Jump to content

Κοιταχτε τιμη !

Helly

Recommended Posts

Από mgmanager

MSI NX6800 GT-TD256, GeForce 6800 GT, 256MB GDDR3, - 439.89

MSI NX6800 Ultra-T2D256, GeForce 6800 Ultra, 256MB GDDR3, - 539.57

Αρχική απάντηση από ea6gka

σε 2 εβδομαδες οι 6800

Σε ποιο κατάστημα σου είπαν σε 2 εβδομάδες? σε ένα που πήραμε τηλ. την περασμένη βδομάδα(με το που τις ανέβασε στο site του) τις είχε και καλά ετοιμοπαράδοτες. :tomato:

Το πλαισιο σε τιμες καρτων γραφικων ειναι απιστευτο. Ειδικα σε οτι πρωτοκυκλοφορει ειναι παραπανω απο φαρμακειο! Παντως το mgmanager ειναι αρκετα λογικο, για ελλαδα!

mgmanager, παρε τωρα τηλεφωνο.

Lol, δεν χρειάζεται να πάρω τηλ βρε, με κάλυψε η απάντησή σου... απλά "άλλο" κατάστημα τις είχε εδω και μία βδομάδα ετοιμοπαράδοτες όταν πήραμε τηλ.. την επομένη, πρόσθεσε το κατόπιν παραγγελίας.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχχαχαχα ο δικός μου!

Βασικά www.har_ _ _ op.gr διότι το όνομα ομοιάζει επικίνδυνα με κάποιο άλλο και θα χουμε πάλι 10 σελίδες τόπικ....

ο αλλος με τα ιδια αρχικα και τελικα δεν ειχε 6800 αποκλειστικα για την ελλαδα και σε παγκοσμια πρωτη παρουσιαση.

Πάντως η τιμή της X800 από Πλαίσιο δεν είναι μεγάλη.Στο Overclockers.co.uk της Sapphire έχει 250 λίρες-->380 ευρώ χωρίς φπά μόνο 80 ευρώ διαφορά!!!!!.Επίσης περίπου τόσο έχει η 9800ΧΤ σχεδόν παντού.Ούτως ή άλλως όλοι φραγκοφονιάδες είναι ειδικά το Πλαίσιο.Μετά τους Ολυμπιακούς πιστεύω θα είναι η καλύτερη περίοδος για τις νέες κάρτες είτε Ati είτε Geforce.

Αυτό πιστεύω και εγώ Matia, και οι διαφορές στην τιμή των 6800 δεν είναι μεγάλες σε σχέση με αγγλία.

Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 10:35]

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχχαχαχα ο δικός μου!

Βασικά www.har_ _ _ op.gr διότι το όνομα ομοιάζει επικίνδυνα με κάποιο άλλο και θα χουμε πάλι 10 σελίδες τόπικ....

:shutup:

Μην ζοριζεστε, συνηθιζεται να ειναι υψηλες οι τιμες μολις καποιοι τις φερουν και μετα απο 3 μηνες που θα εχουν ολοι θα πεσουν οι τιμες, εγω παντως δεν προκειται να παρω πριν τον Σεπτεμβριο :D

ο αλλος με τα ιδια αρχικα και τελικα δεν ειχε 6800 αποκλειστικα για την ελλαδα και σε παγκοσμια πρωτη παρουσιαση.

:):)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.