kreach Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 Λοιπόν, που λέτε καλή ώρα χτες περνούσα μια ταινία στο σκληρό μου δίσκο με το dvd shrink*. Kλασσικά τα περνώ σε μορφή .iso και όταν ολοκληρώθηκε η όλη διαδικασία σβήνω τον υπολογιστή κ πήγα για μάσα. Αργότερα πάω να την δω από το λάπτοπ -η tv απασχολημένη από άλλο μέλος της οικογένειας - αλλά ... πουθενά! Νταξ λεω εγώ, κάνω ένα search για την ταινία τίποτα, θα έκανα τυπογραφικό και ψάχω γενικά κ αόριστα για .iso αρχεία στον C:\ ... τίποτα ! Πάω λοιπόν να την ξανα περάσω με το dvd shrink και μου βγάζει πως υπάρχει ήδη στον C:\ τέτοιο αρχείο :computer: Σημείωση: Αντιγράφω δική μου ταινία, φτιάχνω αντίγραφο ασφαλείας Πηγαίνω στα folder options και εμφανίζω κρυμένα αρχεία κ προστατευμένα αρχεία os, πάω πάλι στον C:\ ... τίποτα!!! Eκεί παθαίνω κρίση :rant: Μην σας τα πολυλογώ, διαπιστώνω μετά από... μια μέρα πως βρίσκονται στον φάκελο VirtualStore* *[όνομα χρήστη, πχ angelos], AppData [κρυφός φάκελος], Local, VirtualStore Από κει το πέρασα στον D:\ και ησύχασα Μετά από αναζήτηση στο Λαμπ, βρήκα και σας παραθέτω σχετικό ποστ του αείμνηστου mariosalice Εdit: Όλα αυτά έγιναν στο λάπτοπ της υπογραφής κ πρόσφατα έχω περασμένα τα Windows 7 HP 32bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.