Aris1986 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2011 Εφτιαξα ενα live USB ,bootara κανονικα ολα ωραια απλά εχω μια οθόνη TV 19'' με HDMI που μου χει ξεμείνει Huandai η μάρκα της(ξερω τρεχα γυρευε)που τα Win7 και το Ubuntu την αναγνωρίζουν ως 32'' CTV.-Στα Win εχω φτιαξει τις αναλύσεις και χανω μια inch απο τις ακρες αλλα τα χωράει όλα.-Στο Ubuntu αν και δοκιμαζα με live USB πεφτει η αναλυση αλλα αναλογικα 16:4,16:3,5:3 κτλπ αλλα και παλι να μην φαίνεται η πανω task bar ουτε η μπαρα του unity.Eγραψα στην κοσνολαcat /var/log/Xorg.0.logαλλα to αρχείο ηταν άδειο(μαλλον επειδη ηταν live USB,CD)Ακυρωσα το installation.Λετε να τα γραψω και να βρω μια λύση μετα;Εχω ΑΤΙ ΗD4250 (propetiary driver δεν είχε).
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 24, 2011 #2 Σεπτέμβριος 24, 2011 κανε εγκαταστηση το ubuntu κανονικα και βαλε τον fglrx.
Aris1986 Σεπτέμβριος 24, 2011 Author #3 Σεπτέμβριος 24, 2011 κανε εγκαταστηση το ubuntu κανονικα και βαλε τον fglrx.Το βρισκω σε software resources?'H απο το site;
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 24, 2011 #4 Σεπτέμβριος 24, 2011 είτε από το site είτε προσθέτεις το ppa https://launchpad.net/ubuntu/+source/fglrx-installerκαι μετα sudo apt-get install fglrx λογικα θα παιξει.* απαιτειται επανεκκινηση του συστηματος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.