outlaw Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2004 Πέραν του H.A.C. , που αλλού μπορεί να βρεί κανείς Abit AN-7? Ποιά η γνώμη σας για την MSI K7N2 DELTA-L, τόσο σαν stand alone. όσο και σε σχέση με την AN-7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Καλύτερα να πάρεις την nf7-s είναι καλύτερη στο oc απο την an7. Για την msi είχα ακούσει πολλά προβλήματα με τα mosfet (ένας φίλος μου την είχε και την έστειλε πίσω και πήρε την dfi lanparty γιατί τα mosfet έκαναν θορύβους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από jogi Καλύτερα να πάρεις την nf7-s είναι καλύτερη στο oc απο την an7. Για την msi είχα ακούσει πολλά προβλήματα με τα mosfet (ένας φίλος μου την είχε και την έστειλε πίσω και πήρε την dfi lanparty γιατί τα mosfet έκαναν θορύβους) Οι DFI και οι δύο που είχα μετά τα 200 άρχισαν τα κουδούνια...τι να πω είμαι γκαντέμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 NF7-s παρε .... εχω ΜSI k7n2d-ILSR και το σκυλομετάνιωσα που δεν πήρα abit Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 15, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Και μια γενική ερώτηση............υπάρχει κάποιο πρόβλημα πάνω απο τα 200 με τα NForce2? Ακούω συνέχεια τα δύο άκρα.........ή δεν θα κλοκάρουν καθόλου (π.χ. η δικιά μου 7njs).......ή θα γίνονται τα αίσχη-250fsb με mods κτλ κτλ........στην τελικά μήπως δεν συμφέρει η "επένδυση" σε μια νεκρή πλατφόρμα? Τέλος τί λεέι το τελευταίο chipset της VIA (kt880 νομίζω?)? Έχω ακούσει οτι ξεπερνά οριακά το NForce 2 αλλά δεν έχω βρεί τίποτα περί oc....Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Το nforce2 σε όσες μητρικές έχω δοκιμάσει (dfi lanparty, gigabyte 7n400pro2, abitnf7-s chaintech) έφτασε σε στα 220 και στην dfi στα 230 και έχει και άλλο (οι μνήμες όμως όχι...). Μήπως λές για το απλό nforce και όχι το ultra 400? Αν είναι να αγοράσεις τώρα pc άστο to nforce εκτός και αν δεν σε παίρνει οικονομικά για a64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 15, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 16:29] Το nforce2 σε όσες μητρικές έχω δοκιμάσει (dfi lanparty, gigabyte 7n400pro2, abitnf7-s chaintech) έφτασε σε στα 220 και στην dfi στα 230 και έχει και άλλο (οι μνήμες όμως όχι...). Μήπως λές για το απλό nforce και όχι το ultra 400? Αν είναι να αγοράσεις τώρα pc άστο to nforce εκτός και αν δεν σε παίρνει οικονομικά για a64 Σωστότατος.......έχω το απλό NForce, δηλ. απο τις πρώτες 7njs.....απλά επειδή στο bios δίνει επιλογή μέχρι 250, είπα ο ταλαίπορος να το ανεβάσω............ΑΜ ΔΕ.........γι' αυτό είπα μπας και έπαιρνα απλά mobo αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω γνώμη (και στρατόπεδο μάλλον). Είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και έναν φθηνό Α64.......2800 νομίζω γύρω στα 150. Λές να είναι ο αντίστοιχος 2500barton? ????? Κάποιο μαγαζί που να πουλά Abit κοντά Γλυφάδα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.