Jump to content

Logitech Z550 vs Z906

manolis

Recommended Posts

Δεν μπορώ να βγάλω ακριβές συμπέρασμα για το πιο είναι καλύτερο σετ.

Ειδα οτι τα 906 εχουν ασθενέστερο woofer αλλα γενικό συμπέρασμα;

Θα άξιζε η αλλαγή των Ζ5500 με τα Ζ906;

Και γιατί να τα αλλάξεις? Περίπου ίδια είναι. Καλύτερα να πάρεις εναν σοβαρό AV ενισχυτή με δυνατά ηχεία. Μόνο έτσι θα καταλάβεις διαφορά. Βέβαια το κόστος ξεφεύγει αλλά ότι πληρώνεις πέρνεις!

Edifier DA5000 5.1 Pro | Skroutz.gr

Άκουσα αυτά σε έναν φίλο. Πεντακάθαρος ήχος (τουλάχιστον σε σχέση με z5500). Ένταση μεγάλη (δεν τα έβαλε τέρμα).

Σκέφτομαι να δώσω τα z5500 τα δικά μου, να τα πάρω και εγώ.

Edifier DA5000 5.1 Pro | Skroutz.gr

Άκουσα αυτά σε έναν φίλο. Πεντακάθαρος ήχος (τουλάχιστον σε σχέση με z5500). Ένταση μεγάλη (δεν τα έβαλε τέρμα).

Σκέφτομαι να δώσω τα z5500 τα δικά μου, να τα πάρω και εγώ.

+1 στον Phile!

Εαν θες να δωσεις ~400 ευρω αλλα να παρεις κατι που να ειναι βαρβατο και οχι αστεια πας στα Edifier S550.

Σκρουτζ

DTS έχουν, γιατί δεν αναφέρεται πουθενά...;

Έτσι όμως πετάς έξω πολλούς media players που κυκλοφορούν... Προσωπικά δε χρησιμοποιώ τον υπολογιστή για player, πήρα ένα WD TV Live και ησύχασα. Μικρό, βολικό, άριστη ποιότητα, παίζει usb/lan και απίστευτα απλό στη χρήση (όπως ένα dvd player). Δεν έχει όμως αποκωδικοποιητή DTS, πράγμα που κάνει την αναπαραγωγή των BR-Rips δύσκολη αφού πρέπει να το μετατρέψεις σε AC3 πριν το παίξεις. Για αυτό και πήρα τα Logitech, που έχουν DTS Decoder κι έτσι τα οδηγώ με οπτική ίνα και έχω απίστευτο ήχο :)

Οπότε, εξαιρετικά τα Edifier, αλλά μόνο για χρήση μέσω υπολογιστή ή media players με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή.

Πάντως προσφορά πολύ καλή στα Multirama για τα Logitech Z906!!!

Η προσφορά πρέπει να ήταν στα 280κάτι αλλά μάλλον τελείωσε στα Multirama. Ψαχνόταν ένα φίλος, του άρεσαν αλλά μάλλον καθυστέρησε και τώρα πάει για άλλα.

Καλοκοιτάζει τα Logitech Z5500 τα οποία είναι στα 300 ευρώ (σε προσφορά στα Multirama πάλι) αλλά παραμένει αναποφάσιστος. Ελπίζω να μην φάει πάλι πόρτα. :confused:

Του έστειλα και το link του thread Z550 vs Z906 και βλέπω να μπαίνει σε loop. :yu: :bigsmile:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.