Jump to content

Αγορά Ηχείων..

djleon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια!Οπως αναφερω και παραπανω προκειται να αγορασω ηχεια μιας και μου καηκαν τα Logitech Z-5500(ακομα δν μπορω να το πιστεψω)!Ειμαι αναμεσα στα Creative Gigaworks S750 7.1 και στα Logitech Z-5500 5.1..Τι λετε να ξαναπαρω τα ιδια η να παω στα creative που απο οτι φενεται ειναι καλητερα?Ρωταω καθαρα απο αποψη ποιοτητας κυριως και εντασης sub συγκεκριμενα,διοτι πολυ δυνατα τα Logitech αλλα το sub τους υστερει λιγο στη βαθυτητα του μπασου!Περιμενω να ακουσω τις αποψεις σας..Ευχαρηστω!:cool:

εγω λεω Logitech. Μπορει να ετυχε και να σου καηκαν τα συγκρκριμενα. Κατα τ'αλλα πιστευω οτι εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Απο ενα μπασο υπολογιστη μην περιμενεις και θαυματα.

εγω λεω Logitech. Μπορει να ετυχε και να σου καηκαν τα συγκρκριμενα. Κατα τ'αλλα πιστευω οτι εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Απο ενα μπασο υπολογιστη μην περιμενεις και θαυματα.

κοιτα το θεμα ειναι οτι ακουσα και τα Logitech Z-2300 που τα εχει ενας φιλος και τρελαθηκα με τη βαθυτητα του μπασου,γι αυτο λεω μηπως της creative εχει πιο βαθυ μπασο..

αφου δοκιμασες και σ'αρεσαν τα Ζ-2300 τοτε παρε αυτα. Θα εχεις το μπασο που θες και θα γουσταρεις

Το καλυτερο ειναι να τα δοκιμασεις ή να τα ακουσεις.Εσυ θα τα παρεις αρα η δικια σου γνωμη ειναι αυτη που μετραει.

αφου δοκιμασες και σ'αρεσαν τα Ζ-2300 τοτε παρε αυτα. Θα εχεις το μπασο που θες και θα γουσταρεις

Μαρεσαν και με ικανοποιησαν πολυ αλλα οχι απο πλευρας Watt..και επειδη οπως καταλαβαινεις και παο το ονομα μου ασχολουμε και λιγο παραπανω με τι μουσικη δεν μπορουν να με καλυψουν 200 Watt..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.