athlos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2011 Η ερώτηση είναι αν μπορώ να συνδέσω 3 οθόνες (2 οθόνες + 1 TV) σε μία HD5450.Στην HDMI έχω την TV στην DVI μια οθόνη και θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται να συνδέσω και μία δέυτερη οθόνη στην VGA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Σεπτέμβριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Αμα το βρεις πες το και σε μενα γιατι εχω μεινει με την απορια.http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/erwtiseis-gia-triple-monitor-setup-98616.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlos Σεπτέμβριος 26, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Για να βγω απο την απορια επειδη βλεπω οτι δεν βρηκες ουτε εσυ λυση,μολις συνδεσα μια τριτη οθονη CRT που ειχα σκονισμενη και παραπεταμενη στην VGA, και το αποτελεσμα ειναι οτι η καρτουλα μας δυστυχως σηκωνει μεχρι δυο οθονες.Τις αναγνωριζει μεν και τις τρεις αλλα μπορεις να εχεις μονο δυο ταυτοχρονα ενεργοποιημενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 26, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 απο οτι εχω διαβασει, 3 οθονες υποστηριζουν μονο, οσες καρτες υποστηριζουν eyefinity το οποιο ενεργοποιειται με το Display port. δλδ πρεπει η μια απο τις 3 οθονες να ειναι στο DP. αν τις βαλεις στα 2χdvi + 1xHDMI ΔΕΝ λειτουργει.θες και 2η καρτα για 3η οθονη....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 26, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Στο site της AMD/ATI υπάρχουν αναλυτικότατες οδηγίες για το τι χρειάζεται για να στήσεις Eyefinity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fazeriozos Σεπτέμβριος 26, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 απο οτι εχω διαβασει, 3 οθονες υποστηριζουν μονο, οσες καρτες υποστηριζουν eyefinity το οποιο ενεργοποιειται με το Display port. δλδ πρεπει η μια απο τις 3 οθονες να ειναι στο DP. αν τις βαλεις στα 2χdvi + 1xHDMI ΔΕΝ λειτουργει.θες και 2η καρτα για 3η οθονη....!3 οθονες υποστηριζουν και οσες sapphire εχουν την ενδειξη FLEX.παιζεις με 3 οθονες διχως την αναγκη το ενα να διαθετει DP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.