denz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2011 Έχω στα χέρια μου ένα αρκετά παλιό tower (P2 400mhz, 128MB ram, scsi HDD κτλπ) το οποίο έχει μέσα κάποια λογιστικά αρχεία που χρειάζομαι επειγόντως. Το θέμα είναι ότι φοράει windows NT και έχει κωδικό πρόσβασης πριν μπει στο λειτουργικό, τον οποίο πρέπει να βρω/σπάσω. Μπαίνω από VGA mode (είναι το safe mode?) στα windows NT και πάλι χρειάζεται αυτός ο κωδικός. Υπάρχει κάποιος "βετεράνος" που να μου δώσει μια λύση; Είναι επείγουσα η κατάσταση... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Κατεβασε το Hiren's boot CD. Εχει εκει μεσα διαφορα προγραμματακια που κανουν hash decrypt και βρισκουν τους κωδικους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 24, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Αν βάλει τον δίσκο slave σε άλλο πισί δεν θα πάρει τα αρχεία που θέλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Σεπτέμβριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 scsi σκληρό? πού θα τον βάλει slave? To καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι κάποιο live CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Σεπτέμβριος 24, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Θα δοκιμάσω το Hiren's boot CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.