dimxr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Χαίρετε!Ψάχνω να αγοράσω αυτό το κουτί υπολογιστή για ένα μικρό server που θα ήθελα να στήσω... Θα μπορούσατε μήπως να με βοηθήσετε από πού να το πάρω;E-shop, Πλαίσιο, skroutz κλπ απέτυχαν παταγωδώς στην αναζήτησή μου... Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε κάπως; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Αν δεν εχεις ψωνισει ακομα τα parts, δες τους MicroServers της HP. Εναι φτηνοι, αρκετα αποδοτικοι και δεν καινε ρευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Σεπτέμβριος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Σ'ευχαριστώ για την πρότασή σου φίλε μου... Αλλά επειδή ουσιαστικά θα είναι ένας server που θα το χρησιμοποιώ και σαν υπολογιστή, έχω καταλήξει σ'αυτή τη θήκη ότι μου κάνει...Ξέρεις μήπως από που θα μπορούσα να την πάρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Σεπτέμβριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Δες στο performance-pcs, δεν ξερω αν εχει το συγκεκριμενο αλλα σιγουρα εχει παρα πολλα παρομοια lian li. Πριν ενα μηνα περιπου πηρα και εγω απο εκει το 08 μου. Και τα μεταφορικα ειναι λιγοτερα απο αλλα site. Βεβαια αν το εβρισκες απο Ελλαδα θα σου ερχοταν φθηνοτερα αλλα δυσκολο να το βρεις εδω. Ουτε εγω το εβρισκα εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Σεπτέμβριος 24, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Καλό το site φίλε μου... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο...Κανένα άλλο υπόψιν;Μπορεί να βάλω να μου το παρει ένας φίλος και θα μου το στείλει... Αλλά αυτό είναι η τελευταία λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 24, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Lian Li PC-Q25B schwarz, Mini-DTX/Mini-ITX | Geizhals.at EULian Li PC-Q25 bk ITX - Computer Shop - Hardware, Notebook & Software by Mindfactory.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Σεπτέμβριος 25, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 Lian Li PC-Q25B schwarz, Mini-DTX/Mini-ITX | Geizhals.at EULian Li PC-Q25 bk ITX - Computer Shop - Hardware, Notebook & Software by Mindfactory.deΚαλό αυτό... Φαίνεται ο μοναδικός τρόπος να το πάρω... Κι απ'ότι φαίνεται, αυτό θα κάνω... Αν και βγαίνει λίγο πιο ακριβό απ'ότι περίμενα: 139 ευρώ με μεταφορικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Σεπτέμβριος 27, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 Απλά να σας ενημερώσω ότι προσωπικά πιστεύω πως βρήκα καλύτερο κουτί, οπότε απαρνούμαι το το Lian Li...Fractal Design Array R2 ITX NAS w/ 300W SFX PSU200 ευρώ με τα μεταφορικά...Και καλή μου διασκέδαση...Ευχαριτώ όλους για τη βοήθειά τους με τις απαντήσεις τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.