nevolin Οκτώβριος 4, 2011 #21 Οκτώβριος 4, 2011 Για μένα οταν παίζεις με high end υλοποιήσεις και πόσο μάλλον με 2-3-4 κάρτες το O/C έίναι μόνο για να χαίρεσαι να benchareis τίποτα παραπάνω
zpaf Οκτώβριος 4, 2011 #22 Οκτώβριος 4, 2011 O wacko_gr δεν εχει δει ποτε stuttering ενω ο csaris κλειδωνει το vsync στο on λογω stuttering. O wacko_gr κρινει την λυση της nvidia στο sourround πολύ υποδεεστερη εναντι της ati και του eyefinity ενω ο csaris βρηκε την υγεια του φευγοντας απο eyefinity και πηγαινοντας σε surround. Ο υποφαινομενος ενω προτεινει στους γυρω του nvidia ο ιδιος παιρνει ati. Ο φιλος μου ο alexopus βαζει like σε ποστ μονο οταν εχουν πρασινη οσμη. TheLab γιατι ετσι μου αρεσει.
csaris Οκτώβριος 4, 2011 #23 Οκτώβριος 4, 2011 O wacko_gr δεν εχει δει ποτε stuttering ενω ο csaris κλειδωνει το vsync στο on λογω stuttering.O wacko_gr κρινει την λυση της nvidia στο sourround πολύ υποδεεστερη εναντι της ati και του eyefinity ενω ο csaris βρηκε την υγεια του φευγοντας απο eyefinity και πηγαινοντας σε surround. Ο υποφαινομενος ενω προτεινει στους γυρω του nvidia ο ιδιος παιρνει ati. Ο φιλος μου ο alexopus βαζει like σε ποστ μονο οταν εχουν πρασινη οσμη. TheLab γιατι ετσι μου αρεσει. Kλειδωνω vsync γιατι παιζω σε 5760χ1080 zpaf γιατι εχεις πολυ load και 70-80fps max! Στις ΑΤΙ και να θες δεν μπορεις να το κλειδωσεις... Σε 1080ρ με 200fps τι vsync να κλειδωσεις...
wacko_gr Οκτώβριος 4, 2011 Author #24 Οκτώβριος 4, 2011 - Άλλο stuttering άλλο tearing. - Το nvidia surround έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες και δεν είδα ποτέ να δουλεύει καλύτερα από το eyefinity. Επίσης σε περιορίζει στο ότι πρέπει σώνει και καλά να έχεις sli. - Και εγώ δεν θα έπαιρνα με τίποτα ΑΤΙ στην παρούσα φάση αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα έπρεπε να γίνει αν δεν ήθελα να δώσω μια περιουσία για να βάλω π.χ 580 sli. Δεν υπήρχε 570 με custom pcb στο Πλαίσιο απ'όπου και ήταν αγορασμένη η δεύτερη κάρτα και θα έπρεπε πάλι να αντικατασταθεί με reference πράγμα που φυσικά δε με καλύπτει (βλ. τίτλο του συγκεκριμένου thread...). Έτσι αποφάσισα να δώσω και τη μονάκριβη Gainward Golden Sample μου και με το πιστωτικό του Πλαισίου να πάρω την 6990. Όλα αυτά με μια χρηματική μικροδιαφορά. Ειδάλλως δε θα το συζητούσα καν να πάω σε 6990. - Για τον Αλέξη δεν ξέρω. Μπορεί να ισχύει όμως από τα λίγα που ξέρω .
Alexopus6 Οκτώβριος 4, 2011 #25 Οκτώβριος 4, 2011 zpaf ξεχνάς μου φένεται link 'Ηταν ωραίες αλλα και δραματικές μέρες (θα ξεχάσω νομίζεις τις μερες που πέζαμε dome και πέταγε ο νίκος tabun gas και τα frames πιάνανε πάτο ~25 ) εκει που ευχαριστιόσουν ήταν να benchάρεις αλλα και το κόστος για τα block για τις 2 κάρτες να μπαίνανε στο νερό ήταν αρκετό. Κατά κύριο λόγο παίζω online fps games με το cf ήταν ωραία να βλέπεις μπόλικα frames αλλά αμα ήταν και real θα ήταν ακόμα καλύτερα. Αν και το έχω ξαναπεί, θα το ξαναπώ on-line fps game -> single gpu, κανένα multi-gpu δεν είναι smooth οσο το single. Δεν μιλάω για 3+ μονιτορ ή ανάλυση 2560χ1440+ γιατι δεν ξερω εκει τι γίνεται και πιστευω αφορά ακόμα πολύ μικρό κομμάτι του αγοραστικού κοινού (υπαρχουν ακόμα παιδια τα οποία παίζουν σε 1680χ1050). Τους τελευταίους 10 μήνες με την 580 δεν με έχει απασχολήσει τίποτα περί απόδοσης σε κάποιο game, αντιθέτως και θα benchαρω για χαβαλέ ( είναι ποιο οικονομικό να παίρνεις 1 block ) αλλά κατα κύριο λόγο θα "λιώσω" στο game δίχως να σκεφτομαι αν θα χρειαστω profiles κτλ κτλ ακόμα και new game να βγεί που θέλω να παίξω έχω αρκετα ικανοποιητικά frames με τους drivers της παρούσας στιγμής. Η νέες καρτες με τον καινουργιο χρόνο θα έρθουν σιγά σιγά, όποιος μου δώσει το καλύτερο μονοπύρηνο με κέρδισε, είτε λέγεται ati είτε nvidia. csaris 5870 trifire -> 580trisli wacko 570sli -> 6990 ( και αν θυμάμαι πιο πριν 5970->480(sli).) alexopus 5850cf -> 580 zpaf 5870-trifire->6950trifire->6970cf ^^ έχεις κολλήσει λίγο στο κόκκινο (πάει και ασορτί με την busa ) μήπως να αλλάξεις λίγο για μια σφαιρική άποψη? που ξέρεις μπορεί και να σου αρέσει και μετα να αναγκαστείς να βάψεις την busa
zpaf Οκτώβριος 4, 2011 #26 Οκτώβριος 4, 2011 csaris 5870 trifire -> 580trisli wacko 570sli -> 6990 ( και αν θυμάμαι πιο πριν 5970->480(sli).) alexopus 5850cf -> 580 zpaf 5870-trifire->6950trifire->6970cf ^^ έχεις κολλήσει λίγο στο κόκκινο (πάει και ασορτί με την busa ) μήπως να αλλάξεις λίγο για μια σφαιρική άποψη? που ξέρεις μπορεί και να σου αρέσει και μετα να αναγκαστείς να βάψεις την busa Οντως εχω κολλησει με τις κοκκινες και εξαιτιας του thelab(sebastian,csaris) κολλησα και με το eyefinity. Πριν λιγο καιρο εριχνα τα λεφτα μου στις καρτες γραφικων και εδινα πολυ λιγα στην οθονη. Σημερα ειμαι με τρεις οθονες των 500 ευρω και οι τρεις μαζι και με δυο καρτες των 650 ευρω. Παιζοντας σημερα τα CoD,MW2,BFBC2,DIRT2/3 μπορω να σου πω οτι θα επαιζα το ιδιο ευχαριστα και με την μια καρτα(6970). Οπως βλεπεις αλλαξα οπτικη αλλα οχι στρατοπεδο.
adpanos Οκτώβριος 5, 2011 #27 Οκτώβριος 5, 2011 Περιμένω την ημέρα που όλα τα x-μόξια και πσ4 και νιτεντα και λοιπά κονσερβοκουτια θα παίρνουν όλα αποκλειστικά FUSION APUs .....και ΑΤΙ γραφικά ίδιας αρχιτεκτονικής με τις γαιδουρόκαρτες της ATΙ για τα πισιά .... !!! :clap::clap::clap:Εεεεε ρε τι έχει να γίνει στο pc gaming όπου τα games φτιάχνονται ποια για τις κονσέρβες ......... και μεταφέρονται στο pc ... :man_in_love::man_in_love::man_in_love:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.