Jump to content

AN-7 απο πού αλλού?

outlaw

Recommended Posts

Καλύτερα να πάρεις την nf7-s είναι καλύτερη στο oc απο την an7. Για την msi είχα ακούσει πολλά προβλήματα με τα mosfet (ένας φίλος μου την είχε και την έστειλε πίσω και πήρε την dfi lanparty γιατί τα mosfet έκαναν θορύβους)

Αρχική απάντηση από jogi

Καλύτερα να πάρεις την nf7-s είναι καλύτερη στο oc απο την an7. Για την msi είχα ακούσει πολλά προβλήματα με τα mosfet (ένας φίλος μου την είχε και την έστειλε πίσω και πήρε την dfi lanparty γιατί τα mosfet έκαναν θορύβους)

Οι DFI και οι δύο που είχα μετά τα 200 άρχισαν τα κουδούνια...τι να πω είμαι γκαντέμης.

Και μια γενική ερώτηση............υπάρχει κάποιο πρόβλημα πάνω απο τα 200 με τα NForce2? Ακούω συνέχεια τα δύο άκρα.........ή δεν θα κλοκάρουν καθόλου (π.χ. η δικιά μου 7njs).......ή θα γίνονται τα αίσχη-250fsb με mods κτλ κτλ........στην τελικά μήπως δεν συμφέρει η "επένδυση" σε μια νεκρή πλατφόρμα? Τέλος τί λεέι το τελευταίο chipset της VIA (kt880 νομίζω?)? Έχω ακούσει οτι ξεπερνά οριακά το NForce 2 αλλά δεν έχω βρεί τίποτα περί oc....Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Το nforce2 σε όσες μητρικές έχω δοκιμάσει (dfi lanparty, gigabyte 7n400pro2, abitnf7-s chaintech) έφτασε σε στα 220 και στην dfi στα 230 και έχει και άλλο (οι μνήμες όμως όχι...). Μήπως λές για το απλό nforce και όχι το ultra 400? Αν είναι να αγοράσεις τώρα pc άστο to nforce εκτός και αν δεν σε παίρνει οικονομικά για a64

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 16:29]

Το nforce2 σε όσες μητρικές έχω δοκιμάσει (dfi lanparty, gigabyte 7n400pro2, abitnf7-s chaintech) έφτασε σε στα 220 και στην dfi στα 230 και έχει και άλλο (οι μνήμες όμως όχι...). Μήπως λές για το απλό nforce και όχι το ultra 400? Αν είναι να αγοράσεις τώρα pc άστο to nforce εκτός και αν δεν σε παίρνει οικονομικά για a64

Σωστότατος.......έχω το απλό NForce, δηλ. απο τις πρώτες 7njs.....απλά επειδή στο bios δίνει επιλογή μέχρι 250, είπα ο ταλαίπορος να το ανεβάσω............ΑΜ ΔΕ.........γι' αυτό είπα μπας και έπαιρνα απλά mobo αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω γνώμη (και στρατόπεδο μάλλον). Είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και έναν φθηνό Α64.......2800 νομίζω γύρω στα 150. Λές να είναι ο αντίστοιχος 2500barton?:)

????? Κάποιο μαγαζί που να πουλά Abit κοντά Γλυφάδα?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.