Jump to content



Τι μπορεί να φταίει;


kokoumo

Recommended Posts

Μετά από αρκετό καιρό έκανα format τον υπολογιστή μου και επανεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων.

Η μόνες αλλαγές ήταν ότι άλλαξα bios στην μητρική και έβαλα το TicTak D23-3DFire, τους νέους SATA drivers 1.0.0.50 WHQL, και τέλος τους νέους N-Force drivers 4.24 πλην των IDE drivers. Οι δίσκοι είναι σε raid 0 και σε δύο partition 80 και 160.

Έχω ένα backup DVD γεμάτο utilities το οποίο έκανα copy στον C. Από εκεί διάλεγα τις νεότερες εκδόσεις και τις έκανα copy στον D για να ξαναδημιουργήσω μετά τις εγκαταστάσεις καινούργιο backup DVD με τις νεότερες εκδόσεις των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ.

Παίρνω την directX9.0b και την κάνω copy στον D. Πάω να κάνω εγκατάσταση από τον D και Nope. Corrupt file ή το κουφότερο not enough swap file.

Κάνω εγκατάσταση από τον C no prob.

Αυτό δεν γίνεται με όλα τα προγράμματα αλλά με μερικά.

Τι μπορεί να φταίει;:'(

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από greekfragma

βαλε και τους IDE.η τελευταια εκδοση δουλευει αψογα.το προβλημα που υπηρχε με τις προηγουμενες εκδοσεις εχει λυθει με τους πιο προσφατους.

βαλτους και ενημερωσε μας ξανα

Είναι απαραίτητο να τους βάλω; Αφού οι δίσκοι μου είναι SATA.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.