Jump to content

To μυστήριο των εξαφανισμένων .iso αρχείων [Solved] - dvd shrink - VirtualStore

kreach

Recommended Posts

Λοιπόν, που λέτε καλή ώρα χτες περνούσα μια ταινία στο σκληρό μου δίσκο με το dvd shrink*. Kλασσικά τα περνώ σε μορφή .iso και όταν ολοκληρώθηκε η όλη διαδικασία σβήνω τον υπολογιστή κ πήγα για μάσα. Αργότερα πάω να την δω από το λάπτοπ -η tv απασχολημένη από άλλο μέλος της οικογένειας :p - αλλά ... πουθενά! Νταξ λεω εγώ, κάνω ένα search για την ταινία τίποτα, :hmm:

θα έκανα τυπογραφικό και ψάχω γενικά κ αόριστα για .iso αρχεία στον C:\ ... τίποτα ! Πάω λοιπόν να την ξανα περάσω με το dvd shrink και μου βγάζει πως υπάρχει ήδη στον C:\ τέτοιο αρχείο :computer:

Σημείωση: Αντιγράφω δική μου ταινία, φτιάχνω αντίγραφο ασφαλείας

Πηγαίνω στα folder options και εμφανίζω κρυμένα αρχεία κ προστατευμένα αρχεία os, πάω πάλι στον C:\ ... τίποτα!!! Eκεί παθαίνω κρίση :rant:

Μην σας τα πολυλογώ, διαπιστώνω μετά από... μια μέρα πως βρίσκονται στον φάκελο VirtualStore* :rubik:

*[όνομα χρήστη, πχ angelos], AppData [κρυφός φάκελος], Local, VirtualStore

Από κει το πέρασα στον D:\ και ησύχασα :D

Μετά από αναζήτηση στο Λαμπ, βρήκα και σας παραθέτω σχετικό ποστ του αείμνηστου mariosalice :)

Εdit: Όλα αυτά έγιναν στο λάπτοπ της υπογραφής κ πρόσφατα έχω περασμένα τα Windows 7 HP 32bit :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.