGets Πάρε 9800 pro αν μπορείς, γίνεται modded εύκολα σε 9800XT.

εγω: σταματηστε ρε να κοροιδευετε κοσμο, για να γινει μια 9800προ ΧΤ πρεπει να:

1.ειναι καινουρια, τουλαχ 3 μηνες ημερομηνια παραγωγης

2. να εχει 256 μνημης επανω

Το 1 δεν μπορεις να το δεις αν δεν βγαλεις τη ψυκτρα.Οσο για το 2 αυτες κανουνε πανω απο 350 ευρω.

Αεσιρ: τι λες; Σε μια κάρτα ο μόνος τρόπος να δεις την παραγωγή είναι να βγάλεις την ψύκτρα; Μάλιστα... άσχετος από ηλεκτρονικά βλέπω.

A, και η 128MB γίνεται, και πάλι λάθος ήσουν.

εγω: εισαι τραγικος , δεν εννοουσα την ημερομηνια παραγωγης της ΚΑΡΤΑΣ αλλα του πυρηνα . αυτο πως θα το δεις? γινεται η 128 υπο καποιες προυποθεσεις και παλι ομως δεν ειναι και 100% σταθερες ασε που μπορει και να καουνε γιατι η ψυκτρα της 9800προ ειναι τουλαχιστον κατα 40% μικροτερη απο της ΧΤ

αεσιρ: απλά γιατί πολλοί από σας με τον τρόπο που μιλάτε ακούγεστε σαν ξερόλες και καθόλου συζητήσιμοι, αυτή την εντύπωση μου δίνετε. Τα ξέρετε όλα και η άλλη κολλάμε μπρίκια, ή μάλλον όταν ακούω άτομα σαν έσενα πιστέυω οτι ΄χανω τον χρόνο μου να απαντήσω, γιατί ο μόνος τρόπος μερικές φορές να ακούσετε είναι να δηλώσει ο καθένας ποια είναι η ειδικότητα του, πόσα χρόνια έχει στον τομέα και πάει λέγοντας. Σκέφτηκες οτι ίσως να είμαι hardware integrator (ίσως λέμε) και μπορεί να ξέρω την αγορά, τα trends και τα μυστικά καλύτερα από σένα; Αφήνει το μυαλό σου περιθώριο για τέτοιο ενδεχόμενο;

Mάθετε ρε παιδιά να ακούτε και λιγάκι αντί να είσαστε όλο στην αντίδραση...

Κορυφή πάντως είναι ο WAntilles! Μια φορά προσπάθησα να μιλήσω λογικά μαζί του και απλά .... δεν γίνεται!

Χαχα!!!’στο ρε φίλε, μην τα ποστάρεις εδώ γιατί θα συγχιστώ πάλι!!Μιλάμε 3-4 φορές είχα γράψει post με μπινελίκια και τελευταία στιγμή δεν τα έστελνα!!Τραγικοί είναι οι τύποι!!!!

Αρχική απάντηση από vdeseris

Κορυφή πάντως είναι ο WAntilles! Μια φορά προσπάθησα να μιλήσω λογικά μαζί του και απλά .... δεν γίνεται!

Εντάξει..Το παλικάρι δεν στέκει πολύ καλά..Δεν είναι σωστο να κοιροϊδεύουμε τέτοιες περιπτώσεις!! ;-)

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 15:32]

Χαχα!!!’στο ρε φίλε, μην τα ποστάρεις εδώ γιατί θα συγχιστώ πάλι!!Μιλάμε 3-4 φορές είχα γράψει post με μπινελίκια και τελευταία στιγμή δεν τα έστελνα!!Τραγικοί είναι οι τύποι!!!!

Sorry αλλά δύο κορυφαίες ατάκες:

1.)Overclocking κάνουν μόνο τα 15χρονα

2.) Αντιδραστήρας υδρόψυξης!!!!!

εγω του το ειπα οτι αμα ερθει καμμια βολτα απο εδω θα φαει τοση ντοματα που θα ανοιξουμε εργοστασιο για κετσαπ. Η πλακα ειναι οτι περνιεται εκει μεσα για γνωστικος απο τους λιγους ΑΧΧΑΧΑ ΛΟΛ βοηθα παναγια μου δεν θα αντεξω....

Έλεος....μόνο το Thread του Γιώργου(πώληση Α64) διάβασα και πέθανα στα γέλια....Πραγματικά οι τύποι εκτός απο το ότι το παίζει ξερόλες είναι Παντελώς άσχετοι.

Έτσι και πατούσαν εδω θα μας τελείωναν τα :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Καλά τώρα το είδα αυτό....καλα είναι δυνατόν να γράφουν οτι είναι MASTER OF TECHNOLOGY????? Ε - Λ - Ε - Ο - Σ.....

Σκέφτομαι να κάνω έγγραφή να τους μπινελικώσω.

Ε, μην τα βάζετε όλα στο ίδιο καλάθι... υποψήφιοι "ξερόλες" υπάρχουν παντού.... δεν είναι τυχαίο που έχει γεμίσει ο κόσμος celeron, :devil:

Vdeseris, σε παρακαλώ δώσε το λίνκ με τον ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ υδρόψυξης, Please θέλω να πεθάνω στα γέλια.

μπα οχι στειλτε μια προσκληση να ερθουν εδω, θα πεσει τρελο γελιο σας λεω για πολυ γελιο, θα σκασετε.

Κρις 2004 δεν το γραφουν , στη σελιδα αυτη ετσι παει κατανομη των χρηστων. μη βιαζεσε θα βγεις φαουλ.

Φοβερος ειναι ο Αεσιρ, σε καποια φαση λεει οτι γλυτωνε τα παιδακια των φιλων του γιατι του ελεγε να μην παρουν Asus A7N8X-X(single channel) απο το A7N8X-DELUXE (dual DDR) γηιατι οπως ειπε το διπλο καναλι απο το μονο εχει τεραστιες διαφορες στις επιδοσεις σε σοκετ Α......

Ea6gka εχεις δίκιο τώρα το παρατήρησα....αλλα ακι πάλι είναι ελλεινό. Είδαι κάτι master of technlogy εκει μέσα να έχουν κάνει όλοι κάτι φοβερά O/C. 2.6@2.8, 2.4@2.9...

Όσο για το Single Channel σε AMD εγώ ίσως να το προτιμούσα με τη λογική οτι σε Single Channel οι μνήμες κερδίζουν λιγάκι παραπάνω σε Mhz....αλλά που να τα ξέρουν αυτά...

κοιτα η σελιδα αυτη ειναι για το ADSL δεν ειναι για Η/Υ. Αλλα εγω τους ειπα να ερθουνε μια βολτα απο εδω η απο το πισιτεχι να γελασουμε αλλα δεν τους ειδα ακομα....

το γελιο ηταν οτι προφυλασε τους φιλους του....βαζοντας τους να πληρωσουν 50% παραπανω για την ιδια μητρικη με αυξηση 2-3 % στις επιδοσεις... με τετοιους φιλους τι να τους κανεις τους οχτρους:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.