kuza Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2011 Αγορα ενα domain απο την παραπανω υπηρεσια, και δεν ξερω απο που μπορω να ρυθμισω.Για να βαλω το συνδεσω με τον server μου.ξερετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Θα ψαξεις καπου που να λεει nameservers. Εκει θα βαλεις τα dns του server σοθ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 23, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Θα ψαξεις καπου που να λεει nameservers. Εκει θα βαλεις τα dns του server σοθαυτο μπορω να το αλλαζω οποτε θελω?δηλαδη αν θελω να κανω μια δοκιμη σε εναν αλλο σερβερ μπορω πριν το βαλω στο κανονικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 23, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 ναι αλλα η ανανέωση παίρνει κάποιο χρόνο από μερικες ώρες μεχρι και 48 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 23, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 αυτο για τους nameservers δεν μπορω να το βρω ας βοηθησει καποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Σεπτέμβριος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Πας My account-->Πατας πανω στο domain σου->βρισκεις το κουμπι που γραφει nameservers-> μετα set nameservers.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 28, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Πας My account-->Πατας πανω στο domain σου->βρισκεις το κουμπι που γραφει nameservers-> μετα set nameservers.... το εχω τατκοποιησει, ευχαριστω:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Επιτρέπετε μια ερώτηση?Πώς μπορει κάποιος να εχει domain και αυτό να κάνει redirect στο σπίτι σου με δυναμική ip? Με dyndns ξέρω πως γίνεται, με τύπου godaddy domain δεν εχω καταλάβει πως γίνεται.. Βάζεις για παράδειγμα το godaddy να κοιτάει το dyndns και μετά το dyndns την δικιά σου ip η οποία θα αλλάζει ανάλλογα με τα τερτίπια του παρόχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Σεπτέμβριος 28, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 αμα το ψαξεις στο πανελ θα βρεις... εγω redirect εχω αυτη την στιγμη το domain μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 28, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 αμα το ψαξεις στο πανελ θα βρεις... εγω redirect εχω αυτη την στιγμη το domain μουΔηλαδή XYZdomain->dyndns->dynamic_ip... Και στο url πάνω φαίνεται το dynamic_ip έτσι? το τελικό ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Σεπτέμβριος 28, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 28, 2011 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 ναι :thank_you2:Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.