crmaris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2011 αφού μπήκα και εγώ στο τριπάκι και αγόρασα ένα HP Touchpad είμαι σε δίλλημα τώρα πώς να του δίνω 3G net όταν δεν υπάρχει κάλυψη Wi Fi. Διαθέτω μια data card ήδη οπότε λέω γιατί να την χρησιμοποιώ μόνο στο φορητό και όχι και στο tablet. Βασικά δύο συσκευές μου κέντρισαν το ενδιαφέρον1) HUAWEI E585. Γύρω στα 75€, δικιά του μπαταρία και δέχεται απευθείας την κάρτα SIM. Ακριβούτσικο αλλά μου λύνει πραγματικά τα χέρια το θέμα της μπαταρίας (5 ώρες λένε αυτονομία) μιας και έτσι θα μπορώ να δίνω net ακόμη και στο κινητό όταν δεν πιάνει wi fi (δεν έχω data πρόγραμμα ενεργοποιημένο στο κινητό λόγω σύνδεσης και λόγω του ότι ήδη πληρώνω για ξεχωριστή data card sim)2)Η δεύτερη συσκευή είναι αυτή εδώ. Πολύ χαμηλότερη τιμή (27€), παίρνει DD-WRT από ότι λένε στο forum του dealxtreme. Στο μείον το ότι δεν έχει μπαταρία οπότε δεν είναι και τόσο portable και επιπλέον πάλι πρέπει να συνδέσεις το USB modem πάνω.Για πείτε και εσείς καμιά γνώμη ρε παιδιά τι να προτιμήσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Εσύ να μας πεις που το βρήκες να πάρουμε και εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 τα links τα έχω στο post μου. Το πρώτο από ebay και το δεύτερο από dealxtreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Για το Touchpad λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 24, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 ebay και αυτό.. 200 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά Μου τον έπιασε καλά το Αμερικανάκι αλλά τουλάχιστον το μάρκαρε ως gift και δεν έφαγα πιστολιά στο τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 30, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2011 τελικά παράγγειλα το HUAWEI E585 και αναμένω να έρθει για να δω τι ψάρια πιάνει. Από ότι διάβασα πάντως είναι πολύ καλό/εύχρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.