Jump to content

Lian Li PC-Q25 αγορά...

dimxr

Recommended Posts

Χαίρετε!

Ψάχνω να αγοράσω αυτό το κουτί υπολογιστή για ένα μικρό server που θα ήθελα να στήσω... Θα μπορούσατε μήπως να με βοηθήσετε από πού να το πάρω;

E-shop, Πλαίσιο, skroutz κλπ απέτυχαν παταγωδώς στην αναζήτησή μου... Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε κάπως;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Σ'ευχαριστώ για την πρότασή σου φίλε μου... Αλλά επειδή ουσιαστικά θα είναι ένας server που θα το χρησιμοποιώ και σαν υπολογιστή, έχω καταλήξει σ'αυτή τη θήκη ότι μου κάνει...

Ξέρεις μήπως από που θα μπορούσα να την πάρω;

Δες στο performance-pcs, δεν ξερω αν εχει το συγκεκριμενο αλλα σιγουρα εχει παρα πολλα παρομοια lian li. Πριν ενα μηνα περιπου πηρα και εγω απο εκει το 08 μου. Και τα μεταφορικα ειναι λιγοτερα απο αλλα site. Βεβαια αν το εβρισκες απο Ελλαδα θα σου ερχοταν φθηνοτερα αλλα δυσκολο να το βρεις εδω. Ουτε εγω το εβρισκα εδω.

Καλό το site φίλε μου... Ευχαριστώ πολύ... Αλλά δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο...

Κανένα άλλο υπόψιν;

Μπορεί να βάλω να μου το παρει ένας φίλος και θα μου το στείλει... Αλλά αυτό είναι η τελευταία λύση...

Καλό αυτό... Φαίνεται ο μοναδικός τρόπος να το πάρω... Κι απ'ότι φαίνεται, αυτό θα κάνω... Αν και βγαίνει λίγο πιο ακριβό απ'ότι περίμενα: 139 ευρώ με μεταφορικά...

Απλά να σας ενημερώσω ότι προσωπικά πιστεύω πως βρήκα καλύτερο κουτί, οπότε απαρνούμαι το το Lian Li...

Fractal Design Array R2 ITX NAS w/ 300W SFX PSU

200 ευρώ με τα μεταφορικά...

Και καλή μου διασκέδαση...

Ευχαριτώ όλους για τη βοήθειά τους με τις απαντήσεις τους...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.