Jump to content

ΒΑΛΤΕ ANTENNA ΤΩΡΑ

JiMk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από enduracell

αν συνεχιστεί το δούλεμα θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω την εξουσία που μου έχουν δώσει τα αφεντικά του forum και θα κλειδώσω το thread ώστε να προστατέψω και τους άλλους χρήστες από την παραπληροφόρηση... :p

:p :p :p

κριμα παντος που εφυγε ο νικολακις

Καλά ρε σεις. Βλέπατε Fame Story αντί για μπάλα? Ρε ήμαρτον ρε ΄-)

Αρχική απάντηση από prokopas

Καλά ρε σεις. Βλέπατε Fame Story αντί για μπάλα? Ρε ήμαρτον ρε ΄-)

Και Ruslana να μη είχε βλέπω τον Μουρατίδη για να γελάω :p

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Και Ruslana να μη είχε βλέπω τον Μουρατίδη για να γελάω :p

ΣΩΣΤΟΣ!!!!

Πάντως συνάντηση με τον Σάκη κανόνισε αμέσως μόλις πάτησε τα πόδια της στην Ελλάδα!!! :inlove: :inlove:

Μα καλά η κοπέλα δεν είχε δηλώσει ότι θα έσκιζε τα ρούχα της στην σκηνή!?Μήπως το έχασα το σόου και δεν το ξέρω!? :wassat:

Καλά ρε αθεόφοβε όπου πας μπινελικιάζεις κόσμο!!!’λλαξε εικόνα. Την Ruslava ebales?

:blink::boxed: Ουράνιε ολέ!!!!!!!!!!!

Είδατε πως καθότανε στην καρέκλα η Ruslana. Την πέμπτη θα έχουμε αρκετά oops στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Τα κοράκια οι φωτογράφοι θα μας κάνουν να καταλάβουμε πόσο καλοί έχουν γίνει οι τηλεφακοί....

Το να θεωρείς τη Monica Lewinsky καλύτερο γκομενάκι από τη Ruslana, μόνο και μόνο επειδή είχε τον πλανητάρχη δε νομίζω να μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη...

Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 16:58]

Το να θεωρείς τη Monica Lewinsky καλύτερο γκομενάκι από τη Ruslana, μόνο και μόνο επειδή είχε τον πλανητάρχη δε νομίζω να μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη...

Μάλλον την Monica Belluci εννοούσε :jump::inlove::jump: ....... ε όχι και την Lewiski :boxed:

kallileo έχεις δίκιο

Και επειδή μου αρέσει να μιλάω με ντουκουμένα

*******μη βάζεις αφίσες ρε :whip: **********

ΥΓ: Όποιος απο τους δυο ....γνωστούς άγνωστους τη σβήσει, αύριο θα του ξαναφέρω croissant, αλλά με ειδική γέμιση αυτή τη φορά:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Γεια σου ρε LL_NEO Μετην μονικο συλλογη σου!!

Ακους εκει ρουσλανα και μαμακιες....

ΥΓ: Εχω παντως ντοκουμενο απο γιουροβιζιον μετην αποκαλυψη της Ruslana!!! Δεν ποσταρω για να μην εχουμε παρατραγουδα!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.