Jump to content

MG Manager Eshop

TheoV

Recommended Posts

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια αγορα απο το εν λογω καταστημα και θα χρησιμοποιησω την πιστωτικη για 6 ατοκες δοσεις υπαρχει καποιος που να χει κανει συναλλαγες με το κατστημα αυτο?ειχε καποιος προβλημα ?

Έχω παραγγείλει στο παρελθόν από το κατάστημα.

Με πιστωτική, αλλά χωρίς δόσεις.

Όλα μια χαρά, αξιόπιστοι και ταχύτατοι. :)

Βέβαια έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τοτε, αλλά από ότι βλέπω και στο skroutz, έχουν θετικές αξιολογήσεις..

Αλλη μια θετική ψήφος για το κατάστημα. Αψογη εξυπηρέτηση.

Μόνο ρώτησε αν μπορεί να σου κάνουν άτοκες δόσεις στην πιστωτική σου γιατι στην δική μου, Εθνική Go National έπρεπε να πάω στο κατάστημα για να μου περάσουν τις άτοκες δόσεις.

Αλλη μια θετική ψήφος για το κατάστημα. Αψογη εξυπηρέτηση.

Μόνο ρώτησε αν μπορεί να σου κάνουν άτοκες δόσεις στην πιστωτική σου γιατι στην δική μου, Εθνική Go National έπρεπε να πάω στο κατάστημα για να μου περάσουν τις άτοκες δόσεις.

Γιατί αυτό;

Γιατί το μηχάνημα τους είναι μιας συγκεκριμμένης τράπεζας και δεν υποστηρίζει online αγορές μέσω άτοκων δόσεων απο πιστωτική άλλης τράπεζας. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν όταν μετά απο ερώτηση για διαθεσιμότητα και μετά παραγγελίας του προιόντος τηλεφωνικά που ήθελα, όταν φτάσαμε στο σημείο περί άτοκων δόσεων με ενημέρωσαν οτι θα πρέπει να πάω στο κατάστημα να πραγματοποιήσω την αγορά γιατί στην Go National δεν μπρούσαν να περάσουν τις δόσεις άτοκα.

Και από εμένα μόνο καλά λόγια για το κατάστημα. Οτι δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο, το παραγγέλνανε και με ενημερώναν διαρκώς για τους χρόνους παράδοσης.

Απολύτως αξιόπιστο μαγαζί !

Καλησπερα παιδια και εγω απο την μερια μου μετα απο τις δικες σας θετικες αξιολογησεις εκανα αγορα δια μεσου πιστωτικης και 6 ατοκων δοσεων και πηγαν ολα μια χαρα.(Με Marfin egnatia Πιστωτικη το δεχτηκε αυτοματα το συστημα χωρις να παω καταστημα και λοιπα )

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.