vralli Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2011 καλησπερα παιδια... μια ερωτηση να κανω... επειδη φτιαχνω νεο μηχανηματακι, εχω μια απορια... η μητρικη μου ειναι η Gigabyte MB 990XA-UD3 (sAM3+, DDR3, 990 X) - Μητρικές - plaisio.gr και εχω ενα σετακι μνημες ocz obsidian στα 1600 με 1.65 volt. η ερωτηση μου ειναι αν θα τις βλεπει τις μνημες, ή θα μου βγαλει κανενα προβληματακι.. γτ απο οτι ειδα η μητρικη υποστηριζει μνημες με 1.5 volt...αυτα τα ολιγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Σεπτέμβριος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 Γιατί να έχεις πρόβλημα? Δοκίμασέ τις. Στην χειρότερη περίπτωση δεν θα κάνει boot χωρίς να πάθει κάποιο εξάρτημα ζημιά. Απευθύνσου και στο support της Gigabyte αν θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 25, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 καλησπερα παιδια... μια ερωτηση να κανω... επειδη φτιαχνω νεο μηχανηματακι, εχω μια απορια... η μητρικη μου ειναι η Gigabyte MB 990XA-UD3 (sAM3+, DDR3, 990 X) - Μητρικές - plaisio.gr και εχω ενα σετακι μνημες ocz obsidian στα 1600 με 1.65 volt. η ερωτηση μου ειναι αν θα τις βλεπει τις μνημες, ή θα μου βγαλει κανενα προβληματακι.. γτ απο οτι ειδα η μητρικη υποστηριζει μνημες με 1.5 volt...αυτα τα ολιγα....στην συγκεκριμενη μητρικη εβαλα corcair 1600 xms 1.65v χωρις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vralli Σεπτέμβριος 25, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 οκ παιδια ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vralli Οκτώβριος 10, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 καλησπερα και παλι... ξαναανοιγω το θεμα.. ενας ακομα προβληματισμος! οταν μπηκα στο bios για 1η φορα, οι μνημες ηταν χρονισμενες στα 1066 αντι για 1600. αυτο ειχε γινει και στο προηγουμενο pc μου.... και οταν πηγαινα να ανεβασω τη συχνοτητα εκανα ενα stability test και μου εβγαζε μπλε οθονη! αυτη τη στιγμη στο 2ο συστημα της υπογραφης μου τις εχω στα 1333 αλλα καποιες φορες τα ηχεια κανουν κατι περιεργους ηχους σαν να τριζουν... μηπως ξερετε τι ειναι αυτο??? ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.